X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 29 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 427
    1. Top | #166
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      من غیر از این گفتم؟
      کجا اطلاعات غلطی ردو بدل شد؟ میشه تصحیح کنی داداش؟
      اگه جایی غلط بوده باشه باید کل شیمیمو بریزم تو جوب اخه هرچی گفته شد با اطلاعاتم سازگار بود
      نه داداش گلم منظورم شما نبود کلی گفتم
      مثلا سدیم پراکسید توی کیسه هوای خودرو نقشی نداره !
      مثلا سوپراکسید فقط توی گروه اول بوجود میاد اون هم از پتاسیم به پایین ! یعنی NaO2 نداریم

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

2. Top | #167
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      نه داداش گلم منظورم شما نبود کلی گفتم
      مثلا سدیم پراکسید توی کیسه هوای خودرو نقشی نداره !
      مثلا سوپراکسید فقط توی گروه اول بوجود میاد اون هم از پتاسیم به پایین ! یعنی NaO2 نداریم
      اره میدونم. ولی اینکه توی کیسه ها سیدیم اکسید تولید میشه یا سدیم پراکسید خیلی اطلاعات حساب نمیشه اینکه قوانین چی هستن مهمه. وگرنه هر کسی با کمی تلاش میتونه یا دانش قبلی میدونه سدیم اکسید توی کسیه هوا هست ن سدیم پر اکسید.
      اونجا هم که گفتی کاتیون سه بار مثبت با یون ازید اونجوری نوشته میشه جالب و البته کاملا منطقی بود. ما هم منیزیم نیترات رو به صورت MgN2O6 نمینویسیم. ینی زیروند در تعداد اتمهای انیون ضرب نمییکنیم.

گفتی سوپراکسید فقط با کاتیون های سنگین گروه اول تشکیل میشه؟ خب من اینجوری فک میکنم که انیون سوپراکسید اوکتت نشده و ناپایداره. واسه تشکیل به کاتیونی نیاز داره که یون دو مثبت تشکیل نده. وگرنه مجبور نیست اوکتت نشدن رو تحمل کنه. بجای تشکیل سوپرکسید، اکسید معمولی یا پرکسید تشکیل میده. پس سوپرکسیدها با فلزهایی ک توانایی تشکیل کانیون های دو یا چند مثبتی دارن تشکیل نمیشه. فلزهایی که فقط کاتیونهای ی بار مثبت تشکیل میدن مثله "نورقه" سوپرکسید تشکیل نمیدن؟ اگه ندن میشه گفت سوپراکسیدها فقط با کاتیونهای گروه یک تشکیل میشن.
      دلیلی واسه اونجاش که گفتی فقط با کاتیونهای سنگین سوپرکسید تشکیل میشه داری؟ میتونم اینجوری فک کنم که توی گروه اول از بالا ب پایین با افزایش شعاع و کاهش الکترونگاتیوی و بار موثر هسته توانایی انیون سوپراکسید واسه تحمل شرایطش بیشتر میشه به ویژه اینکه کاتیون های سنگینتر گروه اول قوطبش پزیری بیشتری هم دارن ولی میخام بدونیم چرا کاتیون های سبک گروه اول سوپراکسید تشکیل نمیدن. دلیل خاصی وجود داره؟

ی سوال دیگه هم داشتم، ولی ربطی ب موضوع نداره.
      کاتیون NO2 مثبت و CH3 مثبت اسمشون چیه؟

3. Top | #168
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      اره میدونم. ولی اینکه توی کیسه ها سیدیم اکسید تولید میشه یا سدیم پراکسید خیلی اطلاعات حساب نمیشه اینکه قوانین چی هستن مهمه. وگرنه هر کسی با کمی تلاش میتونه یا دانش قبلی میدونه سدیم اکسید توی کسیه هوا هست ن سدیم پر اکسید.
      اونجا هم که گفتی کاتیون سه بار مثبت با یون ازید اونجوری نوشته میشه جالب و البته کاملا منطقی بود. ما هم منیزیم نیترات رو به صورت MgN2O6 نمینویسیم. ینی زیروند در تعداد اتمهای انیون ضرب نمییکنیم.

گفتی سوپراکسید فقط با کاتیون های سنگین گروه اول تشکیل میشه؟ خب من اینجوری فک میکنم که انیون سوپراکسید اوکتت نشده و ناپایداره. واسه تشکیل به کاتیونی نیاز داره که یون دو مثبت تشکیل نده. وگرنه مجبور نیست اوکتت نشدن رو تحمل کنه. بجای تشکیل سوپرکسید، اکسید معمولی یا پرکسید تشکیل میده. پس سوپرکسیدها با فلزهایی ک توانایی تشکیل کانیون های دو یا چند مثبتی دارن تشکیل نمیشه. فلزهایی که فقط کاتیونهای ی بار مثبت تشکیل میدن مثله "نورقه" سوپرکسید تشکیل نمیدن؟ اگه ندن میشه گفت سوپراکسیدها فقط با کاتیونهای گروه یک تشکیل میشن.
      دلیلی واسه اونجاش که گفتی فقط با کاتیونهای سنگین سوپرکسید تشکیل میشه داری؟ میتونم اینجوری فک کنم که توی گروه اول از بالا ب پایین با افزایش شعاع و کاهش الکترونگاتیوی و بار موثر هسته توانایی انیون سوپراکسید واسه تحمل شرایطش بیشتر میشه به ویژه اینکه کاتیون های سنگینتر گروه اول قوطبش پزیری بیشتری هم دارن ولی میخام بدونیم چرا کاتیون های سبک گروه اول سوپراکسید تشکیل نمیدن. دلیل خاصی وجود داره؟

ی سوال دیگه هم داشتم، ولی ربطی ب موضوع نداره.
      کاتیون NO2 مثبت و CH3 مثبت اسمشون چیه؟
      منظورت از کاتیونی یون دو مثبت داشته باشه چیه ؟؟؟ گروه های غیر از قلیایی رو میگی ؟ اینکه چرا اونها نمیتونن سوپراکسید تشکیل بدن رو نمیشه دقیقا تشخیص داد شاید به خاطر اون الکترون رادیکال باشه شاید هم به خاطر جرم اتمی . ولی مطمئنم به بار کاتیون ربط نداره چون با فلز های واسطه که کاتیون یه بار مثبت هم دارن ترکیب تشکیل نمیده !

البته سدیم سوپراکسید و لیتیم سوپراکسید تحت شرایط آزمایشگاهی ساخته شده ولی بسیار ناپایداره https://en.wikipedia.org/wiki/Lithium_superoxide

آخ آخ چقد من با این NO2 مثبت خاطره دارم
      کاتیون NO2 مثبت رو بهش میگن نیترونیوم که بیشتر مواد منفجره به یمن وجود این یون خانه خرابکنه !!(که از ترکیب اسید نیتریک و اسید سولفوریک توی فرایند خالص سازی اسید نیتریک بوجود میاد ) اینم خود لعنتیش :
      نام: 812817834_36317_17359688306053430335.jpg نمایش: 25 اندازه: 107.2 کیلو بایت

جهت اطلاعت هم میگم که همین یون با گلیسیرین و سلولز واکنش میده و نیتروگلیسیرین و نیتروسلولز رو بوجود میاره (به این فرایند ها میگن نیتراسیون)

یون CH3 مثبت هم متیلیوم هست ! اصلا نرو تو نخش که چیه ولی بدون از یونیزه شدن متانول بوجود میاد (اینکه چه جوری یونیزه شده هم اصلا مهم نیست. تو کتاب گفته شده ترکیبهای الکلی یونیزه نمیشن)

There is enough light
      for one who wants to see

ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 26 آذر 1394 در ساعت 12:58

4. Top | #169
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      ناموسن نشستین اینجا اطلاعات عمومی ب رخ میکشین
      بیخیال بابا...4 تا جمله داخل کتاب واسه هم بگین ب دردتون بخوره
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

5. Top | #170
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط majnoon نمایش پست ها
      سدیم پراکسید داریم اگه اشتباه نکنم تو کیسه هوا خودرو
      لیتیم پراکسید داریم واسه تصفیه هوا فضا پیما
      رو شیمی من حساب کن دایی
      خخخخخخ
      مشکوکم؟
      اخه پارسال ی تاپیک کنکوریا 94 بود اونجا پست گذاشتم بعد کل تاپیو بعد از کنکور حذف شد تشکراش موند پستاش رفت خخخخ...از باگای انجمنه

sent from my sm-n910g using tapatalk
      نقل قول نوشته اصلی توسط majnoon نمایش پست ها
      فرمول ها یادم رفت بگم
      li2o2
      na2o2

sent from my sm-n910g using tapatalk
      منظورت از کاتیونی یون دو مثبت داشته باشه چیه ؟؟؟ گروه های غیر از قلیایی رو میگی ؟ اینکه چرا اونها نمیتونن سوپراکسید تشکیل بدن رو نمیشه دقیقا تشخیص داد شاید به خاطر اون الکترون رادیکال باشه شاید هم به خاطر جرم اتمی . ولی مطمئنم به بار کاتیون ربط نداره چون با فلز های واسطه که کاتیون یه بار مثبت هم دارن ترکیب تشکیل نمیده !

البته سدیم سوپراکسید و لیتیم سوپراکسید تحت شرایط آزمایشگاهی ساخته شده ولی بسیار ناپایداره https://en.wikipedia.org/wiki/lithium_superoxide

آخ آخ چقد من با این no2 مثبت خاطره دارم
      کاتیون no2 مثبت رو بهش میگن نیترونیوم که بیشتر مواد منفجره به یمن وجود این یون خانه خرابکنه !!(که از ترکیب اسید نیتریک و اسید سولفوریک توی فرایند خالص سازی اسید نیتریک بوجود میاد ) اینم خود لعنتیش :
      نام: 812817834_36317_17359688306053430335.jpg نمایش: 25 اندازه: 107.2 کیلو بایت

جهت اطلاعت هم میگم که همین یون با گلیسیرین و سلولز واکنش میده و نیتروگلیسیرین و نیتروسلولز رو بوجود میاره (به این فرایند ها میگن نیتراسیون)

یون ch3 مثبت هم متیلیوم هست ! اصلا نرو تو نخش که چیه ولی بدون از یونیزه شدن متانول بوجود میاد (اینکه چه جوری یونیزه شده هم اصلا مهم نیست. تو کتاب گفته شده ترکیبهای الکلی یونیزه نمیشن)
      نیترو گلیسرین که no3داره نه no2! من فک میکردم نیترو گلیسیرین رو از واکنش اسید نیتریک با پروپان تری ال میسازن. اطلاعات غلط به من ندها... کنکور دارم بدبخت میشما!
      نیتراسیون ک نیتروژندار کردن سطح فلزاته که!!!
      خود لعنتیشو تو خونه داریی؟ رنگش منو یاده دی نیتروژن تتراکسید میندازه.

6. Top | #171
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط leftbehind نمایش پست ها
      نیترو گلیسرین که no3داره نه no2! من فک میکردم نیترو گلیسیرین رو از واکنش اسید نیتریک با پروپان تری ال میسازن. اطلاعات غلط به من ندها... کنکور دارم بدبخت میشما!
      نیتراسیون ک نیتروژندار کردن سطح فلزاته که!!!
      خود لعنتیشو تو خونه داریی؟ رنگش منو یاده دی نیتروژن تتراکسید میندازه.
      پروپان تری ال همون گلیسیرینه ! خوب طی یه سری فرایند ها یون no2 مثبت میشه no3 منفی ! همونطور که h2so4 + hno3 میشه hso4(-) + no(+) + h2o .
      نیتروژن دار کردن سطح فلزات کجا بوده ؟؟؟؟؟؟؟

خود لعنتیش رو نمیشه تو خونه نگه داشت که ! اون گاز که این رنگیه چون زیرش هیتر روشنه یه ذره آب سرد روی اون لوله ریخته بشه درجا تقطیر میشه به اسید نیتریک !

نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      ناموسن نشستین اینجا اطلاعات عمومی ب رخ میکشین������������ �����������
      بیخیال بابا...4 تا جمله داخل کتاب واسه هم بگین ب دردتون بخوره
      داداش من شیمی رو اینجوری یاد گرفتم و بهش علاقه دارم . شیمی رو برای کنکور های اخیر باید مفهومی خوند صرفا جمله حفظ کردن به درد نمیخوره .

There is enough light
      for one who wants to see

ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 26 آذر 1394 در ساعت 13:46

7. Top | #172
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      پروپان تری ال همون گلیسیرینه ! خوب طی یه سری فرایند ها یون no2 مثبت میشه no3 منفی ! همونطور که h2so4 + hno3 میشه hso4(-) + no(+) + h2o .
      نیتروژن دار کردن سطح فلزات کجا بوده ؟؟؟؟؟؟؟

خود لعنتیش رو نمیشه تو خونه نگه داشت که ! اون گاز که این رنگیه چون زیرش هیتر روشنه یه ذره آب سرد روی اون لوله ریخته بشه درجا تقطیر میشه به اسید نیتریک !

داداش من شیمی رو اینجوری یاد گرفتم و بهش علاقه دارم . شیمی رو برای کنکور های اخیر باید مفهومی خوند صرفا جمله حفظ کردن به درد نمیخوره .
      والا من واسه شیمی کنکور اخیر صرفا جمله حفظ کردم و نتیجه گرفتم.....حاشیه رفتن وقت تلف کردنه..
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

8. Top | #173
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      والا من واسه شیمی کنکور اخیر صرفا جمله حفظ کردم و نتیجه گرفتم.....حاشیه رفتن وقت تلف کردنه..
      اره بخدا... کار درست رو تو میکنی... ولی من حفظ کردن رو گزاشتم واسه بعد از عید. بعد از عید من ی دانش اموز خنگ میشم ک فقط حفظ میکنه. ولی الان ن. باید روی مفاهیم کار کنم.

9. Top | #174
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      درسته ولی وقتی یه چیزی رو مفهومی یاد بگیری سالهای سال یادت میمونه ولی یه جمله که صرفا حفظ شده چی ؟

There is enough light
      for one who wants to see

10. Top | #175
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      MajnOOn شیمی رو 82 زدن، ازشون نهایت استفاده رو ببرین
      ...

11. Top | #176
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      MajnOOn شیمی رو 82 زدن، ازشون نهایت استفاده رو ببرین
      من توی جمله اولش شناختمش... معلوم بود ژنش کمی با بقیه فرق میکنه.

12. Top | #177
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      @mohammacl
      این سوال اصلاً نمیدونم چی میگه منظورش از ناخالصی چیه که گفته با هیدروژن واکنش نمیده؟!

نام: Untitled.png نمایش: 31 اندازه: 13.7 کیلو بایت
      ...

13. Top | #178
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      @mohammacl
      این سوال اصلاً نمیدونم چی میگه منظورش از ناخالصی چیه که گفته با هیدروژن واکنش نمیده؟!

ینی تو محاسباتت باید از مقدار خالص مس2اکسید استفاده کنی نه از اون8گرم
      گیرم که باخته ام
      اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
      یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
      شوخی که نیست من شاه شطرنجم
      تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم

14. Top | #179
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      @mohammacl

قبول داری که این 1/2 که خارچ شده فقط اکسیژنه؟؟؟ چون ناخالصی که واکنش نمیده و مواد جامد هم که تو ظرف میمونن
      با نسبت های استوکیومتری از این 1/2 میتونی به جرم اولیه مس2 اکسید برسی! این عدد که به دست میاری خالصه
      پس اگه این رو تقسیم بر 8 کنی درصد خلوص بدست میاد

15. Top | #180
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط par.rah نمایش پست ها
      قبول داری که این 1/2 که خارچ شده فقط اکسیژنه؟؟؟ چون ناخالصی که واکنش نمیده و مواد جامد هم که تو ظرف میمونن
      با نسبت های استوکیومتری از این 1/2 میتونی به جرم اولیه مس2 اکسید برسی! این عدد که به دست میاری خالصه
      پس اگه این رو تقسیم بر 8 کنی درصد خلوص بدست میاد
      مرسی ...
      ناخالصی یعنی عناصر دیگه ای که با اکسید مس هستن؟!
      ...

صفحه 12 از 29 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 97 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 97 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن