سلام.
6529
ان شالله پیشرفت می کنم ونقاط ضفعم رو میشناسم.
5600..عمومیا 6600..تخصصیا حدود 5100........خیلی ناراحتم..من باید حتمااااااا تخصوصیاموببرم بالا به هر طریقی ک شده....
<br>

کنکور سوالاش استاندارده ! اگه 35 دقیقه وقت داده برای 35 تا سوال شیمی یعنی میشه تو این زمان همه سوالا رو زد . ولی سوالای کانون رو شما ببینی بیشتر به ریدینگ شبیهه ! دوتا تست حل کنی دیگه حالت از عدد به هم میخوره ! من خودم میبینم تست چرند دادن اصن نمیزنم !
من چن وقت پیش نشستم نیم ساعت سر این قضیه با آقای فرشاد میرزایی یکی از مولف های شیمی کانون صحبت کردم . ایشون هم همین نظر رو داشت ، چیزای جالبی هم در مورد نحوه طرح و گزینش سوالای شیمی میگفت![]()
There is enough light for one who wants to see

تو 18 سال عمری که از خدا گرفتم یه بار نشده تو شیمی وقت کافی بیارم
رسیدم شیمی 20 دقیقه از ازمون مونده بود فقط غیر محاسباتیارو زدم
![]()
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
هر كاري مي كنم كارنامه ام paste نميشه . عمومي : 6693 اختصاصي:6599 كل:6622 . با توجه به اين 3 هفته دچار يه مشكلي شده بودم و خوب نخوندم بد نبود . ولي آزمون بعد رو حتماحتما جبران مي كنم .

خیر
زنگ زدم اعتراض کنم به این سوال در اوردنشون ولی خودشم قبول داشت سوال ها خیلی داغونه و نمیشه توی تایم استاندارد جواب داد . گفت ما خودمون هم با این وضع مشکل داریم منتها اینجوری نیست که ما بشینیم دور هم سوال طرح کنیم ، گفت ما فقط سوالا رو برای مسئول کانون میفرستیم بقیش به اونا مربوطه و معمولا چون اینجور جا افتاده که سوالای سخت گزینش بشه دیگه طراح ها دنبال سوال استاندارد نیستن ! میان سوالای سخت میفرستن که سوالاشون انتخاب بشه ، میگفت سر این قضیه خودش بیشتر برا شیمی 2 سوال میده و خیلی کم برای شیمی 3 و پیش سوال طرح میکنه .
There is enough light for one who wants to see

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)