بله
خیر

There is enough light for one who wants to see
بیگ بنگ و بیگ کرانچ در یک کلام
أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا
آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر باز کردیم ؟
یَوْمَ نَطْوِی السَّمَاء کَطَیِّ السِّجِلِّ لِلْکُتُبِ کَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِیدُهُ
روزى که آسمان را همچون در پیچیدن صفحه نامهها در مىپیچیم همان گونه که بار نخست آفرینش را آغاز کردیم دوباره آن را بازمىگردانیم
الان تو سایتای سنجش و ایسنا و کانون زدن 25 درصد قطعی سال سوم واسه کنکور 95 و 5 درصد پیش دانشگاهی 95 مثبت و 96 قطعی ...
میزان تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور 95 و 96 اعلام شد
ایسنا - میزان و نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سالهای 95 و 96 اعلام شد
فعلا که دارن بحث ابطال رو روپوشونی میکنن ... !
تاریخ خبر رو یه نگا بزن حداقل گل پسر![]()
این خبر مال 31 شهریور 94 هستش![]()
دیوان عدالت بهمن ماه 94 تاثیر سوابق رو ابطال کرد
در حال حاضر با توجه به رأی دیوان عدالت تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور 95 کان لم یکنه و ابطال شده تا اینکه مجلس و کمیسیون آموزش در 16 فروردین تشکیل جلسه بدن و تکلیف رو مشخص کنن
نمیدونم چقد ب این چیزا اعتقاد دارین اما بچه هایی ک دلشون میخواد تاثیر معدل باطل بشه بیاین اگه موافقین باهم ختم 124000 صلوات بگیرم
یا ختم بسم الله الرحمن الرحیم بگیریم ک خدا هم دعامون و مستجاب کنه و تاثیر معدل باطل بشه
اگه موافقین لایک کنید تا بگم این ختم هت چجوریه
عاقا الکی ی کمپین بزنید خخخخ شاید گرفتجدی گفتما شاید اینطوری این نماینده ها که از هیچی سر ذر نمیارن یکم جدی گرفتن
منتظر لایک ها و نظراتتون درمورد ختم ها هستم هرچه بیشتر باشین بهتره عصر یا شب یا نهایتا فردا صبح اگه دیدم استقال بچه ها خوبه ی تاپیک میزنم مخصوص همین ختم ها این دو ختم و یکی دوتا دیگه هستن ک خیلی خیلی ماثر هستن و من خودم ب شخصه تو 2مورد نتیجه گرفتم فقط
گرفتن همچین ختم های باید خالصانه و از صمیم قلب باشه
بچه ها استارت تاپیک ختم بزنم؟
دلم نمیخواد ی تاپیک خلوت باشه ک مجبور بشم حذفش کنم ها حداقل20نفر بشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)