سلام من میرم دوم به نظرتون گاج را از همین الان بخرم یا الان مبتکران بخرم ؟؟؟؟یا اصن جفتشو با هم کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من میرم دوم به نظرتون گاج را از همین الان بخرم یا الان مبتکران بخرم ؟؟؟؟یا اصن جفتشو با هم کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
salam be nazare man shoma aval bayad be matalebe asli ketabe darsi mosalat shid baadan be soraghe test berid ziad ajale nakonid .harvaght roo mabahese mosalat shodid un moghe berid soraghe test zani.
ویرایش توسط Araz : 01 شهریور 1392 در ساعت 22:04 دلیل: جناب علیرضا شعبانی ، استاد جدید بخش ریاضیتمون هستند
بچه ها لطفا یه کتاب فیزیک پایه بهم معرفی کنید که درسنامه و آموزشش روون و ساده باشه و از صفر توی آموزش به صد برسونه یعنی یه چیزی مثل آموزش فیزیک پیش فار .. بعد هم اگر تستای خوب تالیفی داشته باشه چه بهتر

شما میتونی از آموزش درسنامه های گاج نقره ای استفاده کنی یا از فیزیک 3 خیلی سبز یا از کتاب آموزش فیزیک 3 تخته سیاه(تالیف استاد آرام فر)
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
گاج نقره ای واقعا عالیه
هم خیلی خوب توضیح داده
هم تستای کنکور و تالیفی زیادی داره
پاسخ های تشریحیش هم خیلی خوبه
ازکسایی که پارسال فیزیک پایه گاج روداشتن میخوام بپرسم که تونستن تا آخرسال تمام درسنامه ها نکته ها تستا وتمرینای این کتاب روبه طورکامل بخونن و کارکنن بعد کتاب رو کامل دوره کنن یانه؟
با عرض سلام و خدا قوت به شما. در کتاب فیزیک پایه در ابتدای هر فصل تستهای مهم و کلیدی برای زمان جمع بندی مشخص شده. فکر کنم براتون مفید باشه
سلام
یه سوال داشتم
گاج دوم سوم و پیش از پارسال تا الآن تغیییر کردن؟
مـــــــــــا آزمـــــــــوده ایمــــــ در این شهــــــــــــــر
بختــــــــــــــــــــ خویش
بیــــــــــــــرون بایــــــد کشیـــــــــد از این ورطــــه
رختـــــــــــــــــ خویش
سلام
دوستان نظر تون در باره فیزیک پایه نشر الگو چیه ؟ متاسفانه بنده رفتم نشر الگو رو خریدم و با تعاریفی که شما از گاج کردید پشیمانم
ღبه علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودنღ
خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)