دوستان امروز برای پسر عمومیم پیامکی با شماهره 30001266 امده که عکس ارسالی برا کارت امتحانت اشکال داره و باید دو قظعه عکس به فلان ادرس با کارت ملی فتو شو بفرستی
بنظرتون صحت داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان امروز برای پسر عمومیم پیامکی با شماهره 30001266 امده که عکس ارسالی برا کارت امتحانت اشکال داره و باید دو قظعه عکس به فلان ادرس با کارت ملی فتو شو بفرستی
بنظرتون صحت داره؟
حتما صحت داره با این شماره دیگه! :yahoo (110):
هر مسیجی که از پلن ارسال بشه مبنی بر صحت اون نیست
هرکی میخواد شمارشو بده یه دونه اس ام اس با همین مدل شماره ها واسش بفرستم! :yahoo (79):
(M.B) Sent from my iPhone using Tapatalk
درود
کارت چه امتحانی؟ سنجش پزشکی یا سازمان سنجش؟ در هر صورت من فک کنم چون ثبت نام ها اینترنتی و ... شده نیازی به خود عکس نیست....اگر جایی ثبت نام کردن و... فوقش بگن فایل عکست رو تصحیح کن. یا مثلاً بگن به فلان حوزه برا بررسی مشکل و ... مراجعه کن. نمیدونم شایدم این پیامک خالی از خلل هست! شما با خود سازمان سنجش تماس بگیرید و از صحت یا عدم صحتش اطلاع بگیرید.
شماره مجازی پیام کوتاه چیست؟شماره های مجازی پیام کوتاه مخصوص ارسال و دریافت پیامک از بستر اینترنت هستند و باید بوسیله نرم افزار استفاده شوند. این شماره ها که در کشور عزیزمان با پیش شماره های 1000، 2000 و 3000 ارائه می شوند فاقد سیم کارت و سند هستند.
سلام سازمان سنجش آموزش کشور چنین شماره ای نداره
درود
این شماره ای که گفتین برای سازمان سنجش هست....قسمت مرکز اجرای آزمونها.
چند وقت پیش هم برای بنده از همین شماره پیامکی مبنی بر اینکه عنوان دیپلم با گروه آزمایشی انتخابی برا کنکور من با هم مغایرت دارند گفته بود در صورت آگاهانه بودن این انتخاب
عدد 1 رو ارسال کنم در غیر اینصورت زمانی که سازمان سنجش برا ویرایش تعیین کرده، برم و اطلاعاتم رو تو سایت سازمان سنجش اصلاح کنم.
حالا اینکه بگن عکس و کپی کارت ملی رو ارسال کن این یکم خارج از معمول هست...نمیدونم.
و اینکه امکان ارسال پیامک طوری که این شماره رو نمایشگر گوشی نشون داده بشه رو اطلاع ندارم.
ولی خود شماره 30001266 معتبر هست.
برای اطمینان بیشتر با سازمان سنجش آموزش کشور تماس و یا به آموزش متوسطه آموزش و پرورش منطقه تون مراجعه نمایید.
ممنون
گویا امروز با سازمان تماس گرفتن و سازمان گفته کار خودمان بوده و ارسال کنید ولی گفت این شماره ها رو ما در سایت اعلام نمیکنیم چون شاید سال دیگه با شماره دیگه برا افراد بفرستیم و کلا در کل بدونین باید حتما با شماره خود سازمان برای موثق بودن اطلاع بگیرین و اینکه بدونین این شماره ها در هیچ جا ثبت و سند نداره یعنی کسی مالکیت با سند نداره که بخواهیم شکایت کنیم و فرد گرفته بشه در نهایت میتونن فقط پنل سسیستم فرد مزاحم رو مسدود کنن وبس
موفق و هدفمند باشید
اره درسته شماره از طرف خود سازمانه
برای منم پیام اومده میگه عنوان دیپلم و گروه آزمایشی انتخاب شده برای آزمون سراسری مغایرت داره
من الان فرم ثبت نامم رو نگاه کردم عنوان دیپلم و گروه ازمایشیم تجربی بود 1 رو ارسال کنم یا واقعا یه اشتباهی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره تو فرم ثبت نامیم هم نوشته تجربی
هم برای عنوان دیپلم و هم برای گروه آزمایشی