نوشته اصلی توسط Parniya ووی ...پرنیا خشمگین میشود
نوشته اصلی توسط Bano.m عااااااااااالیه....ان شاءالله فردا دوباره جبران میکنی تو بیشنررررررررررررررررررررر ررررر مریم تا شهریور هستن کدوم فردا!!!!
هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!) (آدری هپبورن)
نوشته اصلی توسط Bano.m ووی ...پرنیا خشمگین میشود یوها ها ها
نوشته اصلی توسط Dr fatima97 مریم تا شهریور هستن کدوم فردا!!!! وای خوب پس باید ب فکر کوچ به طبقه پایین باشی رسیدن به عشقت(پزشکی) همچین سختیاییو هم داره دیگه اونور پیامی گذاشتی؟ فعلا نرفتم اونور
نوشته اصلی توسط Parniya یوها ها ها
نوشته اصلی توسط Bano.m وای خوب پس باید ب فکر کوچ به طبقه پایین باشی رسیدن به عشقت(پزشکی) همچین سختیاییو هم داره دیگه اونور پیامی گذاشتی؟ فعلا نرفتم اونور به نظرت صدا به پایین نمیرسه؟!ولی چاره چیهباید به عشقمممممممم برسم آره گذاشتممگه میشه نذارم
نوشته اصلی توسط Dr fatima97 به نظرت صدا به پایین نمیرسه؟!ولی چاره چیهباید به عشقمممممممم برسم آره گذاشتممگه میشه نذارم بهتر از اینه که تو دل سرصدا درس بخونی..اوره...همینه چقدم بلند بالااااااا...برم اونورو ج بدم پس
نوشته اصلی توسط Bano.m بهتر از اینه که تو دل سرصدا درس بخونی..اوره...همینه چقدم بلند بالااااااا...برم اونورو ج بدم پس باشههر وقت خوب درس میخونه خدا ی کاری میکنه ک از برنامه م عقب بمونمببین خدا چقد منو دوس داره
نوشته اصلی توسط Dr fatima97 باشههر وقت خوب درس میخونه خدا ی کاری میکنه ک از برنامه م عقب بمونمببین خدا چقد منو دوس داره دیفووووووونه خدا باعث شده یه نیرویی بگیری که تونستی جبران کنییی خدا خیلی دوست داره...مهمونا هم ان شاءالله وظیفه خودشونو میدونن دیگه
نوشته اصلی توسط Bano.m دیفووووووونه خدا باعث شده یه نیرویی بگیری که تونستی جبران کنییی خدا خیلی دوست داره...مهمونا هم ان شاءالله وظیفه خودشونو میدونن دیگه ولی خدا از این طرف تلافی میکنه مهموناایشالاایشالا...........
نوشته اصلی توسط Dr fatima97 ولی خدا از این طرف تلافی میکنه مهموناایشالاایشالا........... ان شاءالله
نوشته اصلی توسط Bano.m ان شاءالله
نوشته اصلی توسط Dr fatima97 یادش بخیرررررررررررررررر فاطیما من توی تاپیکی که درسا ایجاد کرده...حرفی پیدا نمیکنم...نیاز به تقلب دارم... از اونجاییم که رک ام نمیتونم هندونه زیربقلشون بزارم
نوشته اصلی توسط Parniya
سلام درسا
ویرایش توسط frog : 20 شهریور 1395 در ساعت 17:52
در حال حاضر 10969 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10969 مهمان)
نمایش برچسبها