بعضي ها ميگن سرنوشت ما از قبل مشخص شده
پس اينا بخونيد
فایل پیوست 14090
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضي ها ميگن سرنوشت ما از قبل مشخص شده
پس اينا بخونيد
فایل پیوست 14090
نداشتن پشتکار و اعتماد نکردن به خودشون
باور نداشتن هدففففففففففففففففففففف
داداش این همون حدیث پیامبر هست که از زیر دیوار کج کنار رفت و فرمود از قضای الهی به قدر الهی پناه میبرم .
درضمن اینو هم بهت بگم من از 7 سالگی استیون هاوکینگ رو میشناسم و به نظریات نجومیش خیلی اعتقاد دارم و تمام کتاباشو خوندم و فیلماشو دیدم از لحاظ علمی قبولش دارم ولی در حال حاضر اون یه کافر شده و دین خودش مسیحیت رو رها کرد .
منم نگفتم که خود انسان تو سرنوشت خودش دخالت نداره اگه اینطور بود که نظام پاداش و مجازات الهی معنایی پیدا نمی کرد قطعا انسان اختیار داره و خودش سرنوشتش رو رقم میزنه اما این خداست که با توجه به مصلحت ما بهترین رو پیش روی ما می گذاره .
این حرفی که شما زدی عین کفره چون داری میگی دست خدا نیس که ما چه دانشگاهی میریم درحالی که تو قرآن داریم افتادن یک برگ از درخت فقط به اذن و اجازه ی الهی انجام میگیره .
اراده و پشت کار و اعتماد بنفس رو که اکثر دوستان اشاره کردن کاملن موافقم ولی خب بنظر من گاهی بعضی چیزا هم دست بدست هم میده که اون چیزی که میخوای نشه یکسری اتفاقات ناخواسته که از پیش تعیین نشده مثل خدای ناخواسته فوت یکی از اعضای خانواده،باعث میشه از درس عقب موند یا یکسری استرس ها،باور دارم که هم تمرکز رو از بین میبره هم تو خوندن درس آدمو سست میکنه...یکی از دوستای خودم خیلی باهوش و زرنگ بود والدینشو تو حادثه رانندگی از دست داد بنده خدا اصلن دیگه نتونست هیچ وقت کنکور بده.خدا واس ِ هیچکی پیش نیاره
چون باور ندارن خودشونو
ایمان امید را باور میکند و باور آرزو را به گل می نشاند.باور کن امید به آرزویت میرساند.
بزار یه توضیح بدم شاید کامل نباشه ولی خب :
ما ادما ارمان گرا هسیم و هر چی رو در ذهن خودمون در حد ایده ال میخوایم از همون ابتدای زندگی و در مسایل کوچیک و بزرگ
از اون اول تو افکار و رویاهامون همیشه بهترین و کامل ترین و در نظر داریم چ درباره تحصیلات ، ماشین ، خونه ، ازدواج و ... تو تک تک انتخابامون
ولی
تو زندگی واقعی خیلی متفاوت از رویا ها و افکار ماست زندگی واقعی پر از مشکلات ، سختی ها، بالا و پاییناست در صورتی که ما برای رسیدن ب رویاهامون هیچ وقت این مسائل و در نظر نمیگیریم مثلا برنامه درسی کوتاه و بلند مدت میریزیم ولی خیلی کم یا شاید با خیلی سختی بتونیم اون برناه ریخته شده رو عملی کنیم حتی اگه خیلی خوبم انجام داده باشیم اخرش میبینیم ک کلی از برنامه عقب موندیم چون افکار ما ایده الیه و همیشه بهترین شرایط و امکانات و در نظر میگیره در صورتی ک تو زندگی اینطوری نیس
اگه دقت کنید همیشه افراد از جایگاهی ک دارند ناراضیند و همیشه بالاتر ازون و برا خودشون متصور یشن حتی اون فردی ک ما حس میکنیم دیگه ب اون هدف و ایده ال خودش رسیده
برای مثال از یه فرد رتبه اول کنکور میپرسیم ازین رتبتون راضی هسی میگه اره ولی من میخواسم همه درصدامو صد بزنم ولی نشد درسته ک از بابت اول بودنم خوشحالم ولی فقط یه تلاش نیاز بود ب نظر ما این خیلی عالی و نمونه س ولی باز نظر شخص خودش از افکار و رویاها و اهدافش دور مونده ب اون ایده ال از نظر خودش نرسیده
خب حالا بحث میگه ک چرا اول شریف بعد هر چی خدا خواست
چون شریف از نظر ما ایده ال و هدف ماست ولی طبق شرایط موجود ( روحی ، خانوادگی ، اجتماعی ، مالی و ...) میبینیم که زندگی واقعی با افکار و رویاهای ازاد ما خیلی فاصله داره و چون نمیدونیم تا چ حد ب اون هدف نزدیک میشیم نتیجه رو میدیم دست خدا و میگیم خدا هدف اینه منم دارم میرم همون ک صلاحه اتفاق بیفته ک این نشون دهنده ی اعتماد ب لطف بی نهایت پروردگاره ...
اول کار جو میگیرتش میگه (شریف) ی مدت ک میگذره و عملکردش رو میبینه میگه (هرچی خدا خاس)