بین برق و مکانیک هم میشه نظر بدین..... کدوم به فیزیک نزدیک تره..... ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
بین برق و مکانیک هم میشه نظر بدین..... کدوم به فیزیک نزدیک تره..... ممنون
مکانیک به فیزیک نزدیک تره..برق به ریاضی..برقی ها تو ترم 1 فیزیک 1 رو پاس می کنن و بعد هم فیزیک 2.فیزیک 2 اونها شامل خازن و سلف پیشرفته و گشتاور و دو قطبی و این هاست..کلا از سری کتاب های هالیدی استفاده میشه..ریاضی 1 که هیچی..ریاضی 2 انتگرال 3 گانه وارد میشه و بعد از این دیگه قدرت ریاضی اضاف میشه به برق و مدار و ریاضیات مهندسی و الکترونیک و اینها اضافه میشه که همشون ریاضی خیلی قوی می خواد.و آن چنان فیزیک خاصی نیست..ولی برای مکانیک درس های استاتیک و دینامیک و ... این ها نزدیکی خاصی به فیزیک دارن
من همه نظرات رو خوندم . تو این دوساله اخیر تحقیقات زیادی راجع انواع رشته ها و دانشگاها انجام دادم :
اولا درسی مثل مهندسی it درجه دو نیست . درآمدش فوق العاده زیاده . من چن نفر میشناسم فوق آی تی دارن با 50 هزار تومن سرمایه ! الآن ماهی 100 ملیون تومن در میارن ( از طریق ایجاد فروشگاه اینترنتی و طراحی وب و بازی آنلاین و تبلیغات الکترونیکی و شرکت در پروژه های شبکه و اینترنت و امنیت و تجارت الکترونیک سازمان های بزرگ و ... ) من خودم همین الآنش دوسه تا سایت درست کردم درآمدم از یکیش دارم بدم نیست و امسالم انشاالله آی تی میرم یا صنعتی اصفهان یا اصفهان .
کلا تو دانشگاهای بزرگ و معتبر کشور مثل دانشگاهای تهران و اصفهان امکان نداره رشته ای بخونی و بیکار بمونی و شما هم که میبینی تو جامعه میگن فلانی لیسانس الکترونیک داره و بیکاره یا فلانی فوق لیسانس مکانیک داره و بیکاره مربوط میشه به کسایی که پیام نور و ازاد دانشگاهای رده پایین خوندن و الکی یه مدرکی گرفتن و عملا هیچ مهارتی ندارن ولی امکان نداره فارق التحصیل دانشگاهی مثل صنعتی اصفهان مهارت کار نداشته باشه و بیکار بمونه .
علاقه و بازار کار باهم بزرگترین ملاکا برا انتخاب رشته هستن ولی علاقه رو ارجح تر بدونید چون اگه یه رشته ای برید که خیلی هم پول توش باشه ولی کلا به درسا و بعدم به کارش علاقه نداشته باشید زندگیتون تلخ میشه 4 سال درس خوندتون به تلخی و سختی میگذره بعدشم از شغلتون هیچ لذتی نمی برید ما نصف عمر آیندمون سر کار و شغلمون سپری میشه پس باید یه شغلی داشته باشیم که ازش لذت ببریم ما پول میخوایم که از زندگی لذت ببریم حالا اگه قرار باشه سرکار اذیت بشیم و لذت نبریم هرچی هم پول توش باشه ما از اون قسمت از زندگی که سرکار سپری میشه لذتی نمیبریم پس علاقه خیلی مهمه .
درمورد مهندسی نفت قبلنا خیلی خوب بود و مزایا داشت اما حالا با یه مهندس کارخونه فرقی نداره اونم تازه کارش اکثرا برا کسایی هست که دانشگاه صنعت و نفت آبادان خوندن مثلا یه دوستای من شیراز نفت خونده میگه هر به یه سال یه آزمون میذارن که ده هزار نفر توش شرکت میکنن و فقط 3 نفرو جذب میکنن !
مهندسی هوافضا که راجع ساخت قطعات مکانیکی و الکترونیکی هواپیاما و اینجور چیزاس و کلا ربطی به نجوم و کیهان شناسی نداره و کارشم تو صنایع دفاع هست که باید بتونید تو جاهایی مثل سپاه و ارتش کار کنید ( که من به شخصه دوس ندارم جایی باشم که همش بم دستور بدن )
مهندسی برق و گرایشاتش کار براش تو کارخونه هست ولی پولش زیاد نیس ولی فارق التحصیلش میتونه خودش شرکت بزنه و کارای بسیار مختلفی انجام بده که پولشم خیلی خوبه فقط علاقه میخواد که من یکی اصلا علاقه ای به مدار بستن و اینا ندارم خیلی هم بدم میاد .
مهندسی مکانیک تو همه جور کارخونه ای کار داره ولی جا پیشرفت زیاد نداره و باید به حقوق نهایتا 2 ملیونی یه کارخونه قناعت کنید .
مهندسی کامپیوتر و مخصوصا آی تی خیلی گسترده هست و کسی که تو این رشته برنامه نویسی و کدنویسی رو خوب یاد گرفته باشه همه کاری از دسش بر میاد از سنگ پول میسازه چون گستره ی کارش اینترنتی هست و به فضا و مکان محدود نمیشه میتونه جهانی کسب درآمد کنه نه فقط تو منطقه خودش و مسائلی مثل کامپیوتر و اینترنت یه دریای بیکرانه که هرروز بزرگتر میشه و هرچی توش پیش بری تمومی نداره و کلا جا برا پیشرفت خیلی زیاده درضمن جامعه هم به سوی اینترنتی شدن داره پیش میره .
مهندسی پزشکی هم کارش خیلی خوبه فقط نباید به محیط و لوازم بیمارستان حساسیت داشته باشید که من شخصا خودم از محیط بیمارستان خیلی بدم میاد .
مهندسی عمران هم همه چیزش خوبه کارش همیشه هست ولی اونم خیلی جا مانور و پیشرفت نداره آخرش میشی مدیر پروژه برا ساخت یه پل یا اتوبان و برج و سد و .... که اونم علاقه میخواد .
جمع بندی : رشته های مکانیک و عمران و ایمنی شغلش همه جا و همیشه هست ولی زیاد جا پیشرفت نداره ولی رشته هایی مثل کامپیوتر و آی تی و الکترونیک تا دلت بخواد جا برا پیشرفت داره و هرچی بخوای میتونی توش پول پارو کنی صنایع هم تا حدودی جزو اینا محسوب میشه . هوافضا و نفت و شیمی و مواد و اینا هم شغلش یه سری جاهای خاص مثل وزارت نفت یا وزارت دفاع و سپاه و اینجور جاهاس و بیرون اون جاها کاربردی نداره .
سلام به دوستان و بخصوص به آقای دلیجه.
من یکی از دوستام کنکوری ریاضی داده.دنبال انتخاب رشته س.
میخواد صنایعو بزنه .ولی میترسه چون زبانش ضعیفه.مشکلی براش پیش نمیاد؟
یه سوالم برا خودم پیش اومده شما تو صحبتاتون همش از بیزینس شخصی میگفتنین.
یعنی چی و مصداق هاش چیه؟
کی گفته که هرکی هوافضا بخونه حتما باید بره تو سپاه و ارتش ؟
همین شرکت نفت هم استخدام میکنه علاوه بر اون کلی شرکت های خصوصی و هواپیما سازی
اگر هم که مایه دار باشیم(که ما نیستیمhttp://forum.konkur.in/images/smilie...ahoo%20(4).gif ) کشورهایی مثل روسیه و آلمان برای ادامه تحصیل و کار گزینه بسیار خوبیه
در کل جمع بندی نسبتاً خوبی بود .. زین جهت ممنونم.
اما در مورد زمینه های کاری در اینترنت و تجارت الکترونیک ، به نظر بنده رشته های دانشگاهی نمیتونه کارساز باشه و باید شخص در زمینه های مورد نظرش مطالعه کنه(در این موارد دوره دیدن چیز جالبی نیست!)
فروشگاه اینترنتی => بسته های CN3
طراحی وب => گرافیک و دیزاین(فوتوشاپ و ...) / برنامه نویسی تحت وب(... , php , asp , java)
بازی آنلاین => تراوین خدا بیامرز؛ الان 10 تا سایت ورژن جدیدش رو نصب کردن فقط title سایت ها متفاوته!
تبلیغات الکترونیکی => hamed2357 فارغ التحصیل صنایع - سیستم امیر کبیر
شرکت در پروژه های شبکه و اینترنت و امنیت و تجارت الکترونیک سازمان های بزرگ => تجربه زیاد و سرمایه و اسم و رسم
به همین دلیل خود بنده کامپیوتر و IT که بسیار علاقه هم دارم رو به عنوان یک رشته دانشگاهی بیخیال شدم چرا که فردی که توی خونه نشسته و احتمالاً دیپلم زیبایی هم داره میتونه کار بنده رو با قیمت نازلی انجام بده ، واسه رئیسش چایی هم بیاره و ... :دی
اونوقته که من میام و میگم فارغ التحصیل نرم افزار فلان دانشگاهم ، 22 ساله بیکار از تهران.
بازم اینا نظر من بود و در کمال احترام نظر آقا سعید و یا سایر دوستان رو میشنویم.
عزت زیاد.
من هرچی دیدیم که توی دکترا رفتن سمت فیلد های شتاب دهنده ها و فیزیک هسته ای و اپتیک و .... اینا اکثرا برق بودند نه مکانیک.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
من هرچی دیدیم که توی دکترا رفتن سمت فیلد های شتاب دهنده ها و فیزیک هسته ای و اپتیک و .... اینا اکثرا برق بودند نه مکانیک.
من خودم با 0 تومن سرمایه و 100 تومن قرض از دوستا یه فروشگاه اینترنتی درست کردم که درآمدشم خوبه بعدشم انجمن و چت روم و ویدیو سنتر و آپلود سنتر و بازار و ... هم با کمک یکی دونفر دیگه درست کردیم که البته فقط از فروشگاه اینترنتی کسب درآمد میکنم و تا حد زیادی از الآن مستقل شدم درحالی که هنوز چیز زیادی راجع برنامه نویسی و وب نویسی نمیدونم فقط فکرمو یه ذره تو تجارت الکترونیک به کار گرفتم . اینم سایتام :
فروشگاه اینترنتی لوازم پینگ پنگ باترفلای شاپ ( نمایندگی باترفلای اصفهان)
or
www.pingpongshop.ir
صفحه ی نخست - پینگ پنگیا .: برترین سایت تنیس روی میز ایران :.
forum.pingpongia.ir
bazar.pingpongia.ir
...
بله هرکسی میتونه در حد خودش ذره ای برنامه نویسی یا طراحی وب یاد بگیره که یه سایت کوچیک درس کنه یا اگه ازش پرسیدن بگه برنامه نویسی بلدم اما هرکسی نمیتونه متخصص طراحی وب و یه برنامه نویس حرفه ای بشه . تو هر رشته ای حرفه ای شدن مهمه .
البته حرفتو قبول دارم هرکسی تو هر رشته ای اگه بخواد فقط به دروس دانشگاهی قناعت کنه به جای بالایی نمیرسه و باید کنارش خودش تلاش کنه حرفشو به نحو احسن و کاربردی یاد بگیره .
یه مهندس آی تی ساده که کار زیادی هم بلد نیس تو شرکت داییم هر به دوسه روز یه ساعت میاد کامپیوترا و شبکه رو چک میکنه و میره برجی یه تومن بش میدن تازه پنج شیش شرکت دیگه هم میره سر میزنه . تازه کارشم آسونه شما پشت کامپیوتر میشینی و فقط از فکرت استفاده میکنی دیگه کار عملی مثل مهندسی برق و مکانیک و عمران و ... نداره .