آخه این قانون از 28 اردیبهشت تو مجلس تصویب شده یه بارم اصلاحیه خورده توسط شورای نگهبان دوباره تو صحن علنی مجلس مطرح شده و تصویب شده و دوباره ارجاع داده شده به شورای نگهبان....ولی نمیدونم شاید این پروسه ای که میگین نباشه ولی خوب قانونی رو که شورای نگهبان اصلاحیه شو زده باشه گمونم زودتر تصویب شه چون طبق نظرات شورای نگهبان اصلاحیه خورده
خدا کنه آقا محمد ولی چون اصلاحیه شورای نگهبان خورده حتما تصویب میشه ولی اینکه قبل از اعلام نتایج این کار انجام شه خیلی خوب میشه....ولی اگه تصویب شه سازمان سنجش ملزم به انجامش تو این کنکور هستش؟؟
خوب اعلام نتایجو میتونن یه کم بندازن عقب تر.........چیزی رو که شورای نگهبان تصویب کرده باشه مو لا درزش نمیره کلا اگه بخوای جمعیت سهمیه ای ها رو با این قانون جدید حساب کنی به 35 هزار نفر نمیرسه یعنی سازمان سنجش نمیتونه کارنامه اینارو دوباره از سر صحیح کنه
ویرایش توسط Mojtaba3535 : 11 مرداد 1395 در ساعت 15:47
حتی اگه همین الان تایید بشه چون باید ابلاغ بشه و ابلاغ شدن پروسه ی طولانی داره به هیچ وجه به کنکور 95 نمیرسه حتی به 96 هم 50 50 است
ترمیم معدل تابستان 94 تصویب شد ولی خرداد 95 اجرا شد
من موندم واقعا چطور بعضی دوستان دو سه ماه به کنکور دلشون رو به این قانون خوش کردن تا الان که پرونده کنکور 95 تقریبا بسته شده
من یه اشنایی تو سازمان سنجش دارم .پارسال به من گفت هر موقع کنکور دادی 10 روز قبل از اعلام نتایج شماره پرونده و شناسنامه رو برام بفرست من رتبه تو سهمیه و کشور رو بهت بگم.
منظورم اینه که نتایج کنکور 95 الان آمادس و تصحیح شده.تا یه هفته دیگه هم میاد تو سایت . الکی منتظر اجرایی شدنش برای امسال نباشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)