از همگی دوستان ممنونم...:yahoo (8)::yahoo (1):
نمایش نسخه قابل چاپ
از همگی دوستان ممنونم...:yahoo (8)::yahoo (1):
نظر من اینه که برای تشریحی خوندن و تستی خوندن اصلا تفاوتی قائل نمیشم . اول کتابو نکته به نکته و خط به خط میخونم طوری که مثلا هر فصل از زیست 2 روز طول میکشه خوندنش . بعدا می رم تا جایی که می تونم تست می زنم . اصلا هم از کتاب کار و ..... هم استفاده نمی کنم و توصیه هم نمی کنم . بهترین نتیجه رو هم تو امتحانا می گیرم . مطمئن باش جواب می ده . تو نوبت اول امتحان کن ببین چی میگم . البته به سوالات نهایی 10 سال قبل حتمی یه نگاه بنداز .
توصیه ! به حرف دیگران راجع به اینکه امتحانات نهایی سالای گذشته رو بخون گوش نده ! من امسال امتحان دادم انقدر تفاوت داشتن ک نگو !!!!
فقط درس بخون شده روزی 8 ساعت تو سال , فقط اینه که موفقت میکنه
یا حق
Sent from my Apple Ipad Air Using Tapatalk
ببخشيد رك ميگم و هدفم شخص خاصي نيست و كلي ميگم
يه چيزي كه تو اين يكي دوماهه تو اين انجمن متوجه شدم اين بود كه واقعيتش ادم يا جواب سوالاشو نميگيره يا اينكه همه جواباي مشابه هم به ادم ميدن و بيشتر ادم سردرگم ميشه.
مثلا تو تاپيكاي مربوط به درس شيمي تا ميپرسي كتاب خوب هزار نفر ميگن مبتكران(با اطمينان ميگم خيلياشون اصلا نديدن كتابو و انگار يكي با تفنگ بالا سرشون واستاده و ميگه حتما شما بايد جواب بدي!!!!!)
دوستان ما بايد به هم كمك كنيم، اگه واقعا از چيزي اطلاع كافي نداريم مجبور نيستيم كه پست بذاريم و باعث سردرگمي بيشتر همديگه بشيم،
خوش باشين
لازم نیست از الان به فکر نهایی باشی
خیلی آسون تر از اونیه که فکرشو میکنی..الان باید دومو جمع کنی
در طول سوم فقط تست بزن....دو سوم تستای سوم رو حداقل در طی سال بزن وگرنه تابستون کارت خیلی سخت میشه
نهایی وقت زیادی نمیبره و دو سه هفته قبل امتحانات اگه شروع کنی کافیه
کاری که منو دوستام کردیم
من هفته قبل امتحانات شدید سرماخوردم!!!!نتونستم اونجوری ک باید اماده شم با این حال19.90 شدم
دوستم با همین برنامه20شد...اگه میخوای به مشکل من دچار نشی یه هفته از نوروزم بذار واسه نهایی
دو تا کتاب عالی حتما استفاده کن...فیزیک3 آموزش_خیلی سبز و زمین شناسی3_خیلی سبز.اینم آموزشه ولی من با این تستای قلمچی رو هم حتی همیشه 90-100 میزدم..واسه بقیه درسا فقط جزوه نهایی....درضمن نصف سوالای نهایی هر درسو دوسه هفته قبل امتحانات حتما بخون
موفق باشی
اگه اينطوري كه ميگيد باشه كه ميشه گفت نابغه أيد واقعا....!!!!!