سخت تر بود
درهمان حد بود
آسان تر بود
دوستان شما درصداتون رو خالص وارد میکنید یا یه چیزی هم کم وزیاد میکنید؟؟
راستی اینکه امسال 520 هزار نفر شده جمعیت چقدر تاثیر داره ؟؟ینی رتبمون خراب میشه؟؟
من معدل واسم تاثیری نداشت سال پیش توی گزینه دو هم بدون تاثیر سوابق درصدامو وارد کردم نزدیک 2.2 برابر بیشتر رتبمو نشون داد.
توی کانون وارد کردم یه 500 تا کمتر نشون دادوکانون خیلی دقیق تره.
تا اومدن نتایج صبر کنید ولی اگه دل تو دلتون نیست طبق شواهد و یافته ها میتونید اینگونه توی کانون تخمین بزنید و انتظار رتبه ای نزدیک به این رتبه رو داشته باشید:
ادبیات رو 5 درصد کمتر
عربی همون
معارف 5 درصد بیشتر
زبان 10 درصد بیشتر
ریاضی همون
زیست همون
فیزیک همون
شیمی 10 درصد بیشتر.
سال گذشته 75 درصد جمعیت شرکت کننده در کنکور زیست رو زیر 10 درصد زدن بعد جالبه تو هر سایتی میرفتی همه درصد زیستشون را 70 و بلکه بالاتر اعلام می کردن.![]()
من که اصلا به تخمین رتبه هیچ کدوم از موسسات اعتمتد ندارم. چون در هر صورت تراز درس ها تو امسال با پارسال فرق میکنه هر چند که سصح دشواریشون یکسان باشه. دوستان با توجه به اطلاعاتی که در مورد درجه دشواری درس ها ار نظر عموم پیدا کردید به نظرتون با این درصدها شانسی برای رتبه زیر500 منطقه2 دارم؟ : ادبیات:72 عربی:84 زبان:100 دینی:76 ریاضی:53 زیست:68 شیمی:57 فیزیک:46

من طبق تخمین کانون رتبه تو منطقه سه بین 200 تا 300 و طبق گزینه دو بودن تاثیر معدل حدود 900 هست ... حالا به نظر شما با این درصد ها کدوم درستره ...
ادب و عربی دینی 70 زبان 20 ریاضی 60 زیست 36 فیزیک 67 و شیمی 50
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 20 مهمان)