X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 61 از 65 نخستنخست ... 51606162 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 901 به 915 از 965
    1. Top | #901
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliiran20 نمایش پست ها
      دوست عزیز با احترام فراوان ولی نا امیدی ندین به این بحث.الان بحث ما چیز دیگه ای است که حتا نمیگذارند روزانه شرکت کنیم ..در ضم رای دیوان در روزنامه آگهی شده و تا 13 روز دیگه لازم الاجرا است..خواهش اینجا نا امیدی را پخشنکنید و بگید من میدونم که نمیشه ..شما نشتید تو خونه و منتظر دیگران !!!تا براتون کار انجام بدن و تازه میآید اینجا نا امیدی را پخش می کنید!!!!!!!!!!
      چی چیو منتظر دیگران نشستم
      دوستام شکایت کردن، دخترداییام شکایت کردن
      فعلن هیچی، نمیشه تو سه ماه
      یکیشون دیوان دانشگاه رو محکوم کرد اونا پاس دادن به وزارت، گفتن باید وزارت محکوم شه ما هرچی وزارت بگه اجرا میکنیم
      خودم قبول نشدم وگرنه شمایت هم میکردم:/ الان برم دقیقن از چی شکایت کنم
      با وزارت علوم هم کلی هماهنگی کردم قبلن وزارت بهداشت کجاب نشدالا

ن به کل میگن لیسانس دارا نیان روزانه، بعد شما میگی پخش نا امیدی؟؟؟ چیزیه که نوشته، وقتی بفرستنت بین الملل میخوای چیکار کنی

2. Top | #902
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Jezebel نمایش پست ها
      یکیشون دیوان دانشگاه رو محکوم کرد اونا پاس دادن به وزارت، گفتن باید وزارت محکوم شه ما هرچی وزارت بگه اجرا میکنیم

ن به کل میگن لیسانس دارا نیان روزانه، بعد شما میگی پخش نا امیدی؟؟؟ چیزیه که نوشته، وقتی بفرستنت بین الملل میخوای چیکار کنی
      هنوز هم سر حرفم هستم و بیشتر هم هستم که شما دارید نا امیدی پخش می کنید ..شما اصلا از 3 مصوبه دیوان که این مصوبه را باطل کرده بی اطلاع هستید مث ل اینکه و کلا این آخری را ۀگاهی کرده و وزرات بهداشت مکلفه که این را قبلو کند نشان به این نشانی امسال کلا اون بندها را حذف کرده یعنی اینکه تمکین کرده حالا می خواهد با اهرم فشار بگه پول بدهید...من هنوز مصر هستم شما فقط میگین نمیشه نمیشه ..تا الا خیلی از دوستان دارند شکایت می کنند .. و به نتیجه هم یمرسند انشا الله ..برای هزارمین بار دست از این افکار منفی و تا امید ککده در این پست و تاپیک بردارید خواهشن ..شما که میدونید نمیشه ..ما نمیتونیم ..پس چه کاری هست !!!از لحاظ شما نمیشه پس نیازی به این همه تکرا رنیست بنظرم!!!!!!!!!!!فقط فاز نا امیدی می دهید!!!!!!!!

3. Top | #903
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Jezebel نمایش پست ها

والا اگه کسی به رای دیوان امید نداره بره دنبال زندگیش.چه لزومی داره بیاد اینجا فاز منفی بده و بره.خداروشکر کاری هم که نمیکنید ، فقط دوست دارید بقیه رو ناامید کنید.

4. Top | #904
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام..........بچه ها کسی که از دانشگاه در دوره ی روزانه کارشناسی پیوسته، انصراف داده باشه و مدرک کاردانی معادل هم نگرفته باشه و تصویه هم کرده باشه ، اگر پزشکی روزانه قبول بشه باز هم باید شهریه بپردازه ؟
      (120واحد پاس کرده و انصراف داده و مدرک معادل کاردانی هم نگرفته)

5. Top | #905
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه دیگه....انصراف داده........پول واحدای پاس کردشو هم داده...........میتونه بره روزانه

6. Top | #906
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی که لیسانسش ازاد و ارشدش شبانه است میتونه پزشکی روزاننه(بدون شهریه) بخونه؟

7. Top | #907
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بر اساس مصوبه های امسال میتونه و لی پارسال نمی شد.

8. Top | #908
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مریمم نمایش پست ها
      بر اساس مصوبه های امسال میتونه و لی پارسال نمی شد.
      من که کاردانی شبانه بودم ولی کاردانی به کارشناسی روزانه دارم چی شامل شهریه میشم

9. Top | #909
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sanjab نمایش پست ها
      من که کاردانی شبانه بودم ولی کاردانی به کارشناسی روزانه دارم چی شامل شهریه میشم
      این جواب خود سنجشه:

دارندگان مدرک کاردانی پیوسته و ناپیوسته: برای دوره های روزانه و شبانه گروه پزشکی می توانند اقدام نمایند دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته همه دوره ها برای برای دوره های روزانه و شبانه گروه پزشکی می توانند اقدام نمایند دارندگان مدارک روزانه کارشناسی پیوسته: فقط برای پردیسهای خودگردان و مازاد بر ظرفیت گروه پزشکی می توانند اقدام نمایند دارندگان مدارک غیر روزانه کارشناسی پیوسته اعم از شبانه و غیرانتفاعی و مجازی و پیام نور و نیمه حضوری و دانشگاه علمی کاربردی و دانشگاه ازاد: فقط برای دوره های روزانه و شبانه گروه پزشکی می توانند اقدام نمایند دارنگان مدارک ارشد ناپیوسته و بالاتر مورد احتساب وضعیت انان بر اساس مدرک کارشناسی انهاست و نه مدرک ارشد و بالاتر دارندگان مدارک کارشناسی ارشد پیوسته روزانه نیز وضعیت انان همانند فارغ التحصیلان دوره های روزانه کارشناسی پیوسته می باشد.. شایان ذکر است منعی برای انتخاب رشته های پزشکی دانشگاه ازاد از نظر این سازمان وجود ندارد و مراتب را باید از مرکز ازمون دانشگاه ازاد اسلامی پیگیری نمایید

10. Top | #910
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      این جواب خود سنجشه:

دارندگان مدرک کاردانی پیوسته و ناپیوسته: برای دوره های روزانه و شبانه گروه پزشکی می توانند اقدام نمایند دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته همه دوره ها برای برای دوره های روزانه و شبانه گروه پزشکی می توانند اقدام نمایند دارندگان مدارک روزانه کارشناسی پیوسته: فقط برای پردیسهای خودگردان و مازاد بر ظرفیت گروه پزشکی می توانند اقدام نمایند دارندگان مدارک غیر روزانه کارشناسی پیوسته اعم از شبانه و غیرانتفاعی و مجازی و پیام نور و نیمه حضوری و دانشگاه علمی کاربردی و دانشگاه ازاد: فقط برای دوره های روزانه و شبانه گروه پزشکی می توانند اقدام نمایند دارنگان مدارک ارشد ناپیوسته و بالاتر مورد احتساب وضعیت انان بر اساس مدرک کارشناسی انهاست و نه مدرک ارشد و بالاتر دارندگان مدارک کارشناسی ارشد پیوسته روزانه نیز وضعیت انان همانند فارغ التحصیلان دوره های روزانه کارشناسی پیوسته می باشد.. شایان ذکر است منعی برای انتخاب رشته های پزشکی دانشگاه ازاد از نظر این سازمان وجود ندارد و مراتب را باید از مرکز ازمون دانشگاه ازاد اسلامی پیگیری نمایید
      والا من قبلا سوال کردم گفتن هر چی تو مدرکت نوشته
      برای من نوشته کارشناسی نا پیوسته روزانه با این چیزی که
      شما میگین یعنی من میتونم بدون شهریه اگه خدا خواست قبول شدیم
      بشینم درسته؟

11. Top | #911
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sanjab نمایش پست ها
      والا من قبلا سوال کردم گفتن هر چی تو مدرکت نوشته
      برای من نوشته کارشناسی نا پیوسته روزانه با این چیزی که
      شما میگین یعنی من میتونم بدون شهریه اگه خدا خواست قبول شدیم
      بشینم درسته؟
      بر اساس این جواب سنجش که بله میتونید.ان شاالله که قبول میشید. البته این برای کنکور 95 هست سال بعد معلوم نیست همینجوری باشه.

12. Top | #912
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این جواب خود سنجشه:

میشه لینکشو بذارید؟ولی این اصن عادلانه نیست که بین کسی که لیسانس داره با فوق لیسانس قانون یکی باشه...در هر صورت به قانونا سنجش زیاد اهمیت نشون ندین...سنجش دیگه واقعا شورشو دراورده....خب کسی که روزانه باشه شهریه شبانه رو قرار بوده بده....نه در حد بین الملل...مطمئن باشید دیوان نمیذاره با قانونای سنجش که هرسال عوض میشه اینده جووونا بازیچه دست سنجش باشه....اگه رای رو برنگردونه خود دیوان اول از هر چیزی زیر سوال میره...دوستان دلواپسیم که خیلی مشتاقن ما بچه ها کارشناسی نتونیم با شرایط روزانه یا حتی شبانه شرکت کنیم بدونن هیچکس تو این دنیا جای کسیو تنگ نمیکنه که جای شماها بخواد تنگ شه....سنجش و همهی دلواپسا بیان واسه ما لیسانسه ها کار پیدا کنن که 4 سال هدر رفتن عمرمون رو جبران کنه من بشخصه قول میدم 90 درصد کسایی که میخوان پزسکی بخونن عطاشو به لقاش میبخشن....البته روی سخنم با کسی که ننق قولش کردم نیست...روی سخنم با همه دلواپساس تو این موضوع....ایشونو واسه لینک خبر نقل قول کردم....سو تفاهم پیش نیاد...ممنون

13. Top | #913
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme95 نمایش پست ها
      میشه لینکشو بذارید؟ولی این اصن عادلانه نیست که بین کسی که لیسانس داره با فوق لیسانس قانون یکی باشه...در هر صورت به قانونا سنجش زیاد اهمیت نشون ندین...سنجش دیگه واقعا شورشو دراورده....خب کسی که روزانه باشه شهریه شبانه رو قرار بوده بده....نه در حد بین الملل...مطمئن باشید دیوان نمیذاره با قانونای سنجش که هرسال عوض میشه اینده جووونا بازیچه دست سنجش باشه....اگه رای رو برنگردونه خود دیوان اول از هر چیزی زیر سوال میره...دوستان دلواپسیم که خیلی مشتاقن ما بچه ها کارشناسی نتونیم با شرایط روزانه یا حتی شبانه شرکت کنیم بدونن هیچکس تو این دنیا جای کسیو تنگ نمیکنه که جای شماها بخواد تنگ شه....سنجش و همهی دلواپسا بیان واسه ما لیسانسه ها کار پیدا کنن که 4 سال هدر رفتن عمرمون رو جبران کنه من بشخصه قول میدم 90 درصد کسایی که میخوان پزسکی بخونن عطاشو به لقاش میبخشن....البته روی سخنم با کسی که ننق قولش کردم نیست...روی سخنم با همه دلواپساس تو این موضوع....ایشونو واسه لینک خبر نقل قول کردم....سو تفاهم پیش نیاد...ممنون
      پاسخ کامل سنجش در مورد فارغ التحصیلان کاردانی به بالا برای ثبت نام در کنکور 95 :: لیسانسه های عاشق پزشکی
      اره خیلی کارشون جالبه.کسی که ارشد روزانه بوده ولی کارشناسی با شهریه خونده میتونه بره روزانه!!!!! اون دو سال ارشد تحصیل رایگان محسوب نمیشه؟
      تازه ما تحصیل رایگان داشتیم باشه قبوله من میگم پول اون تحصیلو میدم ولی شهریه بین الملل چندین برابر اونه.اصلا قابل قیاس نیست!!!!
      ولی من که خیلی امیدوارم هر کی هرچی میگه رو من تاثیری نداره .ان شالله همگی به هدفامون برسیم.

14. Top | #914
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پاسخ کامل سنجش در مورد فارغ التحصیلان کاردانی به بالا برای ثبت نام در کنکور 95 :: لیسانسه های عاشق پزشکی
      اره خیلی کارشون جالبه.کسی که ارشد روزانه بوده ولی کارشناسی با شهریه خونده میتونه بره روزانه!!!!! اون دو سال ارشد تحصیل رایگان محسوب نمیشه؟
      تازه ما تحصیل رایگان داشتیم باشه قبوله من میگم پول اون تحصیلو میدم ولی شهریه بین الملل چندین برابر اونه.اصلا قابل قیاس نیست!!!!
      ولی من که خیلی امیدوارم هر کی هرچی میگه رو من تاثیری نداره .ان شالله همگی به هدفامون برسیم.
      اره مهندس...بخووووووووووون ب کوری چشم بخیلا صدات کنیم دکتر مهندس

15. Top | #915
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      یه سوال دارم: آیا میشه با آزاد کردن مدرک لیسانست از دانشگاه ملی(حالا یا خریدنش یا با حکم بیکاری) دوباره و با خیال راحت مثل یک دانشجوی شبانه یا آزاد کنکور داد؟
      لطفا راهنمایی بفرمایید.

صفحه 61 از 65 نخستنخست ... 51606162 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 11 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن