آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 53 از 53
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جزوه عمارلو + کتاب درسی + برای تست هم اگه درصدتون بالای 60 هست iq ولی اگه پایین تر هست نشرالگو

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من نمیدونم چرا انقد دوستان میگن IQ گاج خوبه...من خودم هم الگو دارم هم ایکیو ولی دقت کنید کتاب ایکیو چاپ اوله و پر از غلط املایی-علمی و چاپی هست و واقعا ادمو سردرگم میکنه...شما ببینین الگو با این که رسیده به چاپ 50 هنوز هم غلط داره انقد مولفا بی ملاحظن...ولی حداقل غلطاش از ایکیو خیلی کمتره+درسنامه خلاصه ای هم داره.بعدشم شما ببینین ایده های کدوم تستهای آزمون های ماز یا کتاب iq تا حالا توی کنکور در این سال ها مطرح شده؟یه سری مطلبای بعضا سلیقه ای و یا در سطح دانشگاهی که شاید خیلی با متن کتاب زیست ما جور درنیان...درهر حال بهترین منبع تستی ما کنکورهای 90 تا 95 هست و ملاک اونهاست...موفق باشید

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jj_golpa نمایش پست ها
      من نمیدونم چرا انقد دوستان میگن IQ گاج خوبه...من خودم هم الگو دارم هم ایکیو ولی دقت کنید کتاب ایکیو چاپ اوله و پر از غلط املایی-علمی و چاپی هست و واقعا ادمو سردرگم میکنه...شما ببینین الگو با این که رسیده به چاپ 50 هنوز هم غلط داره انقد مولفا بی ملاحظن...ولی حداقل غلطاش از ایکیو خیلی کمتره+درسنامه خلاصه ای هم داره.بعدشم شما ببینین ایده های کدوم تستهای آزمون های ماز یا کتاب iq تا حالا توی کنکور در این سال ها مطرح شده؟یه سری مطلبای بعضا سلیقه ای و یا در سطح دانشگاهی که شاید خیلی با متن کتاب زیست ما جور درنیان...درهر حال بهترین منبع تستی ما کنکورهای 90 تا 95 هست و ملاک اونهاست...موفق باشید
      داداش حرفت درسته.من کتاب ابی قلم چیو تو زیست واقعا قبول دارم.بعد الگو عالیه

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      داداش حرفت درسته.من کتاب ابی قلم چیو تو زیست واقعا قبول دارم.بعد الگو عالیه
      بهزاد جان نظرت درباره کتاب تانک دکتر ارامفر(چاپ و ویرایش 95) چیه؟میخام علاوه بر الگو روش کار کنم..
      ویرایش توسط jj_golpa : 19 شهریور 1395 در ساعت 22:25

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خودم تانکو خوندم کتاب خوبیه عین جامعه گاجه.

6. Top | #51
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام
      اگه از من میدونی فاگوزیست رو نخون بجز سه تا فصل اول زیست سال دوم . خود کتاب زیست رو بخون . جاهایی که فکر میکنی خوبه و مهمه رو علامت بزن . برای تست هم من کتاب ابی کانون رو خوب میدونم . دنبال تست تالیفی نباشید به هیچ وجه . البته کانون هم تالفیه ولی خب بر اساس ازمونهای قبل نکات مهم رو برات برجسته میکنه . بعد یه مدت کار کردن و اینکه کل زیستا رو خوندید خودتون متوجه خواهید شد که زیست چطور میتونه مفهومی و ترکیبی باشه . اون موقع فقط باید دنبال نقطه ضعف هاتون باشین . و دوباره به خود کتاب برگردین و اونو مطالعه کنین . و سعی کنید این فاصله مرور دروس زیست خیلی کوتاه باشه تا وقت برگشت باشه براتون . و بعد از اینها کتاب های سه سطحی کانون نگاهتون رو به زیست عوض میکنه و بازم میفهمین که زیست چقد مفهومی تره و دوباره دلتون میخاد که برگردین و کتابو بخونین و میفهمین که وقت دیره و نمیتونی و وقت کافی نداری و اینجا میفهمی کاشکی زیست رو زودتر تموم میکردی و وقت مرور مجدد رو داشتی
      اینجوری نوشتم که بدونی چه حالی پیدا میکنی وقتی با یه درسی مثل زیست مواجهی . حرفم بیشتر رو اینه تا میتونی خود کتاب رو مسلط شو و تست هایی بزن که ریشه دارن که کانون تو این جنبه گل کاشته .
      فقط بخون و تست بخون و تست . خوندن فقط کتابت باشه . ولی تست رو بزن تستای جدید ارتباط مغزی تو ذهنت ایجاد میکنن برا زیست

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      فاگوزیست+نشر الگو+خیلی سبز
      من
      خودم
      و دیگر هیچ . . .

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      بنظرم این ترکیب میتونه مناسب باشه جامع گاج +iq

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن