به طور کامل از برنامه ی قلم چی جدا شدم.....چیکار کنم:(
سلام همگی...راستش من تحت یه شرایطی که خیلی هم سخت گذشت به طور کامل از برنامه ی قلم چی جدا شدم و خیلی از مباحث رو نتونستم بخونم....این اتفاق به حدی بود که هفنه ی گذشته فقط یک شب اونم شب ازمون فقط تونستم درس بخونم و گند زده شد به ترازم...خلاصه خیلی عقب افتادم و با این ترازا و ....هم که مشخصه به اون چیزی که میخوام نمیتونم برسم!!!در ضمن واقعا گیج شدم توی 2 هفته این همه مباحث رو چه جوری بخونم و مباحث باقی مانده رو چیکارش کنم پس؟!!با این تراز هم مطمئنم به جایی نمیرسم...به نظرتون ازمون رو ولش کنم بهتر نیست!؟؟!این جور میچسبم به مبحث های مهم و هم میتونم کل تست های فصلا رو توی زمان مشخص و کامل حل کنم و به تسلط برسم ولی تو ازمون ها نه تنها نمیرسم همشو جمع کنم فقط میرسم کتابو بخونم و از هر مووع نهایت 20 تا تست بزنم که این پراکنده خونی مطمئنم منو به چیزی که میخوام نمیرسونه این جوری درس خوندن!!!!من فقط باید مباحث مهم رو بخونم...چون تجربه ی کنکور دادن دارم میدونم که خیلی چیزا رو اگه هزار بارم بخونم بی فایدس و فایده ای نداره .....دیگه خسته شدم از همه چی لطفا شما بگین چیکار کنم:((
راهنمایی فوری. از برنامه عقب افتادم!
سلام به همه ی انجمنیا!
من یه مشکل جدی پیدا کردم دوستان خواهشا راهنمایی کنید:
چن وقت پیش کانون ثبت نام کردم اولین آزمونم 9 آبان بود که خیلی افتضاح بود. مشکل اینه که من خیلی از برنامه عقبم مثلا فیزیک پیش رو فصل یک تا سرعت نسبی فصل دو تا کشسانی فنر و ... از روی گاج هم می خونم که تستاش حتی ستاره دار هاش خیلی زیادن! نمی تونم تا آخر تکانه برا آزمون بعدی تمومش کنم چی کارش کنم؟
بقیه درسام مشکلی مشابه به این دارم به پشتیبانم می گم عقب مونده هارو ولشون کنم طبق برنامه بخونم بعد برا نوبت اول اونایی که عقب افتادم رو بخونم می گه نه باید همرو بخونی الان!
الان من مدرسه هم میرم مشکلم اینه که چطوری این همه رو بخونه برسم به برنامه؟
اکثر درسا خیلی عقبم! بعضی درسارم نمیشه از تو برنامه خوند چون قبلیا رو نخوندم اصا نمی فهمم چی میگه!
به نظرتون الان من چی کار کنم؟
خیلی ممنون...
اگه الان درسارو سریع بخونم و خلاصه برداری کنم خیلی کم تست بزنم که برا نوبت اول با یه مرور رو خلاصه هام فقط تست بزنم چطوره؟ البته دو تا آزمون بعدی رو اینطوری خراب می کنم!
یه چند آزمون قلم چیو درسارو بدجوری افتادم عقب انصراف بدم؟
دوستان من الان یه چند آزمون قلم چیو درسارو بدجوری افتادم عقب و اصلا هم نمیرستم بهش مگر تا نیمسال دوم حال خواستم ببینم امکان انصراف از قلم موجوده ؟؟؟! آیا کار درستیه ؟؟