به درک اصلا هر **** خوردن با این مسخره بازیه معدل به جهنم.امسال میخونیم با این معدل چرتمون شد شد.نشد برا 96 ترمیم میکنیم کنکور 96رو میدیم.اگرم ورداشته شد چه بهتر
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
به همین راحتی به ترمیم معدل راضی شدید و از هدف اصلی که راضی کردن نماینده ها بود دست کشیدید . درست همون چیزی که خدایی و عمادی و... میخواستن. به راستی که خوب نقشه ای براتون کشیدن و شما هم خوب گول خوردید. بابا جان من حالا که سجاد حجازی میگه کفه ی ترازو از 50/50 داره به سمت ما میاد و سنگینی میکنه باید دست از تلاش بکشید و به این ترمیم معدل کوفتی که به جای این که دی بذارن این خرداد لعنتی گذاشتن که طلایی ترین دوران تست زنی است و زمان سبقت گرفتن دانش آموزان با آخرین سرعت از یکدیگر است .یقین داشته باشید ترمیم معدل در خرداد چنان ضربه ای به کنکورتون میزنه که زمین و آسمون به حالتون گریه میکنند. اگه این 15 روز عید هم تلاش کنید و به نماینده ها زنگ بزنید به خدا کار تمومه و رأی دیوان اجرا میشه و مجبور نیستید وقت طلایی تست زدنتون را برای امتحانات نهایی بذارین که یک عده با پول سؤالاشو میخرن و یه عده با مصحح لابی میکنن و یه عده هم تقلب و ...
اینقدر زنگ بزنید به نماینده ها تا این 4 تا دونه موی آقای متخلف که حق صدها نفر را ضایع کرده از ترس بریزه![]()
این آقای عمادی هم باید تنبیه بشه و اینقدر گردن کلفتی نکنه . با این وضع برگزاری امتحانات نهاییییییییییش![]()
چرا بعضیا میگن ترمیم بی عدالتیه؟خب شما میگین درس نخوندیم و مشکل پیش اومده و اینا نتونستیم بخونیم الان این ترمیم وقت برا جبرانه
![]()
شما ک میگین خرداد وقت جمع بندیه خو وقتی یخوای امتحان تستی بدی باید مطالب رو خوب بفهمی تا بتونی جواب بدی و الکی بهانه نیارید لطفا!!!تستی و تشریحی فرقی باهم ندارن!همه هم ک تقلب نمیکنن شاید ا هر حوزه حداکثر حداکثر ده نفر تقلب کنن!و هیچ اجباری هم نیس ک همه ترمیم معدل شرکت کنن و خودشون برا کنکورشون آماده کنن
در ضمن من خودم دانشجو هسم و طرف کسی رو نمیگیرم و دارم منطقی صحبت میکنم و برام فرقی نداره![]()
نخیر سرکار خانم!
چیزی که شما و اون کاربری که ازش نقل قول کردید، متوجهش نیستید اینه ک
اولا در مورد تاثیر معدل در کنکور خلاف قانون انجام شده و حالا سازمان سنجش و آموزش و پرورش برای راحتی کار خودشون(و نیز جلوگیری از اعتراض به حق هزاران کنکوری سالهای 93 94 که بخاطر تاثیر معدل سرنوشت زندگیشون کاملا تغییر کرده) سعی میکنن که قانون رو جوری دور بزنند که در آخر خودشون مورد اتهام قرار نگیرند
دوما اینکه دوستان دارند بر عدم عدالت امتحان نهایی(حتی در صورت ترمیم معدل) تاکید میکنند بخاطر این موضوع که
اتفاقا این به معنی سست عنصری و تنبلی خودِ دانش آموزان معدل بالاست که می ترسند عیار واقعی خودشون در کنکور سراسری (که باید همه درسها رو در شرایط رقابتی تقریبا یکسان امتحان داد) مشخص بشه.اینکه سابقا قانون رعایت نشده و بی عدالتی صورت گرفته دلیل نمیشه که بچه ها خودشون رو با ترمیم معدل گول بزنند و از اعتراضشون دست بکشن.اتفاقا دوستانی که میگن ترمیم معدل رو نباید پذیرفت بخاطر اینه ک برای زحمتی که برای کنکور میکشناحترام قائل هستن و به تلاششون غیرت دارند که چرا باید در خرداد ماه امتحان نهایی بدن و از نتیجه اصلی (یعنی کنکور) دور بشن!
دروس عمومی تشریحی و تستی خوندنش خیلی فرق داره . مثلا زبان فارسی و ادبیات فارسی تشریحی خوندنش کل وقت آدم رو میگیره یا عربی که واسه کنکور معنی لغت لازم نیست والی واسه تشریحی لازمه یا دینی که تشریحی و تستی خوندنش زمین تا آسمون فرق میکنه و یا حتی ریاضی و فیزیک باید کلی اثبات کردن و راه های تشریحی بیخودی و ... را باید یاد گرفت من یقین دارم دانش آموزان پیروز میدان حذف معدل میشن البته اگه همه با هم تلاش کنند نه این که فقط تعداد محدودی تلاش کنند و بقیه نظاره گر باشن.
[QUOTE=salour;759554]نخیر سرکار خانم!
چیزی که شما و اون کاربری که ازش نقل قول کردید، متوجهش نیستید اینه ک
اولا در مورد تاثیر معدل در کنکور خلاف قانون انجام شده و حالا سازمان سنجش و آموزش و پرورش برای راحتی کار خودشون(و نیز جلوگیری از اعتراض به حق هزاران کنکوری سالهای 93 94 که بخاطر تاثیر معدل سرنوشت زندگیشون کاملا تغییر کرده) سعی میکنن که قانون رو جوری دور بزنند که در آخر خودشون مورد اتهام قرار نگیرند
دوما اینکه دوستان دارند بر عدم عدالت امتحان نهایی(حتی در صورت ترمیم معدل) تاکید میکنند بخاطر این موضوع که
اتفاقا این به معنی سست عنصری و تنبلی خودِ دانش آموزان معدل بالاست که می ترسند عیار واقعی خودشون در کنکور سراسری (که باید همه درسها رو در شرایط رقابتی تقریبا یکسان امتحان داد) مشخص بشه.اینکه سابقا قانون رعایت نشده و بی عدالتی صورت گرفته دلیل نمیشه که بچه ها خودشون رو با ترمیم معدل گول بزنند و از اعتراضشون دست بکشن.اتفاقا دوستانی که میگن ترمیم معدل رو نباید پذیرفت بخاطر اینه ک برای زحمتی که برای کنکور میکشناحترام قائل هستن و به تلاششون غیرت دارند که چرا باید در خرداد ماه امتحان نهایی بدن و از نتیجه اصلی (یعنی کنکور) دور بشن![/QUOTEدمت گرم . حرف دل 90% کنکوریهارو زدی. طبق نظرسنجی فار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)