آقا یه سوال
من میرم واسه اینکه کارت زبانمو بگیرم ولی گزینه ای واسه زبان وجود نداره
واس شما هست؟
هنر و معارف و رشته های اصلی نشون میده ولی زبان نه
آقا یه سوال
من میرم واسه اینکه کارت زبانمو بگیرم ولی گزینه ای واسه زبان وجود نداره
واس شما هست؟
هنر و معارف و رشته های اصلی نشون میده ولی زبان نه
.........
سلام. همین الان کارت اومد روی سایت سنجش
اگر هنر و زبان هم ثبت نام کردید، همراه با کارت رشته اصلیتون، اون کارت هم هست
....از اشتباهات دیگران درس بیاموزیم، چون زندگی آنقدر طولانی نیست تا همه آنها
را خودمان تجربه کنیم....
Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing
....از اشتباهات دیگران درس بیاموزیم، چون زندگی آنقدر طولانی نیست تا همه آنها
را خودمان تجربه کنیم....
Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing
اینو از سایت سنجش کپی کردم
الف- نحوه و زمان پرينت برگ راهنما و كارت شركت در آزمون
كارتهاي شركت در آزمون كليه داوطلبان گروههاي آزمايشي علوم رياضي و فني، علوم تجربي، علوم انساني، هنر و زبانهاي خارجي به همراه برگ راهنماي شركت در آزمون از روز يكشنبه مورخ 1395/4/20 لغايت روز چهارشنبه مورخ 1395/4/23 براي مشاهده و پرينت بر روي پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. لذا كليه داوطلبان متقاضي شركت در آزمون، براي پرينت كارت شركت در آزمون بايد در تاريخ تعيين شده به شرح فوق به پايگاه اطلاعرساني مذكور مراجعه نموده و با وارد نمودن شماره سريال كارت اعتباري ثبت نام (12 رقمي) و شماره شناسنامه و يا شماره پرونده و كدپيگيري ثبتنام (16 رقمي) و نام و نامخانوادگي، كدملي و سريال شماره شناسنامه يك نسخه پرينت از برگ راهنما و كارت شركت در آزمون تهيه نمايند. بديهي است داوطلباني كه در 2 يا 3 گروه آزمايشي متقاضي شدهاند بايد علاوه بر پرينت كارت شركت در آزمون گروه آزمايشي اصلي، برحسب مورد نسبت به پرينت كارت گروه آزمايشي دوم و يا گروههاي آزمايشي دوم و سوم (گروه هاي آزمايشي هنر و زبانهاي خارجي) خود اقدام نمايند. داوطلبان براي پرينت كارت شركت در آزمون بايد منحصراً به روش فوق اقدام و براساس تاريخ و آدرس تعيين شده بر روي كارت شركت در آزمون، به حوزه امتحاني مربوط مراجعه نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و هم چنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است. لذا كليه داوطلبان بايد براي پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند.
تذكر مهم: چنانچه داوطلبي به دليل در اختيار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره داوطلبي، پرونده و يا كد پيگيري مورد نياز،موفق به پرينت كارت شركت در آزمون خود نمي شود، لازم است با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش كشور و ورود به سيستم پاسخگويي و انتخاب نام آزمون و تعيين موضوع پيگيري نسبت به دريافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده، داوطلبي و يا كد پيگيري ثبتنام اقدام نمايند. لازم به ذكر است اين امكان براي داوطلباني فراهم ميباشد كه در سيستم پاسخگويي داراي عضويت باشند. لذا ضرورت دارد داوطلباني كه اطلاعات فوق را مفقود نموده اند با عضويت در اين سيستم نسبت به بازيابي اين اطلاعات اقدام نمايند.
عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
یکی بود و یکی نبودش کجاست
بیا و این جهش رو درک کن
سلام
ببخشید من رفتم سنجش و کارت اومد فقط پرینتش مونده
ولی زیرش اینو زده. چکار کنم باید؟ راهنمایی خواهشا
مشمول اعمال سوابق تحصيلي پيش دانشگاهي مي باشيد ولي سوابق تحصيلي پيش دانشگاهي شما به سازمان سنجش ارسال نشده است بر اساس اطلاعيه مندرج در سايت سازمان عمل نماييد
سلام شما باید سوابق تحصیلی خودتون رو مطابق پست زیر به سازمان سنجش ارسال کنید
http://forum.konkur.in/thread42315-2.html#post851198
یبار نوشتم همش پریداه!
اول که وارد میشید خب مشخصاتو میزنید و اینا بعدش یه صفحه باز میشه که ازت میپرسه دیپلمت چیه رشته و قدیم بودن یا جدید بودنش
که اگه جدید باشه دو گزینه ست اونیکه گفته سوابقو تاییدکردیو بزنی (اگه تایید کردی) یه بحش کوچیکی باز میشه همون جا کدو وارد میکنی اگرم نه فک کنم باید بری سایت dipcode تایید کنی!!(نمیدونم)
اصن هم پیچیده نیسمنم خیلی خوب توضیح دادم
![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)