سلام من خرداد امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم و کنکور دادم اما رتبه دلخواه رو نیاوردم دوباره می تونم برای سال بعد کنکور بدم ؟ یا مشمول به خدمت هستم ؟
متولد 74 ماه دی هستم لطفا اگر کسی می دونه جواب بده
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من خرداد امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم و کنکور دادم اما رتبه دلخواه رو نیاوردم دوباره می تونم برای سال بعد کنکور بدم ؟ یا مشمول به خدمت هستم ؟
متولد 74 ماه دی هستم لطفا اگر کسی می دونه جواب بده
نه نمیتونی.دی برو پیام نور ثبت نام کن و بعد مرخصی بگیر.بعد میتونی شرکت کنی.
برو پیام نور ثبت نام کن بعد مرخصی بگیر...هر وقت انصراف بدی تا 1 سال بعدشم نمیخواد بری سربازی:yahoo (3):
دوست عزیز چرا اطلاع غلط میدی ... اونم در مورد یکی از مهمترین تصمیم هایی که یه فرد میتونه بگیره !!!
شما با خیال راحت میتونی کنکور 94 بدی ... من هم از پلیس +10 ، هم از معاونت وظیفه عمومی استان و هم از طریق بخش مشاوره سایت نظام وظیفه پرسیدم .
متولدین نیمه دوم 74 میتونن با خیال راحت کنکور 94 بدن و فارغ التحصیلان خرداد یا شهریور امسال هم تا 31 شهریور 94 مهلت معرفی دارند .
نیازی به پیام نور هم نیست !!:yahoo (21):
تا شهریور 94هیچ مشکلی نداری با خیال راحت بخون تضمین میکنممممممممممممممممممممم مممممم
پس بخون و بترکون و ب حرف ادمای کاربلد گمراه کننده نگوش
ایقد دنبال کارا معافیت رفتم از نظام وظیفه بیشتر بلدم:yahoo (10):
بهتره واسه ایندت تاپیک نزنی جاش بری دفتر پلیس به اضافه ده بپرسی.
اره میتونی کنکور بدی برا 94...البته باید قبل از اتمام شهریور معافیت تحصیلی از دانشگاه بگیری و تحویل بدی....ینی بعد که کنکور دادی و ثبت نام دانشگاه کردی همون موقع انجام بدی...
بازم اگه میخوای کاملا مطمئن بشی زنگ بزن دفتر پاسخگویی به سوالات نظام وظیفه...همون لحظه جوابت رو بگیر