X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 34 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 510
    1. Top | #166
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کاریزما نمایش پست ها
      ایشون شهریورامسال فارغ میشن وهرکس تایه سال بعدازفارغ شدن مهلت معرفی داره ...منم دفترچه نمیفرستم چون به اندازه کافی دلیل گفتم دیگه حوصله توضیح ندارم شماهم میخوای برودفترچه بفرست انسان مختاره هرکاری میخوادبکنه عواقبش باخودشه
      بله داداش شما درست گفتی درمورد @حامدیگانه من فکر کردم ایشون فارغ التحصیل هستن درحالی که ایشون در مدت فراغت به تحصیل این کنکورا رو شکرت کرده پس حرف شما متینه من معذرت میخوام.اما در مورد اون ارسال دفترچه شنبه میرم +10 و نظام وظیف ببینم چیکار باید بکنم والا منم قاط زدم و نمیدونم بفرستم یا نفرستم و کلی استرس هم گرفتم

2. Top | #167
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کاریزما جان تشکر...اخه من خرداد 94 باید تموم میکردم نگه داشتم شهریور95...این وسط دوتا کنکور دادم الان فهمیدم ک ی سال بعد فارغی وقت دارم

3. Top | #168
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      من پرسیدم.دانشگاه این کارو نمیکنه. چون سیستم شون وصله به نظام وظیفه و تاریخ اتوماسیونی میخوره
      شما از کدوم دانشگاه سوال کردی؟
      اگه اتوماسیون باشه پس با سنجش هم هماهنگ هستن چون یکی دو نفر نیست بحث چند هزار نفره!!
      در ضمن پست کردن دفترچه علاوه بر دتگ و فن**** که داره واسه بعد دانشگاه هم عواقب داره...
      ویرایش توسط hrm333 : 25 شهریور 1395 در ساعت 21:21

4. Top | #169
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hrm333 نمایش پست ها
      بعدش هم خب مشخصه اونا که نمیان بگن ما تو روز روشن قانونو دور میزنیم!
      اگه اتوماسیون باشه پس با سنجش هم هماهنگ هستن چون یکی دو نفر نیست بحث چند هزار نفره!!
      در ضمن پست کردن دفترچه علاوه بر دتگ و فن**** که داره واسه بعد دانشگاه هم عواقب داره...
      کاملادرسته
      تازه پیام نورمعافیت 17مهرصادرمیکنه اگه اینطوری بودهرسال همه غیبت میخوردن

5. Top | #170
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عاغا کنکور 95، دومین کنکورم بود. ولی یه درس پاس نشده از پیش دانشگاهی داشتم و خرداد 95 پاس کردم. حالا ب نظرتون منم دفترچه پست کنم یا چون خرداد 95 پاس کردم، مشکلی از لحاظ سربازی ندارم؟ مرسی

6. Top | #171
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوستان این متن عینا از سایت سازمان وظیفه عمومی نقل میشه:

بديهي است زمان اعلام قبولی در آزمون هاي سراسري به منزله پذيرش تلقي خواهد شدو در مورد پذیرش بدون آزمون در دانشگاه ، زمان ثبت نام به منزله تاریخ پذیرش است .

منبع

7. Top | #172
      dow
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من از نظام وظیفه درمورد بند 17 پرسیدم. بهم گفتن : با سلام برای راهنمایی بیشتر باشماره096480تماس حاصل نمایید
      عزیزان پیگیر خواستن تماس بگیرن نتیجه رو بفرمایند.

8. Top | #173
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amindrs نمایش پست ها
      ببین یعنی اگه این کار رو انجام ندیم نمیتونیم دانشگاه ثبت نام کنیم؟ این بحث چرند رو فقط تو این سایت دیدم! خیلیا پشت کنکور موندن و ازین چیزی که شماها میگین خبر ندارن! یعنی اول مهر همه اونا به جا دانشگاه باید برن سربازی؟
      اشتباه برداشت کردید شما. اولا که امسال برای اولین باز این شرایط پیش اومده و ثبت نام افتاده به اوایل مهر و همیشه اواخر شهریور بود. ثانیا در این زمینه خلاء قانونی وجود داره و متاسفانه اعطای معافیت تحصیلی یا درج غیبت بستگی به سلیقه افسر مربوطه در نظام وظیفه داره (پلیس+10 کاره ای نیست)
      البته احتمال اینکه در هایت معافیت تحصیلی بگیرین زیاده ولی کلی دردسر و سروکله زدن با افسرهای بیحوصله نظام وظیفه داره.
      من یکی دو ماه پیش در این رابطه تاپیک ارسال کردم و خیلیا نشنیده گرفتن.

9. Top | #174
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      تا 31شهریور امسال
      ی معاینه پزشکی داری/ی واکسن و ی حساب بانک سپه بازکردن.نهایتش بشه 2 روز
      کارت ملی و عکستو ببر دفتر پلیس+10
      مراکز واکسیناسیون هر روز باز نیستن. در اغلب شهرها هفته ای 2-3 روز انجام میشه. در خیلی از شهرهای کوچیک هم اصلا وجود ندارن و مشمول باید به شهرهای مجاور یا مراکز استان مراجعه کنه این ها رو هم باید در نظر گرفت.

10. Top | #175
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان این متن عینا از سایت سازمان وظیفه عمومی نقل میشه:

منبع
      شما اون سایت رو بخونین میبینین نوشته که درخواست معافیت پزشکی در حین تحصیل امکان پذیر نیست! در حالی که از سه سال پیش برای اکثر بیماری ها در حین تحصیل هم میشه اقدام کرد. اون سایت مطالبش خیلی قدیمی هستن و ضمنا اکثر مطالبش هم توسط شرکت ناجی نوشته شدن نه خود مشاورین نظام وظیفه. شما هر موردی براتون پیش اومد از شماره 096480 بپرسین.

11. Top | #176
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هیچ عواقبی نداره. اتفاقا خیلی هم آسون میکنه کار ثبت نام در دانشگاه رو چون با عنوان مشمول آماده به خدمت به پلیس+10 مراجعه میکنین و نیازی به بررسی سوابق تحصیلی و تاریخ شروع و اتمام فرجه یک ساله و ... ندارین

12. Top | #177
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ینی اگه اقدام نشه مشکل حتمی ایجاد میشه ،واسه این همه داوطلب پشت کنکور?? ایا معقوله که این همه مشکل ایجاد بشه??
      همه میخواهند بشریت را عوض کنند دریغ_ا که هیچکس در این اندیشه نیست که

خود را عوض کند.

لِو تولستوی

13. Top | #178
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Goodarzi نمایش پست ها
      ینی اگه اقدام نشه مشکل حتمی ایجاد میشه ،واسه این همه داوطلب پشت کنکور?? ایا معقوله که این همه مشکل ایجاد بشه??
      نه عزیزم معقول نیست ولی مگه نظام وظیفه به معقول بودن توجه میکنه؟ تنها چیزی که بهش توجه دارن قانون هست.

البته من بازم میگم احتمالا هیچ کسی به خاطر غیبت در این موضوع از تحصیل بازنخواهد موند ولی احتمال اینکه دردسر بشه و مجبور به مراجعه به مرکز نظام وظیفه بشین زیاده. من هم تجربه دوندگی در این سازمان رو دارم اصلا محل مناسبی برای امثال ماها نیست.

14. Top | #179
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها

شما اون سایت رو بخونین میبینین نوشته که درخواست معافیت پزشکی در حین تحصیل امکان پذیر نیست! در حالی که از سه سال پیش برای اکثر بیماری ها در حین تحصیل هم میشه اقدام کرد. اون سایت مطالبش خیلی قدیمی هستن و ضمنا اکثر مطالبش هم توسط شرکت ناجی نوشته شدن نه خود مشاورین نظام وظیفه. شما هر موردی براتون پیش اومد از شماره 096480 بپرسین.
      نام: Screenshot_2016-09-17-04-42-05.jpg نمایش: 84 اندازه: 59.3 کیلو بایت
      شما هر جایی غیر از این دیدین بگذارید ما هم یاد بگیریم!!!اتفاقا به خاطر همون قانونی که شما میگید عوض شده اون خط آخر اصافه شده.تا اونجاییم که من یادم میاد این قانون 2 ساله عوض شده نه 3 سال!

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

15. Top | #180
      dow
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا این قضیه چی شد دفترچه بفرستیم یا نه؟

برا دفترچه گواهی فراغت از تحصیل همون گواهی موقت پیش هست؟

صفحه 12 از 34 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن