همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤

سلام...
ریاضی 50 فیزیک 20شیمی 71 ... بیخود نگید شیمیت خوبه چ فایده ریییییدم تو زیست واقعا اعصابم خورده زیست 36 درصد ... اینجوری ان ابادم قبول نمیشم..
زیان 68 عربی60 دینی 58 ادب 50... عمومیا رو اصلاااا جم بندی نکردم وگرنه واقعا میشد بالاتر زد بخصوص دینی و زبان...
ریاضی قشنگ سخت تر بود خیلییی
زیست نظری ندارم... fu
شیمی ب نظرم اسون تر از قبلی بود هم شمارشی بیخود نداده بودن... فیزیک : پشیمون از وقتی ک برای زیست گذاشتم و فیزیک ب این اسونی رو گند زدم... ارزش نداشت زیست خوندن زیاد بخونم نخونم یجوره...
عمومیا خوب... زبان مثل قبل سخت عربی راحت تر ب نظرم.. دینی اسووونن... ادبیات متوسط
اقا توروخدااااااااااا بگید من برای زیست چیکار کنم؟؟؟ من با این وضع زیستم ب هیچ جا نمیرسم.... ... توروخدااااااااااااااااا.... .. من رتبه حدود 1000 اینا منطقه 1 میخوام.. .ولی زیست واقعااا گند میزن تو همشش....

یه سوال بچه ها :
به شما هم گفتن که تاریخ آزمون بعدی عوض شده؟... 11 تیر بود حالا شده 4 تیر...
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk

خداییش اگه شما جای من بودی از مثلا مطالعه 60 ساعت در هفتت 30 ساعت زیست میخوندی اعصاب میموند واست؟؟؟ من شیمی امسال اصلاا خوب نخوندم.. خیر سرم بعد 2 سال المپیاد خوندن فرق خیلیی انچنانی ندارم با بقیه... همش زیست زیست زیست زیسسسسسسسسسسستتت... اه
زیست سنجش 36 درصد یعنی تو چجطوری ب خودت اجازه میدی بخوای بعدا دکتر شی؟؟
اولین سنجش امسالم بود
شیمی چرا اینطور بود ؟وات د *** خارج کتاب بود یا وقت گیر یا سخت اون کیک زرد و اون اسید چی بود
37 % زدم||
ریاضی رشته ریاضی ام نسبتا سخت بود یعنی سوالا خیلی سختی داشت ولی لابلاش آسونم داشت اونم 50 زدم ولی سر آزمون فک میکردم خیلی بدتر شه عجیب
فیزیکشم خوب بود از کنکورا ریاضی یه مقدار آسون تر اونم حدود 70
عمومی مثل کنکور پارسال بود عربیش سخت تر ادبش آسون تر
درصدا تقریبیم ادب 70 عرب 65 دینی 80 زبان 80

دیگه اینقد همه جا گفتم همه میدونن ...من تغییر رشته دادم.... اولین ازمون قلم زیست زدم 10 ... و هی کار کردم تا رسیدم به حدود 50 تا 60... اولا واقعیتش اینه ک من زیست خیلی دوست ندارم..
الان از کتاب میخونم و بعلاوه تست الگو و نکاتشو تو کتابم مینویسم... همایش عمارلو هم جسته گریخته خوندم...
من یه مشکل بزرگ دارم اینکه اصلااا بلد نیستم زیستو مهومی بخونم.. معلم ندارم... هرجارم نفهمم حفظ میکنم... مطمئنم این 60 درصد مشکل من شایدم بیشتر تو زیسته.
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)