نه
نوشته اصلی توسط webadres رتبه ام تو منطقه دو6455 بود خیرفقط پزشکی نزدم رشته های دیگه مثل دندن و دا رو هم زدم داداش بعید می دونم 3 رشته اولو قبول شده باشی!!
من اول دانشگاه شیراز رو زدم بعد بورسیه شو . اگه بورسیه شو بیارم معنیش اینه که خودشو نیاوردم؟
نوشته اصلی توسط javad1013 نه خسته نباشی
نوشته اصلی توسط LIKE_BOY من اول دانشگاه شیراز رو زدم بعد بورسیه شو . اگه بورسیه شو بیارم معنیش اینه که خودشو نیاوردم؟ برای منم واقا سواله یعنی کسی در این مورد چیزی نمیدونه ؟
نوشته اصلی توسط webadres شما که با 4400 قبول نشدی احتمالا سراسری ها رو قبول میشدی و رشته های قبل از بورسیه ات رو هم قبول بودی به همین دلیل قبول نشدی با 4400 منطقه 2 راحت باید فیزیو و رادیو و پزشکی های دور مثل زاهدانو وبندرعباس رو قبول باشی داداش خیلی حرفای عجیبی میزنی! البته اگه تعهدی ها رو هم در نظر بگیریم حرفت درسته!
نوشته اصلی توسط armin01234 برای منم واقا سواله یعنی کسی در این مورد چیزی نمیدونه ؟ فکر کنم اگه قبل از کد رشته دارای شرایط خاصت جایی قبول میشدی دستگاه الان انتخابت نمی کرد!
خوب منم یک ساعته که همینو میگم
هر چی خدا بخواد
نوشته اصلی توسط M.AMIN.D فکر کنم اگه قبل از کد رشته دارای شرایط خاصت جایی قبول میشدی دستگاه الان انتخابت نمی کرد! نه دوستم با900منطقه سه زده بودانتخاب اول امانياورده
نوشته اصلی توسط sajjadkamali نه دوستم با900منطقه سه زده بودانتخاب اول امانياورده کجا رو؟
اقا یه سوال دیگه من حدودا 60 تارشته از 150 تا رو بورسیه سپاه زدم یعنی 59 تاشو نباید میزدم ؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط webadres اقا یه سوال دیگه من حدودا 60 تارشته از 150 تا رو بورسیه سپاه زدم یعنی 59 تاشو نباید میزدم ؟؟؟؟؟ الان برا مصاحبه مثلا کجا باید بری؟
نوشته اصلی توسط armin01234 الان برا مصاحبه مثلا کجا باید بری؟ من کلا چون بومی تهرانم باید برم تهران برای مصاحبه ولی کل ایران رو بورسیه هاشو زدم
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)