ای بابا!زودتر میزاشتی تا این نتمون وصل بود))
اون کنکور به اون عظمتی خودش ک همه ادعای سالم بودنشو دارن تقلب و... میشه چه برسه به یه آزمون آزمایشی که...
ای بابا!زودتر میزاشتی تا این نتمون وصل بود))
اون کنکور به اون عظمتی خودش ک همه ادعای سالم بودنشو دارن تقلب و... میشه چه برسه به یه آزمون آزمایشی که...
سلام دوستان به نظرم معایبی که واسه کانون میگن همش حاشیس مثلا لورفتن سوالات و غیرواقعی شدن تراز و.... و اما در اصل موضوع یعنی کنکور و درس خوندن کانون نسبت به سایر موسسات بیشترین مزایا رو داره مثل سوالات خوب و ایده دار و برنامه و بودجه بندی مناسب
اما در نهایت هرکس یه نظری داره مختاره هرازمونی که می خواد بره به نظر من 1-کانون 2-گاج
آقا یکی به من بگه سر چی بحث میکنید ؟!
بدیهیه که سوالای قلم چی استانداردشون در حد کنکور نیست ! مخصوصا زیست که میان مینویسنم تشابه سوالات قلم چی با کنکور ! بعد میری میبینی منطقشون اینه که از همون فصلی که تو کنکور اومده یه روزی قلم چی هم سوال طرح کرده !
همین کنکور که چند ماه به طراح های نخبشون وقت داده میشه هم بی عیب نبوده و نیست ! کانون که دیگه جای خوددارد که یه عده دبیر میان عشقکی 2 هفته ای یه بار سوال مینویسن و تحویل میدن اونم با منطق و زاویه دید خودشون به سوال!
یه چیز بدیهیه که هیچ آزمونی 100% سالم نبوده و نیست ! مخصوصا همین کانون که از دانش آموز 1 میلیون میگیره و به پشتیبانش 300 تومن ماهی میدن به یه دانشجو واسه پشتیبانی ! خوب طرف میره سوالارو میفروشه که یه چیز دیگه هم نصیبش بشه !
دوستانی که از ایده دادن سوالات کانون میگن هم بدونن که ایده کجا بود برادر من ! شاید سالی اونم تصادفی یدونه سوال ایده دار هم پیدا بشه اگر نه سوالات همون سوالاتی هستن که توی 40 سال اخیر توی آزمونای کارشناسی تخصصی اون رشته اومدن یا از یه سوال کنکوری از سال مثلا 70 الگو برداری شده !!
حالا ای مزخرفات مهم نیست ! مهم اینه کمتر از 4 ماه مونده تا کنکور ! اندکی تامل ؛ کنکور از آنچه در آینه میبینید به شما نزدیک تر است....
اینم یادم رفت ! شما تازه میبینید سوالا لو میره واقعا ؟؟؟ من سوم دبیرستان بودم میدیدم بچه ها شب قبل از آزمون جوابا رو از پشتیبانشون میگرفتن اونم مجانی ! خونمون هم یه شهرستان دور افتاده بود , وقتی اونجا ایطوره ببین تو شهرای بزرگ چه خبر باشه !!
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 08 فروردین 1395 در ساعت 02:25
دوستان یک سوال کلی دارم هر کی دوست داره جواب بده
استاندارد از نظر شما دقیقا یعنی چی ؟ آیا تعریف مشخصی دارید یا بازم از چهار نفر شنیدید و همینجوری این واژّه رو به کار میبرید

استاندارد یعنی یه چارچوب کلی و اساسی ولی نسبی مثلا وقتی میگیم سوال استاندارده که این چارچوب رو رعایت کرده باشه حالا این چهارچوب رو همون نسبت تعیین میکنه ، نسبت به چی رعایت کرده باشه .
الان چیزی که ملاک استاندارد بودنه کنکوره و هر موسسه ای که توی سوالاش بتونه سوالات نزدیک تر به کنکور طرح کنه استاندارد تره .
منظورم همون نوع سوالات کنکور در اون درسه خاصه .
مثلا الان توی زیست این نوع سوال : چند مورد از موارد زیر جمله مقابل را به نادرستی تکمیل میکند : نمیتوان به طور قطع گفت:
توی کنکور اومده ، خب این سوال اگه توی سوالات موسسه هم بیاد برای زیست یعنی داره توی استاندارد ها پیش میره .
حالا توی گزینه ها طراح توی آزمون جامع از 6 تا فصل مختلف میاره خب چون توی کنکور هست این استاندارده .
ایده جدید سوال برای زیست هم زیاد لازم نیست چون شیوه طراحی سوالا فرق کرده جدیدا و اینکه قرار باشه کلا دوباره سبک زیست عوض بشه کمه
ولی مثلا طراح بیاد توی فیزیک اینطور سوال بده :
با توجه به مدار مقابل چند مورد از موارد زیر غلط /صحیح است ؟
خب این دیگه از نظر ما استاندارد نیست چون مشابهش نیست توی کنکور
و البته اومدنش توی کنکور آینده هم بعید به نظر میرسه (امیدوارم طراح فیزیک کنکور این پستو نبینه)
این که میگم نزدیک تر به چهارچوب کنکور یعنی اگه قراره سوال ایده دار جدید هم بده سوالی بده که امکان طرح شدن اون توی کنکور هست نه اینکه هر جور دلش خواست ایده دار و سخت بده که فقط ثابت کنه ما سوالاتمون خوبه و اینا .(امکان اومدن : بحثی که توی کتاب بوده ولی کم روش سوال طرح شده کنکور قبل - سبک سوالات اون درس توی کنکور مدت زیادی باشه که تغییر نکرده باشن و...)
سلام
این جواب واقعا منو اتیش داد
همه میدونن که سوالای گزینه دو خیلی استانداردتر از کانون هست از هر نظر و همچنین امنیتش و ...
کانون فقط از دونظر برتری داره یکیش برنامه ریزی پ یکیش هم جامعه اماری که خودتو بسنجی ولی الان عملا سنجشی وجود نداره
من امسال سومم و گزینه میرم و برای سال دیگه هم از کانون و هم گزینه بورسیه شدم بخاطر ترازام ولی واقعا گیج شدم.
هیچ کس هم تو کانون جوابگو نیست.
Sent from my galaxy note4
اينايي كه ادعـاي اينو دارن كه درسو نبايد واسه پول خوند دو دسته ان:
1. چشم و دلشون حسابــــــــــــي سيره
2. ميخوان خودشو خاص جلوه بدن
یعنی یه بار نمیشه بعد از ازمون بیام انجمن این پست " سوالات آزمون لو رفت" رو نبینم![]()
سرنوشت همیشه سر وقت نمیاد سراغمون
اگه چیزي به اسم سرنوشت وجود داشته باشه
دقیقا تو دراماتیک ترین لحظه زندگي و خیلي تصادفي برامون اتفاق میفته
براي همین بهش میگن سرنوشت یه اسم دیگه هم داره و اون زمان بندیه
اما آخرش فهمیدم سرنوشت و زمان بندي هیچ کدوم تصادفي نیستن ، اونا نتیجه انتخاب های ساده و مصمم خودِ مان که می تونن معجزه کنن
جدي بودن ،تصمیم گیري بدون تردید
-زمان بندي یعنی همین!
سلام
تازه این پستتونو دیدم ولی سعی کنید خودتون باشید و با این کارا کسی روگول نزنید اخرش خودتون پشیمون میشید تراز مهم نیس واسه خودتون درس بخونید که موفق باشید
واسه همه تون ارزوی موفقیت میکنم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)