یه سوال
ازبین این همه اعداد و ارقام کدومش رتبه هس ؟
پ ن : یافتم !
امروز بعداز ظهر سازمان سنجش خونه ما زنگ زد !!!هرچی زنگ زد من برنداشتم![]()
http://upload7.ir/images/66405655417507867291.jpg ....... ................... ............. ................آے פֿـانم .....פ בפֿـتر פֿـانمـے ڪﮧ تــمام آرزפٺ غربی شـבنـﮧ!بـבפלּ چـیـزے ڪـﮧ براے شما آرزפسـت براے زنـﮫـاے غربے خاطره شـבه .... !!!اפنها בارלּ بـﮧچیزے مــے رسـלּ کــﮧ تــפ از בاشـتنش פֿــجـالــت مے کـشــے !حجاب... هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــســـ ــــــجای اینکه ربطش بدی به آزادی یکم فک کن!
یعنی خوشم میاد همه تون ماشالله تک رقمی شدید
مـــــــــــا آزمـــــــــوده ایمــــــ در این شهــــــــــــــر
بختــــــــــــــــــــ خویش
بیــــــــــــــرون بایــــــد کشیـــــــــد از این ورطــــه
رختـــــــــــــــــ خویش
منم گرفتم خوبه تقریبا برای یه داوطلب تجربی:12218
http://upload7.ir/images/66405655417507867291.jpg ....... ................... ............. ................آے פֿـانم .....פ בפֿـتر פֿـانمـے ڪﮧ تــمام آرزפٺ غربی شـבنـﮧ!بـבפלּ چـیـزے ڪـﮧ براے شما آرزפسـت براے زنـﮫـاے غربے خاطره شـבه .... !!!اפنها בارלּ بـﮧچیزے مــے رسـלּ کــﮧ تــפ از בاشـتنش פֿــجـالــت مے کـشــے !حجاب... هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــســـ ــــــجای اینکه ربطش بدی به آزادی یکم فک کن!
جالب اینجاست که سازمان سنجش اعلام کرده بود نتایج ساعت 10 میرن رو سایت
در حالی که الان ساعت 6 صبحه ولی نتایج رو سایتن اینم لینکش ؛ www.sanjesh.org
کاشکی منم امسال کنکور داده بودم و الان تنیجه رو میدم ........
ای کاش ......
من که رفتم برا آزاد تهرون اگه نشد برا سال بعد.
خیلی حالم گرفتس آخه سریال فرندذ به آخرش رسیدم افسرده و غمگین شدم.کلا هر فیلمی به آخرش میرسه چند روز داغونم ولی این یکی دیگه دارم نابودم می کنه!
رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و شبانه گروه آزمايشي علوم تجربي :
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 525
آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ) رتبه کل در سهميه ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 67824 240 11212
6350158: ش
من چرا اینقد بد شدم؟؟؟؟؟؟؟؟
5000
اهههههههههههههههههه
(((((((((((((((((((
من میرم بمیرمممممممممممممم
مشاور انتخاب رشته می باشم
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)