انسان ها هرگز شکست نمیخورند بلکه تلاششان را متوقف میکنند
(هرگونه سوالی از شیمی با هر سطحی! داشتین در خدمتم)
رتبم شده 2970 در سهمیه(اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر پایین شم)
پس از مدتی میبینین همین رشته ی فوق العاده هم سختی ها و مشکلات خودش رو داره ! توی دانشگاه های خوب هم این مشکلات هست ... یه روز ماده مورد نظر نیست تا بخرن کلی زمان میبره ! یه روز دستگاه خرابه تا درست شه کلی زمان میبره ! یه سری دستگاه ها توی دانشگاه های خاص هست و این مشکل که از دانشگاه های دیگه نمونه میارن باعث میشه بچه های خودشون با مشکل روبرو بشن ! یه سری گرایش ها خیلی آلوده هستن و هر چقدر شما رعایت کنید , بازم مشکل افرین هستن !
این مسائل رو در نظر بگیرین
البته وقتی می بینین چقدر کاربرد داره و رشته خاصیه لذت میبرین ...
با دانشجوهای ارشد و دکترای این رشته صحبت کنید , راهنماییتون میکنن .
موفق باشین .
ویرایش توسط lily7 : 15 مرداد 1395 در ساعت 12:43
ب نظر من شما دچار وسواس توی انتخاب رشته شدید.
تقریبا طرز فکرت مث منه.ن پزشکی ن دارو ن دندون! با این تفاوت ک من میگم دور دامپزشکیم خط بکش چون دیگه خوب نیست...
از لحاظ درامد و این که بازار کار خوبی هم داشته باشی دارو ب نظر من بهتره.در کنارش کار کن اما تخصصت رو ادامه بده وارد رشته ی کشف داروهای جدید شو.مثل خیلی از محققین کشور. و اگرم رشته های علوم پایه هم مد نظر داری ژنتیک هم رشته ی خوبیه و هنوز تو ایران خیلی جا نیافتاده...اما خوب با این رتبه یکم حیفه
I wanna thank me for believing in me
شما مثل اینکه متوجه منظور من نشدی . اولا با تربیت بدنی نمیتونی فیزیولوژی پزشکی شرکت کنی ارشد چون لیسانست غیر پزشکیه . دوما منطور من این بوز که پارسال چرا نرفتی کارشناسی علوم ازمایشپاهی یا پرستاری یا بهداشت که بعد وز چهار سال ارشز فیزیولوژی بخونی بعدشم پزشکب مولکولی . از همع مهمتر رشتخ پزشکی مولکولی مهر نظام پزشکی بش تعلق میگیره اگه بری دامپزشکی بایدزبرای همیشه با مهر نظام پزشکی خدامافظی کنی .
فرستاده شده از SM-A300Hِ من با Tapatalk
همونطور كه تو پست قبليم هم گفتم شما به جاي دامپزشكي پزشكي بخون
بعد هم براي دكتراي رشته هاي علوم پايه اقدام كن. هيچ محدوديتي هم نخواهي داشت...
به نظرم با توجه به اینکه انگار سربازی رو رفتی و مشکل نظام وظیفه نداری و رتبه ی خوبی رو هم آوردی و حیفه با این رتبه به یه سری رشته ها بری بهترین انتخاب داروسازی هست و فقط با چشم تجاری به این رشته نگاه نکن چون اگه این رشته رو ادامه بدی می فهمی خیلی رشته پژوهشی و علمی ای هم هست .
من اگه رشته ام به جای ریاضی تجربی بود حتما هدفم رو می ذاشتم رو داروسازی و به این رشته می رفتم .
ﺧﻂﺮﻧﺎﻙﺗﺮﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﺑﺸﺮ, اﻧﺴﺎﻧﻲﺳﺖ ﻛﻪ اﻋﺘﻘﺎﺩﺵ ﺯﻳﺎﺩ و ﻓﻬﻤﺶ ﻛﻢ اﺳﺖ!
آنتوان چخوف
اول از همه بازهم می گم اون 3 رشته ! نهایت فکرات رو بکن ! یعنی هیچ جور نمی تونی با یکیشون کنار بیای ؟
دامپزشکی هم اگر سرمایه داشتی باشی پت کلینیک بزنی و تو کل شهر بنر هاشو پر کنی (الان تو شهر ما یکی هست) خب موفق خواهی بود . باید ببنی سرمایه برای همچین کاری داری ؟
دوم اینکه اگر اصلا اون 3 رشته رو نمی ری به نظر من به دانشگاه خیلی توجه کن چون به علوم پایه علاقه داری میتونی توش موفق باشی . یه رشته ای اتنتخاب کن کن که تو یکی از دانشگاه های تاپ کشور قبول می شی .
الان کشور ما متاسفانه دنبال علاقه رفتن خیلی خیلی سخته . یه جورایی محکومی به یک راه خاص ! شما این رو در نظر بگیرید رشته های دیگه به جز این 3 , اصلا آینده رو شنی ندارند . پس به نظر من اگر این ها رو انتخاب نمی کنی , دیگه کامل به علاقت توجه کن . کدوم رشته رو از همه بیشتر دوست داری ؟ همونو انتخاب کن . به شخصه تفاوت زیادی میان بازار کاره بقیه رشته نمی بینم . پس فقط به مورد علاقه ترینشون فکر کن .
به جز اون رشته ها دیگه فقط علاقه !
این نظر منه البته . من تجربه زندگی مستقل اقتصادی ندارم . یه با تجربه تر به احتمال قوی می تونه توصیه های بهتری با توجه به واقعیات داشته باشه !
ی سری از آدما هستن ک نقاب دارن.ی سری افراد از قبل اگه قشنگ بگردی اوازه ی من پزشکی میخوام و تهران و شهید بهشتی میارمشون گوش فلک رو کر کرده بود..گه شبانه تربیت بدنی بودم و میخوام پزشکی بیارم..ادعا های زیاد...حالا ک ب وقتش رسید و دیدن بعله توانشو ندارن و نمیشه و نمبتونن با تغییر اسم ماسک رو عوض میکنن و جار میزنن که بعله رتبشون میخوره ولی طی یک وحی درونی و عرفانی میخوان برن ددوس علوم پایه یا دام..جز ابراز تاسف و بیزاری برای همچین ادمایی کار دیگه نمیشه کرد ..کار هر مرد نیست خرمن کوفتن..
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)