سلامبرای کسی که بخواد درسنامه رو خوب بفهمه و فرضا هیچی بلد نباشهریاضی خیلی سبز خوبه یا ریاضی گاج نقره؟
منتظر فرصت مناسب نباش...همین فرصتو بگیرو و مناسبش کن...
به نظرم هیچ کتاب جامع ریاضی تجربی درسنامه ی خیلی خوبی ندارن
برای درسنامه کتاب کوله پشتی خیلی خیلی عالیه
برای تست هم کتابای جامع کلا خوبن
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
سلام . من تو ریاضی خیلی ضعیفم . یعنی کلا از پایه داغون . امسال هم کنکور دارم . البته اگه پاسخ تشریحی سوال رو نگاه کنم کامل میفهمم ولی مشکلم اینه که چون از سال دوم با ریاضی میونه خوبی نداشتم از همون موقع هم نخوندمش و الان خیلی ضعیفم . در واقع تنها مشکلم اینه که به خاطر تمرین نکردن ریاضی راه کارها برای حل سوال به ذهنم نمیرسه ولی اگه پاسخ رو نگاه کنم کاملا میفهمم . الان خیلی سبز به دردم میخوره یا مثلا سیر تا پیاز گاج ؟؟؟؟ امروز تو قلمچی ریاضی 3 رو 17 زدم .
ببین اول باید مشکلت از پایه رو حل کنی
از پایه شروع کن حتی اگه لازمه برو از اول دبیرستان شروع کن که به نظر من لازمه!
مشکل دوم حالا که خیلی وقته ریاضی تمرین نکردی باید جبران کنی چه جوری؟
مثلا میری یه سوالو حل کنی جوابش به ذهنت نمیرسه سریع نرو سراغ پاسخ نامه
در گیر شو با سوال خودتو مجبور کن که بدون پاسخ نامه ج سوالو بدی اولش وقت زیاد میگره ولی کم کم دستت گرم میشه و سرعت عملت زیاد میشه
در مورد منبع:
ببین اگه واقعا نیاز به درسنامه داری کتاب کوله پشتی گزینه عالییع ولی نه اگه فکر میکنی نیاز به درسنامه نداری خیلی سبزو قوی کار کن بیا جلو
و نکته اخر:اگه یه سوالو خودت نتوستی حل کنی و جوابشو از رو پاسخنامه دیدی سوالو ازش رد نشو
بعد این که جوابو دیدی بشین خودت حل کن
موفق باشی![]()
یه پسر عمو دارم که ریاضی رو کنکور 94 70 زد و الان تو شریف درس میخونه . دقیقا چیزایی که شما گفتی رو بهم گفت ولی من از روی تنبلی یا هر چیز دیگه که بشه بهش گفت به حرفاش عمل نکردم . حتی تابستون پارسال باهام کلی ریاضی کار کرد و تقریبا راه افتاده بودم اما بعد از اینکه رفت دانشگاه منم ریاضی خوندنو ول کردم و دوباره همون آش و همون کاسه .
ولی به نظرم اگه یه حالت خلاصه وار همه مطالبو بخونم و بعدش تستای خیلی سبز رو بزنم بهتره . چون بعضی مباحث از یادم رفته و فقط لازمه که یه بار دوره کنم . بعدش همون طور که شما گفتید با تست درگیر میشم و مطالب تو ذهنم میشینه .
ازتون ممنونم که پاسخ دادید .
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)