اونجا به طور نا محسوس عکس میگیرن بعد نشون ملت میدن میگن اره نمایندگی ها و پشتیبانا فعالن!!
ای کسانی که دوست دارین ترازتون رو زود بفهمین، سیستم پیام کوتاه رو فعال کنین سه نشده میاد پیامش (من پارسال داشتم)
امتحان قبلی،بعد امتحان گفتن 5،6 نفر بیایین عکس بگیریم ازتون!!!وااله تا حالا تنها تماس پشتیبان با من تو اولین امتحان بود که گفت امتحان فلان ساعت برگزار میشه!!!!!
07 آذر 1393, 18:46
zahra_33
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN__SALEHI
:troll (7)::troll (7):
:yahoo (4):
07 آذر 1393, 18:48
DokToR zAhRa
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zn.d
امتحان قبلی،بعد امتحان گفتن 5،6 نفر بیایین عکس بگیریم ازتون!!!وااله تا حالا تنها تماس پشتیبان با من تو اولین امتحان بود که گفت امتحان فلان ساعت برگزار میشه!!!!!
اون مشکل از مدیر گروه و پشتیبانه که خیلی اهمیت نمیدن.
من خودم طی این 2سال که کانونی بودم اولین پشتیبانم بد بود که بعد نیم سال اول شوتینگ شد
دوتای دیگه عالی بودن.
07 آذر 1393, 18:48
zn.d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zahra_33
:yahoo (4):
عالی نبود نتیجت.....چون....شدیدا ترکوندی در حد TNT:yahoo (105):
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.zAhRa.S
اون مشکل از مدیر گروه و پشتیبانه که خیلی اهمیت نمیدن.
من خودم طی این 2سال که کانونی بودم اولین پشتیبانم بد بود که بعد نیم سال اول شوتینگ شد
دوتای دیگه عالی بودن.
از مهر 4 تا پشتیبانم عوض شده....من که کلا بیخیالشونم
07 آذر 1393, 18:49
Martin Scorsese
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zn.d
اون جلسه 5 نفره بوده که نمایندگی ها همه شون باید برگذار کنن - پشتیبان با 5 نفر از بچه ها (با والدین یا بی والدین) عکسو گرفتن که یعنی آره ما برگزار کردیم
بعضی موقعا پشتیبانا میشینن جوابای نظر سنجی رو تغییر میدن واسه همین دیرتر ارسال میکنن
07 آذر 1393, 18:50
zahra_33
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zn.d
عالی نبود نتیجت.....چون....شدیدا ترکوندی در حد TNT:yahoo (105):
مرســــــــــــــــــــی. :yahoo (1):
07 آذر 1393, 18:52
AmiR13
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zahra_33
دوم تجربی / اختصاصی: 7964 / عمومی: 7249 / کل: 7670
عــــــــــــــالی بود! خدا رو شکر.