آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 26 از 26
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط new boy نمایش پست ها
      اگر که شما نسبت به جامعتون هیچ مسئولیتی رو پذیرا نیستین ، این خیلی بده !! ولی دلیل نمیشه همچنی اخباری به درد نخوره !
      اگر شما توانایی تحلیلی اجتماعی و حتی شخصیتی افراد و مسائل رو ندارین مشکل من نیست که به من ایراد میگیرین

وقتی یه هدفی گفته بشه دیگه ارزشی نداره ولی همین اول بسم الله به شما میگم حالا بزار تمام هدف من خراب بشه !

وقتی بنده میام همچین پستی رو برای یه عده نوجوون 18 ساله میزارم اونم در سایتی با محوریت کنکور یعنی اینکه این کشور نیاز به روانشناس و جامعه شناس داره !!! به همون میزان که نیاز به دکتر داره !

بدبخت وطن .. بدبخت ایران..بدبخت کشور

نظز شما هم محترم
      من خیلی محترم نظرمو گفتم...
      فک نمیکنید لحن صحبتتون خیلی تنده؟!
      شما بدون دلیل منو بی مسئولیت و بی درک و تحلیل نسبت ب اجتماع و شخصیت و مسائل خطاب کردین...
      این تحلیل شما از انتقاد من درست بود؟
      شمایی ک دم از روان شناسی و جامعه شناسی میزنی!!!

این برداشت شما هست از این خبر...
      ولی همین شرح این خبر میتونه همچین پیامی داشته باشه؟

درسته ک جامعه ب همه قشر و شغلی نیاز داره...

ولی چقد تو شرح این خبر ب اهمیت روان شناسی تاکید کردید؟؟؟

هدف گفته بشه ارزشش میره؟
      کی گفته این حرفو؟

متن بی هدف ...زنبور بی عسل...
      +
      دیگ منو نقل قول نکنید...
      اگرم نیاز ببینم پستهای قبلیمو پاک میکنم
      چون شما نه طرز رفتار درست داشتید
      نه ادبیات مناسب
      و هم من حوصله بحث ندارم ...

2. Top | #17
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad.h نمایش پست ها

من خیلی محترم نظرمو گفتم...
      فک نمیکنید لحن صحبتتون خیلی تنده؟!
      شما بدون دلیل منو بی مسئولیت و بی درک و تحلیل نسبت ب اجتماع و شخصیت و مسائل خطاب کردین...
      این تحلیل شما از انتقاد من درست بود؟
      شمایی ک دم از روان شناسی و جامعه شناسی میزنی!!!

این برداشت شما هست از این خبر...
      ولی همین شرح این خبر میتونه همچین پیامی داشته باشه؟

درسته ک جامعه ب همه قشر و شغلی نیاز داره...

ولی چقد تو شرح این خبر ب اهمیت روان شناسی تاکید کردید؟؟؟

هدف گفته بشه ارزشش میره؟
      کی گفته این حرفو؟

متن بی هدف ...زنبور بی عسل...
      +
      دیگ منو نقل قول نکنید...
      اگرم نیاز ببینم پستهای قبلیمو پاک میکنم
      چون شما نه طرز رفتار درست داشتید
      نه ادبیات مناسب
      و هم من حوصله بحث ندارم ...
      وقتی با کسی حرف میزنید نمیتونید بگید من رو نق نگیرید!

انتقاد من از شما متفاوت بود از انتقاد شما از پست من ؟؟

شما فرمودید پست من بی ارزش .. من گفتم شما قدرت فهم ارزش رو ندارین !

فقط همین یه سوال

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      وقتی با کسی حرف میزنید نمیتونید بگید من رو نق نگیرید!

انتقاد من از شما متفاوت بود از انتقاد شما از پست من ؟؟

شما فرمودید پست من بی ارزش .. من گفتم شما قدرت فهم ارزش رو ندارین !

فقط همین یه سوال
      من اصلن از واژه بی ارزش استفاده نکردم...
      هیچوقت ب هیچ چیز نگفتم بی ارزش!:/

من گفتم بی ربط!
      گفتم جاش اینجا نیس!
      ولی شما ب من توهین کردی!
      فرق ب این بزرگی رو متوجه نمیشید؟؟؟

متن شما فقط خبریه...
      و فقط کپی پیست...

اگه هدف و نتیجه گیری با موضوع اهمیت روان شناسی داشت...
      یا حداقل ی جمله توش بود ک مثلا ی جامعه شناس میتونست از این فاجعه جلوگیری کنه
      باز هم اون هدفی ک گفتید رو میشد برداشت کرد...

اگه بخواد بازم توهین کنید
      من جوابی براتون ندارم

4. Top | #19
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

من اصلن از واژه بی ارزش استفاده نکردم...
      هیچوقت ب هیچ چیز نگفتم بی ارزش!:/

من گفتم بی ربط!
      گفتم جاش اینجا نیس!
      ولی شما ب من توهین کردی!
      فرق ب این بزرگی رو متوجه نمیشید؟؟؟

متن شما فقط خبریه...
      و فقط کپی پیست...

اگه هدف و نتیجه گیری با موضوع اهمیت روان شناسی داشت...
      یا حداقل ی جمله توش بود ک مثلا ی جامعه شناس میتونست از این فاجعه جلوگیری کنه
      باز هم اون هدفی ک گفتید رو میشد برداشت کرد...

اگه بخواد بازم توهین کنید
      من جوابی براتون ندارم
      1. اگر شما خانم هستین که من قبول دارم طرز صحبت کردن من گستاخانه بوده ! ولی اگر پسر هستین به هیچ عنوان نمی پذیرم !
      2. بنده اگر بلد نبودم چطور جواب انتقاد رو بدم .از همون اولین انتقادتون جبهه می گرفتم ! اگه انصاف داشته باشید حتما قبول دارین اول من به خوشرویی و شوخی جواب شما رو دادم.
      بنده الان نزدیک به سه سال هست اینجا عضو هستم و در گذشته بارها بارها با دیگر دوستان بحث کردیم به حدی که تاپیک ها بسته شد ولی کسی از کسی ناراحت نشد ! یعنی تو بحث قربون بلای هم نمیرن! شما زودرنجین گویا !
      3.وقتی بی ربط باشه ! یعنی در این بعد و این مکان و این زمان بی ارزشه !
      4. من تو پستای قبلی گفتم که من چون مدرک علمی ندارم حرفام پوست پیاز ارزش ندارن ! پس من فقط اخبار رو میزارم خودتون در موردش تفکر کنید !
      5.ببینید مثلا وقتی یه کارگردان یه چیزی رو میخواد نو فبلمش بگه نمیاد صاف و پوست کنده همه چیو بگه ! اگه این کار رو بکنه میشه سریال ایرانی :/
      6.بنده فقط به شما انتقاد کردم !
      اینکه به یه نفر بگن شما نسبت به اطرافتون بی تفاوت هستین .. تو هینه ؟؟؟
      به هیچ عنوان !من نمی پذیرم این یه جور توهین هست !

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      1. اگر شما خانم هستین که من قبول دارم طرز صحبت کردن من گستاخانه بوده ! ولی اگر پسر هستین به هیچ عنوان نمی پذیرم !
      2. بنده اگر بلد نبودم چطور جواب انتقاد رو بدم .از همون اولین انتقادتون جبهه می گرفتم ! اگه انصاف داشته باشید حتما قبول دارین اول من به خوشرویی و شوخی جواب شما رو دادم.
      بنده الان نزدیک به سه سال هست اینجا عضو هستم و در گذشته بارها بارها با دیگر دوستان بحث کردیم به حدی که تاپیک ها بسته شد ولی کسی از کسی ناراحت نشد ! یعنی تو بحث قربون بلای هم نمیرن! شما زودرنجین گویا !
      3.وقتی بی ربط باشه ! یعنی در این بعد و این مکان و این زمان بی ارزشه !
      4. من تو پستای قبلی گفتم که من چون مدرک علمی ندارم حرفام پوست پیاز ارزش ندارن ! پس من فقط اخبار رو میزارم خودتون در موردش تفکر کنید !
      5.ببینید مثلا وقتی یه کارگردان یه چیزی رو میخواد نو فبلمش بگه نمیاد صاف و پوست کنده همه چیو بگه ! اگه این کار رو بکنه میشه سریال ایرانی :/
      6.بنده فقط به شما انتقاد کردم !
      اینکه به یه نفر بگن شما نسبت به اطرافتون بی تفاوت هستین .. تو هینه ؟؟؟
      به هیچ عنوان !من نمی پذیرم این یه جور توهین هست !
      ۱. جنسیت من در طرز برخورد شما نباید تاثیر گذار باشه...اگه گستاخانه بوده چ پسر چ دختر بوده...

۲. اول و اخر نداره!...تاریخ عضویت شما یا تحربه شما با بقیه هم ربطی ب من برخورد بدتون با من نداره!...

۳. باز اینکه در این مکان بی ارزش باشه معنی بی ارزشی مطلق نیست! این واژه ایه ک خودتون ب کار بردید...من گفتم بی ربطه...ولی بی ارزش نیست !!...

۴.من پست های قبلی شمارو ندیدم...تایپک دنباله دار ک نیس!...من این تایپک رو دیدم
      و اینکه من خبر میگم شما برید فکر کنید دربارش...خب چکاریه من خودم ب اخبار دسترسی دارم ...شما دلیل انتخاب این خبرت چی بوده!؟

۵.اون کارگردانی ک شما مثال زدید...ی خط فکری...ی زاویه دید...و یک هدف نهفته داره...ک ب تصویر کشیده میشه
      اینکه شما ی خبرو درست ب همون شکل خبریش مطرح کنی بدون اینکه حتی دلیل انتخاب این خبرو بگین این شمارو با کارگردان موفق خارجی هم سطح نمیکنه!!!

۶.شما ب من توهین کردین...اینکه ب کسی بگی تو فهم ارزش نداری توهینه...شما نگفتی بی تفاوت فتی بی مسئولیت و بی درک نسبت ب شخصیت اجتماع و ارزش...

6. Top | #21
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

ب نظر من قاضی بزرگترین ظلمو درحق مادر مقتول کرده....

خصوصا ک قتل عمد بوده...اونم قتل ناجوانمردانه...

الان عدالت برقرارشده؟

تو همون قرآنی ک حفظ کرده گفته ک قصاص عمد حق الناسه...

اگ قرآنو ب خاطر خدا و خودش حفظ کرده و واقعا توبه کرده ک نباید

ترسی از قصاص داشته باشه..اتفاقا ی فرصت بزرگه ک خدا بش داده..

چون هرکسی نمیتونه با توبه و پاکی از دنیا بره...

ای تفففف ب هرچه آدم خا ٔینه ک ب خاطر هوس حاظرن دست ب هر

جنایتی بزن...

دوتا خبر دارم یک خبر خوب... یک خبر بد!
      خبر خوب اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
      و خبر بد هم اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...

ویرایش توسط Karegar : 17 مهر 1395 در ساعت 01:59

7. Top | #22
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

۱. جنسیت من در طرز برخورد شما نباید تاثیر گذار باشه...اگه گستاخانه بوده چ پسر چ دختر بوده...

۲. اول و اخر نداره!...تاریخ عضویت شما یا تحربه شما با بقیه هم ربطی ب من برخورد بدتون با من نداره!...

۳. باز اینکه در این مکان بی ارزش باشه معنی بی ارزشی مطلق نیست! این واژه ایه ک خودتون ب کار بردید...من گفتم بی ربطه...ولی بی ارزش نیست !!...

۴.من پست های قبلی شمارو ندیدم...تایپک دنباله دار ک نیس!...من این تایپک رو دیدم
      و اینکه من خبر میگم شما برید فکر کنید دربارش...خب چکاریه من خودم ب اخبار دسترسی دارم ...شما دلیل انتخاب این خبرت چی بوده!؟

۵.اون کارگردانی ک شما مثال زدید...ی خط فکری...ی زاویه دید...و یک هدف نهفته داره...ک ب تصویر کشیده میشه
      اینکه شما ی خبرو درست ب همون شکل خبریش مطرح کنی بدون اینکه حتی دلیل انتخاب این خبرو بگین این شمارو با کارگردان موفق خارجی هم سطح نمیکنه!!!

۶.شما ب من توهین کردین...اینکه ب کسی بگی تو فهم ارزش نداری توهینه...شما نگفتی بی تفاوت فتی بی مسئولیت و بی درک نسبت ب شخصیت اجتماع و ارزش...
      در فرهنگ ما با خانم ها به گونه ای دیگر صحبت میکنن ! برای من فرق داره با چه جنسیتی دارم صحبت میکنم!

نگفتم به شما ربطی داره .. گفتم بدونید که بنده بد برخورد بدی نکردم / شما زود رنج هستین ! ( البته اگه توهین نیست !)

به هر حال همه ی این حرفها یه معنی میده !! حالا چه من برداشت کنم یا نکنم ! البته از نظر من حرف شما توهین نبود و یه اتنتقاد بود !

تو این تاپیک نیازی به گفتن نبود ! فقط گفتم نظر بقیه رو بدونم !همین .. بقیه هم لطف کردن و نظر دادن ! چیز پیچیده ای نیست !

من نگفتم نولان هستم ! بنده در حد خودم سعی دارم زاویه دید و تفکر خودم رو منتقل کنم!
      اتفاقا دلیل نشرش رو گفتم !!! دونستش نظر بقیه !!

شما فهم مسائل رو ندارید با بی تفاوت هستن هیچ تفاوتی با هم ندارن! مث همون جریان بی ربط و بی ارزش !
      منتها تو بحث همچین کلماتی به کار میره !

دوست گرامی توصیه میکنم حداقل یه بحث به طور زنده ببینید ! مثلا تو برنامه هفت .. طبق گفته ی شما تا الان با ید اقای فراستی رو اعدام کرده باشن از بس توهین میکنن!!

بنده قبول میکنم تند حرف زدم ولی تو هین امیز هرگز !

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      در فرهنگ ما با خانم ها به گونه ای دیگر صحبت میکنن ! برای من فرق داره با چه جنسیتی دارم صحبت میکنم!

نگفتم به شما ربطی داره .. گفتم بدونید که بنده بد برخورد بدی نکردم / شما زود رنج هستین ! ( البته اگه توهین نیست !)

به هر حال همه ی این حرفها یه معنی میده !! حالا چه من برداشت کنم یا نکنم ! البته از نظر من حرف شما توهین نبود و یه اتنتقاد بود !

تو این تاپیک نیازی به گفتن نبود ! فقط گفتم نظر بقیه رو بدونم !همین .. بقیه هم لطف کردن و نظر دادن ! چیز پیچیده ای نیست !

من نگفتم نولان هستم ! بنده در حد خودم سعی دارم زاویه دید و تفکر خودم رو منتقل کنم!
      اتفاقا دلیل نشرش رو گفتم !!! دونستش نظر بقیه !!

شما فهم مسائل رو ندارید با بی تفاوت هستن هیچ تفاوتی با هم ندارن! مث همون جریان بی ربط و بی ارزش !
      منتها تو بحث همچین کلماتی به کار میره !

دوست گرامی توصیه میکنم حداقل یه بحث به طور زنده ببینید ! مثلا تو برنامه هفت .. طبق گفته ی شما تا الان با ید اقای فراستی رو اعدام کرده باشن از بس توهین میکنن!!

بنده قبول میکنم تند حرف زدم ولی تو هین امیز هرگز !
      وقتی شما فرقی بین بی ارزش و بی ربط...
      و بی تفاوت و نداشتن فهم...
      رو نمیدونید...
      ب نظر حداقل ب لغت نامه ی سر بزنید...

شما نظرخواهی کردین...
      ولی اینطور تند و از نظر منِ زودرنج! توهین آمیز جواب دادید...
      پس اگه نمیتونید پذیرنده انتقاد همه باشید یا دلیل تایپکهارو تغییر بدین یا تایپک نزنید در این مورد...

من ادعایی تو زمینه نقد ندارم...ولی توهین ب اسم های دیگ تو جامعه ی ما رواج زیادی داره ک اصلن ب این معنا نیس ک درسته و چون فراستی اون طور حرف زده منم اجازه دارم...
      من هیچوقت نه ب خودم اجازه میدم تند و توهین امیز حرف بزنم نه ب بقیه چنین اجازه ای میدم...از نظر شما هم من زودرنج!
      شما باید پذیرای نظر مخاطبای زودرنج هم باشید...

و درباره فرهنگ طرز برخورد جنسیتیه!
      طرز برخورد شخصیتیه نه جنسیتی!
      این نظر منه!
      و اگه تاحالا متوجه نشدید با اینکه مربوط نیس ...من دخترم!

شب خوش

9. Top | #24
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

وقتی شما فرقی بین بی ارزش و بی ربط...
      و بی تفاوت و نداشتن فهم...
      رو نمیدونید...
      ب نظر حداقل ب لغت نامه ی سر بزنید...

شما نظرخواهی کردین...
      ولی اینطور تند و از نظر منِ زودرنج! توهین آمیز جواب دادید...
      پس اگه نمیتونید پذیرنده انتقاد همه باشید یا دلیل تایپکهارو تغییر بدین یا تایپک نزنید در این مورد...

من ادعایی تو زمینه نقد ندارم...ولی توهین ب اسم های دیگ تو جامعه ی ما رواج زیادی داره ک اصلن ب این معنا نیس ک درسته و چون فراستی اون طور حرف زده منم اجازه دارم...
      من هیچوقت نه ب خودم اجازه میدم تند و توهین امیز حرف بزنم نه ب بقیه چنین اجازه ای میدم...از نظر شما هم من زودرنج!
      شما باید پذیرای نظر مخاطبای زودرنج هم باشید...

و درباره فرهنگ طرز برخورد جنسیتیه!
      طرز برخورد شخصیتیه نه جنسیتی!
      این نظر منه!
      و اگه تاحالا متوجه نشدید با اینکه مربوط نیس ...من دخترم!

شب خوش
      اینجا ما با مفاهیم داریم حرف میزنیم ! نه لغات !

اگر شما فکر میکنید من تحمل انتقاد ندارم خب این این انتقاد شما نسبت به منه .. من باید به رفتارم فکر کنم و ببینم حرف شما صحت داره یا خیر .. اگر داشت . اصلاح میکنم !

نه فقط آقای قراستی برنامه غیر محرمانه از شبکه دو ! یا مناظره هایی که فک کنم برنامه زاویه شبکه 4 میزاره !
      مثال دارم میزنم که فکر نکنید توهی آمیز صحبت کردم ! یعنی اجازه همچین کاری رو به خودم نمی دم !

من پذیرای نقد شما بودم خیلی هم محترمانه .. ولی وقتی نقد ادامه دار بشه وو میشه بحث !

من با شخصیت آدما صحبت نمیکنم ! برام فرقی نداره با کی صحبت میکنم !
      فقط اجازه ندارم با یه خانم تند صحبت کنم ! و از این بابت من باید عذرخواهی کنم !

من اسم شما رو خوندم ! بابت همین اشتباه شد ! من بابت تند صحبت کردنم عذر خواهی میکنم !

بنده اشتباه خودم رو پذیرفتم . امیدوارم شما هم منصف باشید و منصفانه به رفتار خودتون نگاه کنید !

فی امان الله

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اینجا ما با مفاهیم داریم حرف میزنیم ! نه لغات !

اگر شما فکر میکنید من تحمل انتقاد ندارم خب این این انتقاد شما نسبت به منه .. من باید به رفتارم فکر کنم و ببینم حرف شما صحت داره یا خیر .. اگر داشت . اصلاح میکنم !

نه فقط آقای قراستی برنامه غیر محرمانه از شبکه دو ! یا مناظره هایی که فک کنم برنامه زاویه شبکه 4 میزاره !
      مثال دارم میزنم که فکر نکنید توهی آمیز صحبت کردم ! یعنی اجازه همچین کاری رو به خودم نمی دم !

من پذیرای نقد شما بودم خیلی هم محترمانه .. ولی وقتی نقد ادامه دار بشه وو میشه بحث !

من با شخصیت آدما صحبت نمیکنم ! برام فرقی نداره با کی صحبت میکنم !
      فقط اجازه ندارم با یه خانم تند صحبت کنم ! و از این بابت من باید عذرخواهی کنم !

من اسم شما رو خوندم ! بابت همین اشتباه شد ! من بابت تند صحبت کردنم عذر خواهی میکنم !

بنده اشتباه خودم رو پذیرفتم . امیدوارم شما هم منصف باشید و منصفانه به رفتار خودتون نگاه کنید !

فی امان الله
      شما که میخوای روی خودت کار کنی باید روی صبر واعصابت هم کارکنی پس حرص نخور....

ر.ا:
      تاپیک جالبیه...ی چیزهایی به آدم یاد آوری میکنه...
      کاشکی ی بار این آدم های خائن ی کاری میکردن که دیگه کسی طرف اینکار ها نره...
      منم اگر بجای اونا بودم می بخشیدمش ولی الان نه....
      این که ی نفر قرآن حفظ بکنه دلیلی برای خوب بودنش نیست...دلیلی هم برای این نیست که بخاطر آزادیش حفظ کرده...
      اما من اگ بودم دست نگه میداشتمتا ببینم این شخص قرآن حفظ کرده یا فهمیده....
      اگر فهمیده بود میگذشتم...

11. Top | #26
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط raha.. نمایش پست ها
      شما که میخوای روی خودت کار کنی باید روی صبر واعصابت هم کارکنی پس حرص نخور....

ر.ا:
      تاپیک جالبیه...ی چیزهایی به آدم یاد آوری میکنه...
      کاشکی ی بار این آدم های خائن ی کاری میکردن که دیگه کسی طرف اینکار ها نره...
      منم اگر بجای اونا بودم می بخشیدمش ولی الان نه....
      این که ی نفر قرآن حفظ بکنه دلیلی برای خوب بودنش نیست...دلیلی هم برای این نیست که بخاطر آزادیش حفظ کرده...
      اما من اگ بودم دست نگه میداشتمتا ببینم این شخص قرآن حفظ کرده یا فهمیده....
      اگر فهمیده بود میگذشتم...
      ممنون به خاطر یاد آوریتون.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن