نوشته اصلی توسط
سامان آیرملو
سلام دوستان
من تازه با این سایت آشنا شدم و الان این تاپیک رو دیدم که دقیقا به درد این روزهای من میخوره
من سامان آیرملو هستم ۳۰ سالمه و فوق لیسانس کامپیوتر دارم از دانشگاه آزاد تهران جنوب , یک برنامه نویس قهار هستم...
اما اما و اما یک مشکل بزرگ دارم و اپن هم اینه که کلیه جد و آباد و فک و فامیل دور و نزدیکمون پزشک و دندانپزشک هستن و وجود یک مهندس در بین این همه پزشک از دید اونها مایه سرافکندگی هستش و صد البته دلیل من برای انتخاب رشته ریاضی فیزیک در دبیرستان و کامپیوتر در دانشگاه این بود که این تفکر رو از بین ببرم اما در حال حاضر شدیدا از تصمیم سال ها پیشم پشیمون هستم چون اصلا به اون جایگاهی که دوست داشتم نرسیدم و مطمئنم که نخواهم رسید چون علاقه ای به رشته خودم ندارم , البته این رو بگم که در یک شرکت بسیار معتبر مشغول به کار هستم اما درآمد متوسطی دارم ( حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون در ماه ) , برای همین به این فکر افتادم که تقییر رشته بدم و دندانپزشکی که شغل پدر مادر و عموهام هست و خودم هم خیلی دوستش دارم رو بخونم ... مایلم بدونم نظر مشاوران سایت در این مورد چی هست و موافق هستن یا مخالف و دوستان عزیز هم هر نظری که دارن خیلی راحت بیان کنن , خوشحال میشم بدونم نظرتون رو ...