تو دفترچه انتخاب رشته بعضی از رشته ها نیم سال اول و نیمسال دوم داره...میخاستم ببینم نیمسال دوم هزینه داره؟؟؟؟؟؟[/quote]
نیم سال دوم هزینه نداره فقد یه ترم نسبت به ورودی های مهر عقب تری
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان نیمسال ذوم معایب هم داره؟؟؟؟؟؟یعنی مکنه خوابگاه بهت ندن و..........
بچه ها شهریه پزشکی نوبت دوم چه قدره؟
سلام خدمت اعضای محترم انجمن
من 22 مرداد 95 کنکور فنی حرفه ای رشته معماری دادم و چند روز پیش دیدم دانشگاه دولتی شبانه قبول شدم.
رفتم برای اطلاعات،گفتن ترمی باید 700 الی 750 هزار تومن شهریه بدی!!!!!!:yahoo (77)::yahoo (110)::yahoo (12):
الان این مثلا دولتیه؟؟؟؟؟؟قیمت شهریه غیر انتفایی و آزاد هم تو همین مایه هاست
بازم نمیدونم چرا ولی اسمش الکی دولتیه..اگه واقعا دولتی بود باید شهریه کمتر میگرفتن.
در ضمن رشته معماری هم پر هزینس...آخه چرا باید دانشگاه دولتی اینقدر پول بگیره؟
شبانه باید مقداری پول بده به دانشگاه بابت هر ترم تحصیل
دانشجوی شبانه قبولی امسال برای کنکور 96 باید انصراف بده بعد کنکور بده یا نه میشه کنکور داد بعد قبولی انصراف داد؟ واسه روزانه که هست این قانون واسه شبانه هم هست؟ هر کی مطمئنه جواب بده لطفا ممنون
من متوجه شدم اسم شبانه به نوبت دوم تغییر کرده ..این یعنی اینکه کلاسا از بهمن ششروع میشه؟.
.
.من یک سال پشت کنکور بودم برای سربازی مشکلی نداره شبانه؟..البته دی ماه امسال مدرک پیشو گرفتم
کسی از شبانه مهندسی عمران فردوسی خبر داره ؟ یه حساب سر انگشتی زدم واحد ها رو میشد حدود یک تومن ترمی، همینه یا کمتره ؟!
شبانه جدیدا شهریه ش خیلی زیاد شده و به قول دوستمون از غیرانتفاعی جلو زده!
دانشگاهای دولتی هم از پول بدشون نمی آد.الان دانشگاه صداوسیما هم رشته روزنامه نگاری زده ولی واسه خانوما فقط نوبت دوم می گیره!!!
ولی اینکه بالاخره مدرک دولتی می گیری و از کلاسا و اساتید اونا استفاده می کنی می ارزد.
البته من برای رشته های پرخرج کاملا با شبانه مخالفم.یعنی به نظرم رشته هایی که واحدهای عملی دارن رو فقط باید توی روزانه خوند ولاغیر.تو دانشگاه پولی کمرت خم می شه از اون همه خرج!حالا هرنوعش.
ولی کسی که مشکل مالی نداره شبانه خیلی خیلی بهتر از آزاد و غیرانتفاعیه.مثلا شبانه علامه قابل قیاس با بهترین غیرانتفاعی تهران هم نیست...ولی چه می شه کرد که گرونه.
مثلا شبانه علوم اجتماعی علامه ترمی هفتصدتومن شهریه می گیره که از پیام نور بیشتره.