تاثير قطعى
تاثير مثبت
بدون تاثير (صرفا كنكور)
فقط سوابق (حذف كنكور)
[CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم
[SIZE=4]
[SIZE=4]
ببین عزیزم . حقوق هیئت علمی در دانشگاه های علوم تحقیقلت که غیر پزشکی هستن نهایتا پنج میلیونه . دکترای این رشته هیچ فرقی با سایر رشته های غیر پزشکی نداره . من خودم با دکترای بیوتک پزشکی که جز رشته های پزشکی وزارت بهداشته در ارتباط,بودم راضی نبود . توی داروسازی کار میکرد . اینا که دیگه واویلا . حتی فیلد پزشکیشم نیستن . تو پی اچ دی هر رشته ی دیگه ای رو هم بگیری اگر عضو هیئت علمی بشی . تاکید میکنم اگر . درامدت به اندازه همینه. دک و پز دانشجوهاشو ول کن اونا اگه یکم فک میکردن نمیرفتن این رشته
فرستاده شده از SM-A300Hِ من با Tapatalk
توجه شمارو جلب میکنم به عمق تاثیر معدل
معدل بنده 13
مقایسه کنید چه حق خوری میشه
![]()
کارنامه پایینی معدل بیست احتمالا و رتبه 116 کارنامه بالایی همون درصدا ولی معدل 13
دیگه واقعا آدم میمونه چی بگه
[SIZE=4]
بر اعضای شورای سنجش و پذیرش دانشجو واجب نفسی و غیری و تعبدی و توصلی و عینی و کفایی و تعیینی و تخییری و مطلق و مشروط و شرعی و عقلی و مولوی و ارشادی و موسع و مضیق و فوری و تبعی و اصلی است تا تاثیر سوابق را برای کنکور 96 بصورت تاثیر مثبت در نظر گرفته و اعمال کنند.
سرپایی هنو صلوات ختم کن برادر
ویرایش توسط saj8jad : 05 مرداد 1395 در ساعت 04:58 دلیل: + :دی
داداش شما تازه واردي كلت داغه عزيزم
وقتي رتبت ١٠٠ ميشده واسه تاثير ميشي ١٥٠٠ هيچي ازت نميمونه اين عدالته؟ بيخيالمون بابا تو منطقه سه هستي مني كه منطقه يكم با ١٠٠ پزشكي شهيد بهشتي ميارم با تاثير معدلم كلا پزشكي نميارم هيچ اميدي نميمونه تاثير قطعي فاجعست عدالت نيست دليل انقدر تاثير هم همينه كه سوالات نهايي كشك
[SIZE=4]
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)