آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 25 از 28 نخستنخست ... 15242526 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 361 به 375 از 414
    1. Top | #361
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba3535 نمایش پست ها
      یعنی چی؟؟؟؟بالاخره این قانون برای کنکور95 تاثیر داره یا نه؟؟؟؟
      برای 95 نـه

2. Top | #362
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یعنی چی؟؟؟؟بالاخره این قانون برای کنکور95 تاثیر داره یا نه؟؟؟؟
      کاشکی برای 96 تاثیر بدن 95 بیشکش .خیلی احتمالش کمه کمتر از 10% ...یا شایدم 9%

3. Top | #363
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برا چی؟؟؟

4. Top | #364
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برا چی؟؟؟
      برای اینکه هنوز معلقه شورای نگهبان تایید نکرده بروسه ابلاغش هم حداکثر 20 روز باید بعد از تایید شورای نگهبان طول بکشه ...

5. Top | #365
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آخه این قانون از 28 اردیبهشت تو مجلس تصویب شده یه بارم اصلاحیه خورده توسط شورای نگهبان دوباره تو صحن علنی مجلس مطرح شده و تصویب شده و دوباره ارجاع داده شده به شورای نگهبان....ولی نمیدونم شاید این پروسه ای که میگین نباشه ولی خوب قانونی رو که شورای نگهبان اصلاحیه شو زده باشه گمونم زودتر تصویب شه چون طبق نظرات شورای نگهبان اصلاحیه خورده

6. Top | #366
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آخه این قانون از 28 اردیبهشت تو مجلس تصویب شده یه بارم اصلاحیه خورده توسط شورای نگهبان دوباره تو صحن علنی مجلس مطرح شده و تصویب شده و دوباره ارجاع داده شده به شورای نگهبان....ولی نمیدونم شاید این پروسه ای که میگین نباشه ولی خوب قانونی رو که شورای نگهبان اصلاحیه شو زده باشه گمونم زودتر تصویب شه چون طبق نظرات شورای نگهبان اصلاحیه خورده
      اتفاقا بازم ایراد گرفتن خدا کنه اینبار تصویب بشه چون برای دولت خیلی مهمه این قانون و مکمل برنامه ششم توسعه هست...کسی از کار اینا سر در نمیاره همین قانون جامع ایثارگران سال 84 تصویب شده اما 93 بدون نظر شورای نگهبان ابلاغ شده چون بار مالی براشون داشته!

7. Top | #367
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خدا کنه آقا محمد ولی چون اصلاحیه شورای نگهبان خورده حتما تصویب میشه ولی اینکه قبل از اعلام نتایج این کار انجام شه خیلی خوب میشه....ولی اگه تصویب شه سازمان سنجش ملزم به انجامش تو این کنکور هستش؟؟

8. Top | #368
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خدا کنه آقا محمد ولی چون اصلاحیه شورای نگهبان خورده حتما تصویب میشه ولی اینکه قبل از اعلام نتایج این کار انجام شه خیلی خوب میشه....ولی اگه تصویب شه سازمان سنجش ملزم به انجامش تو این کنکور هستش؟؟
      منم از خدامه تاثیرش بدن اما خب زیاد هم نباید دلمون رو خوش بکنیم چون اگه بخوان تاثیرش بدن باید کارنامه هارو از سر صحیح کنن که فکر نمیکنم امکانش باشه

9. Top | #369
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نام: 1777117.jpg نمایش: 38 اندازه: 60.2 کیلو بایتخوب اعلام نتایجو میتونن یه کم بندازن عقب تر.........چیزی رو که شورای نگهبان تصویب کرده باشه مو لا درزش نمیره کلا اگه بخوای جمعیت سهمیه ای ها رو با این قانون جدید حساب کنی به 35 هزار نفر نمیرسه یعنی سازمان سنجش نمیتونه کارنامه اینارو دوباره از سر صحیح کنه
      ویرایش توسط Mojtaba3535 : 11 مرداد 1395 در ساعت 15:47

10. Top | #370
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خوب اعلام نتایجو میتونن یه کم بندازن عقب تر.........چیزی رو که شورای نگهبان تصویب کرده باشه مو لا درزش نمیره کلا اگه بخوای جمعیت سهمیه ای ها رو با این قانون جدید حساب کنی به 35 هزار نفر نمیرسه یعنی سازمان سنجش نمیتونه کارنامه اینارو دوباره از سر صحیح کنه
      داداش بیخیال احتماش خیلی خیلی کمه برای 95

11. Top | #371
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حتی اگه همین الان تایید بشه چون باید ابلاغ بشه و ابلاغ شدن پروسه ی طولانی داره به هیچ وجه به کنکور 95 نمیرسه حتی به 96 هم 50 50 است

12. Top | #372
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ترمیم معدل تابستان 94 تصویب شد ولی خرداد 95 اجرا شد
      من موندم واقعا چطور بعضی دوستان دو سه ماه به کنکور دلشون رو به این قانون خوش کردن تا الان که پرونده کنکور 95 تقریبا بسته شده

13. Top | #373
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط After4Ever نمایش پست ها
      حتی اگه همین الان تایید بشه چون باید ابلاغ بشه و ابلاغ شدن پروسه ی طولانی داره به هیچ وجه به کنکور 95 نمیرسه حتی به 96 هم 50 50 است
      چرا ابلاغش زمان می‌بره؟؟

14. Top | #374
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من یه اشنایی تو سازمان سنجش دارم .پارسال به من گفت هر موقع کنکور دادی 10 روز قبل از اعلام نتایج شماره پرونده و شناسنامه رو برام بفرست من رتبه تو سهمیه و کشور رو بهت بگم.
      منظورم اینه که نتایج کنکور 95 الان آمادس و تصحیح شده.تا یه هفته دیگه هم میاد تو سایت . الکی منتظر اجرایی شدنش برای امسال نباشین

15. Top | #375
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pishi76 نمایش پست ها
      من یه اشنایی تو سازمان سنجش دارم .پارسال به من گفت هر موقع کنکور دادی 10 روز قبل از اعلام نتایج شماره پرونده و شناسنامه رو برام بفرست من رتبه تو سهمیه و کشور رو بهت بگم.
      منظورم اینه که نتایج کنکور 95 الان آمادس و تصحیح شده.تا یه هفته دیگه هم میاد تو سایت . الکی منتظر اجرایی شدنش برای امسال نباشین
      خب حالا رتبت چند شده

صفحه 25 از 28 نخستنخست ... 15242526 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن