عمران علم و صنعت چقدر رتبه های بالا گرفته، همه رو 3 رقمی گرفته، سال 92 تو منطقه 1 تا نزدیک 1200 هم گرفته بود.
معماری علم و صنعت قبول میشدم، ولی ازش متنفرم، اصلا فیزیک نداره و همه اش نقاشی و کاردستیه.
نمایش نسخه قابل چاپ
عمران علم و صنعت چقدر رتبه های بالا گرفته، همه رو 3 رقمی گرفته، سال 92 تو منطقه 1 تا نزدیک 1200 هم گرفته بود.
معماری علم و صنعت قبول میشدم، ولی ازش متنفرم، اصلا فیزیک نداره و همه اش نقاشی و کاردستیه.
بچها همه داریند میرید من این اخریه یچی بگم
من تازه الان فهمیدم کارنامه سبز چجوریه ینی چندروز پیش فهمیدم
بعد رفتم دیدم کارنامه سبزمو که مال پارسال بود
هیچی دیگه دیدمششش.......چ روزا مذخرفی بوووووود
محدثه خسته نباشید خخخخخخخخ
رفع اسپم: ان شالله همتون موفق بشیدددد
دعام کنید ماوبقیه کنکوری ها هم موفق بشیمممممم :((((
یه سوال
اگه فاصله من تا آخرین نفر قبولی یه رشته خیلی کم باشه . امکان وجود داره که بعد چندترم انتقالی ببگیریم. با وجود انصرافی های اون رشته ودانشگاه
بچه ها ازاد هم انخاب رشته اش رو شروع کرد،این همینه که میشه بدون کنکور رو دوباره انتخاب رشته کرد دیگه؟؟؟
دوباره باید کارت بخریم؟؟؟چرااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا:yahoo (19):
الان اینجا جاهایی که میخواستیم رو بزنیم که اوندفعه نزدیم دیگه؟؟؟
جوابش کی میاد؟؟
جالبه...تو بعضیاش با اختلاف 10نفر مردود شدم--رتبه داوطلب 33, آخرین22یا 71-52 یا 89-64...تکمیل ظرفیت قبول میشم اینارو...اما واقعا به سرم زده برم...!!!فک نمیکردم اینقد زود عقایدم عوض شه..!!!
آره...من ازونایی بودم که میگفتم هرچی باشه ایران کشور منه...آره میرم یه کشور دیگه میگردم تفریح میکنم بر میگردم ایران...اما الان که دارم مثلا سریالای خارجیو میبینم...اون آزادی اون تکنولوژی اون درک و فهم یه جورایی خودمو میذارم جای اونا میبینم نه نمیشه اونارو ول کنی بچسبی به ایران...تا وقتی گزینه روی میز نبود اینقد عمیق در موردش فک نمیکردم...
رشته هایی که اختلاف رتبه ام با آخرین نفر قبولی کمه ، مثلا 10 نفر ، امید به تکمیل ظرفیت داشته باشم ؟ بعد این تکمیل ظرفیت از کی شروع میشه ؟
بعد تاریخش کی هست این تکمیل ظرفیت ؟
نه:yahoo (20):
اتفاقا اونروز در مورد همین داشتیم حرف میزدیم خونه...گفتن شاید قسمت این بوده که قبول نشیو بری ترکیه چون اونجا جای پیشرفتت خیلی بیشتره...:yahoo (83):
باز شروع کردم بادی بیلدینگو به طور حرفه ای...میخوام بدنو rpg8 کنم که اونجا بالاخره لب دریا خدای نکرده کم نیارم:yahoo (111):
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
آره دادا...همونطور که فردین گفت ما حدس میزنیم تکمیل ظرفیتی باشه اونم فقط برا بین الملل...
4- مفهوم عدد 3 (سه) در قسمت نتيجه اولويت قبولي نشانگر آن است كه داوطلب با توجه به داشتن نمره در رشته محل انتخابي ، در سهميه مجاز ديگري به جز سهميه نهايي و يا جنسيت ديگر پذيرفته شده است.
منظورش چيههههه اين
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
شما چن ساله کنکور میدی این 3 رو امسال دیدی؟هیچی ما رو 3 کردنhttp://forum.konkur.in/images/smilie...20%2820%29.gif
آهاااااااااااااا گرفتم یعنی به جز این رشته ای که قبول شدی تووی انتخاب های دیگت هم میتونستی قبول بشی
دوستان من هم شبانه قبول شدم و هم غیر انتفاعی الان برای اینکه برم غیر انتفاعی باید یه ترم برم سراسری رو بخونم بعد انتقالی بگیرم چطوریاست؟
آخرین فرد قبولی تو رشته داروسازی مشخص نیست؟؟/
چطور رشته بعد از قبولی من رتبه ام 72 زده و رتبه اخرین فرد قبولی هم 72 شده؟
الان اون رشته هایی که میتونستیم قبول بشیم..باید منتظر تکمیل ظرفیت باشیم؟؟
یا برای انتقالی یا تغییر رشته هم به کار میاد/
کسی هست که با این کارنامه قانع شده باشه ؟
مگه کارنامه قانع کننده بود.؟/؟/؟ فکر کنم بچه ها میگن چرا اخرین رتبه پارسال و امسال این قدر با هم فرق داره
خخخ اینطور که پیش میره تا چند سال دیگه فقط رتبه 1 ارزش داره بقیه باید برن بمیرن!... من هنوزم به تکمیل ظرفیت امید دارم نشد هم میرم از اینجا
کجای این کارنامه آخرین رتبه قبولی منطقه رو مشخص کرده آخه؟!
من 1600 منطقه 2 هستم پزشکی زنجان قبول شدم با انتخاب رشته خوب نمردم هم!پ
اینم رشته هایی که میتونستم قبول بشم
داروی تبریز
داروی اصفهان
داروی شیراز
دندان ایلام
دندام بجنورد
دندان یاسوج
دندان بوشهر
دندان زاهدانhttp://forum.konkur.in/images/smilie...%20%285%29.png
پزشکی اردبیل
پزشکی اهواز
پزشکی سمنان
پزشکی قم
پزشکی کرمانشاه
و...
اینو هیچوقت اعلام نخواهند کرد!گفتم که قلمچی بعد از جمع آوری قبولی هاش مث سال 92 میذاره روو سایتش که تقریبیه دقیق نیس
ولی خداوکیلی ... کنکور 93 یه نشونه داشت...
کنکور داره سال های آخره عمرشو میگذرونه