I KEEP DANCING ON MY OWN
همونطورکه گفتم:
نظرمن:هیچ کدوم نه لیزوژنیک نه لیتیک فقط مخفی شدن تابروز فشار روحی یاتب سپس وارد سلول پوست وچرخه ی لیتیک.
استدلال های دکترهاشمی برخلاف اکثرکتاب های دیگه:1.طبق شکل کتاب درلیزوژنی سلول تقسیم باید بشه پس الزاما لیزوژنی نیست ، ولی درلیتیک اینگونه نیست،پس لیتیک بسیارآهسته بدون تخریب هست.
2.نه لیتیک هست نه لیزوژنی فقط نهفته همانند سازی کردن ژنوم ویروس.(بدون چرخه.)
ویرایش توسط Remistry : 11 خرداد 1395 در ساعت 21:58
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
پدر و مادری هر یک دارای یک ژن رنگ چشم مغلوب(b) و یک ژن چشم غالب (a)هستند،اگر این پدر و مادر دارای 4 فرزند باشند،احتمال k فرزند با رنگ چشم غالب کدام است?
![]()
همه میخواهند بشریت را عوض کنند دریغ_ا که هیچکس در این اندیشه نیست که
خود را عوض کند.
لِو تولستوی
پدر و مادری هر یک دارای یک ژن رنگ چشم مغلوب(b) و یک ژن چشم غالب (a)هستند،اگر این پدر و مادر دارای 4 فرزند باشند،احتمال k فرزند با رنگ چشم غالب کدام است?
![]()
همه میخواهند بشریت را عوض کنند دریغ_ا که هیچکس در این اندیشه نیست که
خود را عوض کند.
لِو تولستوی
نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند
نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند
سلام
1.اگه بارداری رخ بده جسم زرد فقط به ترشح پروژسترون ادامه میده ؟دیگهاستروژن ترشح نمی کنه ؟
2.در زمان ورود اسپرم ها به اپی دیدیم اسپرم ها سر و تنه دم دارن یا در اپی دیدیم بدست میارن ؟
3.در پروستات مرای پروستات هم به مجرای وزیکول سمینال و اسپرم بر میپیونده ؟یا جداگونه میریزه ترشحاتشو به میزراه ؟
در حال حاضر 126 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 126 مهمان)