میگم شیمیش چرا اینطوری بود من میترسیدم بخونم متنو :))
نمایش نسخه قابل چاپ
چی بگم والا . بچه های قوی تر بودن که توضیح بدن ولی خب در حد خودم کمکتون میکنم
زیاد خوندن به معنی این نیست که حتما نتیجه خوبی بگیرید. پیشنهاد من اینه که اول انتظار نداشته باشید ترازتون یهویی رشد کنه و هدفمند کارتون رو پیش ببرید.ببینید اشکال کار کجاست ؟ منابعتون مشکل داره؟روش خوندنتون ایراد داره؟
مثلا من عربی مشکل داشتم یه جلسه کلاس گروهی رفتم قلق کار دستم اومد چجوری عربی رو باید خوند.درصدم از 10 رسیده به 70
یا مثلا آزمون قبل از زیست شناسی خیلی سبز و ای کیو استفاده میکردم ولی 60درصد زیست زدم ولی این بار منبعمو عوض کردم 90 شد.
ولی خب با بدترین منابع هم با روزی 12 ساعت راحت 6000 میشه اورد احتمالا روش مطالعتون مشکل داره. باید روشای مطالعه رو ازمون و خطا کنید
من کل درس ها رو تا چهارشنبه شب تموم کردم اما رفتم زیست بخونم دیدم پنج ساعت طول کشید عربی خوندم سه ساعت کله وقت پنج شنبه م رفت !!!!!
شما معمولن چندتا درس تو یه روز میخونی؟؟؟؟؟ بعد شما زیست رو هر روز میخونید؟؟؟؟ اگه میخونید نحوه خوندنش چطوری و چند ساعت میخونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای یه عالمه سوال دارم
هر جوری خودت راحتی باید کار کنی. ببین چجوری بهتر عمل میکنی؟ همه رو تو یه روز بخونی؟ یا تنوع درس داشته باشی؟ بعد هر کسی از یه شیوه بهتر جواب میگیره. خودت باید حتما امتحان کنی.
ولی من زیست رو هر روز نمیخوننم. توی دو هفته 1 روز کامل با دو سه تا 2 ساعت بهش اختصاص میدم. تقریبا میشه 2 روز در دو هفته.
دیگه درس خوندنو داری خیلی سختش میکنی ! خخخ. هر جوری که خودت راحت تری همون طور کار کن . تو خرید کتاب هم خسیس بازی در نیاری. کتابای مختلف رو امتحان ببین با کدوم راحت تری و بهتر نتیجه میگیری . یه رفیق داشتم از کتاب خیلی سبز استفاده میکرد بهش گفتم نشرالگو بهتره گفت میدونم اما چند تا کتاب داشته باشم استرس میگیرم!!
قرار چندتا کتاب داشته باشی ولی قرار نیست چند منبعی باشی. گاهی اوقات میبینی یه منبع توی ی مبحث خوب کار نکرده از منبع دیگه استفاده میکنی
واقعا زرد عمومی ظلمه :yahoo (110):
من که درسای سال سوم رو کلن مرور میکنم دیگه دوباره نمیخونم ولی مرور خیلی مهمه. 4شنبه پنج شنبه رو واسه مرور بزاری عالی میشه. مثلا غیر خضوری رو کار کنی . متن کتابا رو یه روخونی کنی. یا ی سری نکات رو دوره کنی خیلی موثره.
معمولا من پنج شنبه مرور کلی میکنم و بیشتر درسایی رو که ضعیفمو مرور میکنم.
مرور توی روز اخر خیلی مهمه. اگه مرور نکنی به اندازه تلاشت نتیجه نمیگیری.
ولی همیشه خودت دنبال راهکارا برگرد راها رو امتحان کن. راهی رو پیدا کن که مطابق علایق و استعدادات باشه. ازمونای تابستون فرصت خوبیه واسه ازمونو خطا