من رکو راست هرچی به نظرم میومدو بهم گفته بودنو اینجا مینویسم...
بنام خدا
1-اسمم سیناست:yahoo (76):
2-بیست و سه سالمه...متولد آبان 70
3-اردبیلیم:yahoo (65):
4-قدم 185...وزنم 80...بدنسازی کار میکنم...:yahoo (50):
5-دوست خیلی زیاد دارم اما فقط با تعداد کمیشون صمیمی میشمو ادامه میدم...وقتی یکی یه اخلاق غیر قابل تحمل داره باهاش دوستی نمیکنم...میگم برو با امثال خودت, من به تو کاری ندارم...:yahoo (105):
6-اینطوری حس میکنم که اول زیاد به دل نمیشینم اما بعدا بقیرو به خودم وابسته میکنم...از خیلی از دوستان شنیدم که چه تو روم چه پشت سرم حتی بعد گفتن اخلاقای بدم بازم به با معرفت بودنم تاکید میکنن...شاید بارزترین ویپگیم از نظر دوستام با معرفت بودن و منطقی بودنمه...:yahoo (105):
7-آدم شوخی هستم اما جلف نیستم...ادا بازی در نمیارم...زیاد اهل قهقهه زدن نیستم!!! یعنی به جوکای خودم لبخند میزنم...:yahoo (5):
8-اکثریت معتقد بر این هستن که آدم منطقی ای هستم...خودمم این عقیدرو دارم...اگر تو کسی ایرادی ببینم یا حس خاصی نسبت بهش داشته باشم مستقیما بهش میگم...در مورد اخلاق بد اگه قبول کردو رفعش کرد که هیچ...وگرنه باهاش قطع رابطه میکنم...:yahoo (99):
9-اعتماد به نفس بالایی دارم...مغرورم...آدم کینه ای هستم...یعنی خیلی دیر به دل میگرم و عصبانی میشم اما به دل گرفتم یادم نمیره...باید یه جایی یا طرف عذر خواهی کنه یا به اشتباه کردن بندازمش...:)
10-تو بازیهای مجازی کانتر-دوتا-دوتا2 و coc و تو بازیهای فیزیکی! بدمینتون-شطرنج حرفه ایم...بسکتبالو والیبالو فوتبالو فوتبال دستیو اینارم خوب بازی میکنم...:y (774):
11-عزیزتریم فرد زندگیم چه در حال حاضر چه در آینده مادرمه و خواهد بود...با بهترین دختر دنیام آشنا بشم اما مادرم اونو نپسنده باهاش کات میکنم...:38:
13-با خواهرم خیلی دعوا میکنیم (الان بیشتر از یه ماهه باهم حرف نمیزنیم)...اما نظراتش خیلی برام مهمه...کلا نظرات بقیه به خصوص در مورد ظاهرم خیلی برام مهمه...:yahoo (105):
12-دوبار انصراف دادم...:yahoo (76): از مهر ماه عازم ترکیه ام برای زندگی و تحصیل در رشته پزشکی تو دانشگاه اون دوکوز مایس سامسون...بعدشم که آلمان یا فرانسه یا کانادا...
14-وضع مالیمون خوبه...حداقل متوسط به بالاست چون من هم اینجا خونه و زمین و ماشین و حساب بانکی داشتم هم اونجا خواهم داشت...از زندگیم راضیم...:24:
15-پ ا س و ر باز خوبیم...معمولا خیلی حقه میزنم و بلفامو تشخیص نمیدن...رقص د ی س ک و هم بلدم...:yahoo (76):
16-اولین و مهمترین خواستم, در واقع آرزوم طول عمر همراه با سلامتی برای خودمو خانوادمه...بعد خوشبختی و پول...:yahoo (105):
17-سریال زیاد میبینم...سبک مورد علاقم کمدیه...کلا میگن آدم شادی هستم...خودمم اینو قبول دارم...آهنگ وقت مطالعه یانی و سکرت گاردن بقیه اوقات 99٪ آهنگ شاد از هر سبکی که میخواد باشه...:y (626):
18-محتاطم...کاریو نمیکنم مگر اینکه حداکثر بررسی های لازمه رو روش کرده باشم و بعدشم باز اصلا و ابدا ریسک نمیکنم...:y (642):
19-اکثر حدسایی که در مورد شخصیت آدما یا در مورد اینکه فلانی تو فلان موقعیت چیکار میکنه یا نمیکنرو درست میزنم...:16:
20-از وقت گذرونی با کسایی که دوسشون دارمو دوسم دارن لذت میبرم...مثلا بریم برا بستنی یا کافی شاپی رستورانی...شهر بازی استخر...عاشق چلو کبابم از هر نوعش...
:y (644):
:yahoo (76):
دعوت از
@
t!g3r