واسه اون اره میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
خب آریا چجوری تبدیل کنیم به شبانه؟
آخه داداش میدونی اگه قراره مدرک شبانه بدن واقعا اگه یکی حقشش باشه منم
چون من دو سال آخر دانشگاه انتقالی گرفتم به یه دانشگاه دیگه و تو این دو سال پول داد..... عین شبانه ها ازم پول میگرقتن.....
انگار فقط دوسال اول که دانشگاه مبدا بودم روزانه بودم....
به یکی که تو آموزش بود زنگ زدم گفتم اقا شرایط من اینه .... میخام مدرک شبانه بدی....
گفت اولا تو سیستم وزارت علوم ثبته که روزانه قبول شدی...
ثانیا ما هم بخوایم مدرک شبانه بدیم نمیتونیم چون ما فقط روزانه داریم اصلا کد رشته شبانه نداریم که بخوایم اون کد رو بدیم بهت....
چکار کنممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟"
من شنیدم میشه به دیوان عدالت اداری شکایت کرد نظرتون چیه؟
خیلی نمیشه روش حساب کرد، دوندگی زیاد داره و مدت ها طول میکشه تا حکمشون رو بدن و ممکنه به نفعت باشه یا به ضررت و بعد دانشگاه ممکنه بخواد اجرا کنه یا نکنه و .....
به نظرم دندون آزاد بهتره حالا جدا از وام و .... اگه زرنگ باشی میشه از سال 4 به بعد تو لابراتوارها یا تو مطب دندونپزشک ها کار کنی و یه پولی در بیاری. غیر قانونیه ولی میشه و من زیاد سراغ دارم و در آمدش هم بدک نیست.
سجاد شما رتبت چند شده؟
شاید اون شهریه برای کسانی باشه که با مدرک لیسانس روزانه پردیس قبول شدن ؟ همون 12 ملیونو میگم شاید شهریه هیات امنای هر دانشگاه روزانه کمتر از این حرفا باشه؟
اخه چرا نمیشه توی این مملکت از نو زندگی رو درست پایه ریزی کرد و چرا پل های پشت سر خراب میشه و همه راههای برگشت پشت سر بسته میشه؟ هیچ سالی ثبات قانونی و دوام نسبی نداره چه توی در س نظام اموزش کسب و کار اینم شهریه و دانشگاه
یه وکیل خوب پیدا کنی شاید بشه یه کاریش کرد !!! من سال دیگه خدا بخواد میرم روزانه فوقش تا دو سالم شهریه بدم ولی آخرش میشه اوکیش کرد .. شما همتون گفتین لیسانس دارین !!!
سجاد شما رتبت چند شده؟
منم فقط دو ترم روزانه خوندم و بقیه ترما شبانه بودم.
دانشگاه من توی هیچ مدرکی نه روزانه و نه شبانه هیج کدوم رو نمی نویسه!
ولی واسه روزانه ها مینویسه 4سال تعهد آموزش رایگان داره...
من توی مدرکم که حرفی از آموزش رایگان ننوشته و خودم از دانشگاه خواستم که قید کنه شبانم.
اونا موفقیت کردن و این مهر رو واسم زدن:
نامبرده دانش آموخته دوره نوبت دوم/شبانه این دانشگاه می باشد.
سلام yek.doost عزیز میشه راجب اینی که نوشتی: دیپ ریاضی با معدل 9 دارم - واسه دیپ تجربی اقدام کردم - بعد فهمیدم با مدرک کاردانی میتونم شرکت کنم اونم بدون تاثیر معدل توضیح بدی ممنون میشم
منم دقیقا سوالم همینه.هیچکس نیست ج بده؟
Yek.Doost
الان رفیق من کاردانی علوم ازمایشگاهی داره موقع ثبت نام باید تیک دیپلمه بعد 84 بزنه؟یا معدل کاردانیش حساب میشه.اصلا معدل حساب میشه یا از 100 کنکورش؟هرکاردانی باشه؟