دقیقا:y (619):
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا 20 تا رشته انتخاب کردیم مثلا قرار بوده 9 شهریور جوابا رو بدن !! :yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20):
خوب بدید نتایجو دیگه
مردم میخوان بشینن فک کنن و تصمیم بگیرن بین سراسری و آزاد
وای خیلی استرس دارم..ب فنا رفتم :(
ای بابا.... من هر 5مین یکبار میرم چک میکنم خبری نیس. جون به لب میکنن ادمو
چرا نتایج ازاد نمیاددددددددددددد؟؟؟؟اینا هم مارو علاف کردنا نگار نتیجه چی رو میخان بدن:yahoo (35):
جواب سوالا هم نمیدن ......:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
حد اقلش سنجش ی جواب الکی میداد !!!!:yahoo (31)::yahoo (31)::yahoo (31):
هی ی ساعت بگین لامصباااااااااا دیگه خسته شدیم ازبس هی رفرش کردیم:yahoo (113)::yahoo (113)::yahoo (113)::yahoo (114)::yahoo (114)::yahoo (114):
یا ساعت 2 یا 7 یا 10 شب اینا همیشه این موقع ها میدن :yahoo (76)::yahoo (75):
اه خسته شدم :y (452)::y (667):خدا کنه همون ساعت 2 نتایج رو بزارن:y (426):
:yahoo (50): آزاد نه درست تبلیغ میکنه مثل سنجش و اطلاع رسانی و نه درست پاسخگو هست کلی میخواهد ازمون پول بگیره ها بعدش هم میگه 4ام میدیم بعدش میگه 10م بعدش بعدش میگه هفته سوم شهریور میگه سه شنبه میکنه پنجشنبه هنوز هم نتیجه نداده :yahoo (114):
اعصابم خورذ شد پس جراجواب نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا سازمان سنجش خر است. azmoon.org هم خر است.دیوووووونه شدمممممممممم دیگه اه ه ه ه ه ه .سراسری رو مردود شدم تمام امیدم به تکمیل ظرفیت بوووود که اونم از شانس ما پریددددددددد:(آزادم که معلوم نیس کی میخوان اعلامش کنن....
چرا نمیدن این ازادو ؟؟؟؟؟؟
من این دانشگاه آزاد و با سایتش آتیش می زنم
نابودمون کرد بس که امروز فردا کرد اه:yahoo (16)::yahoo (16):
نتایجو زودتر بدن حداقل تکلیفمون مشخص بشه از این بلاتکلیفی دربیایم
عزیزان یه سوال با 20000 هزار منطقه 1 امیدی به قبولی تو نرم افزار آزاد تهران هست؟