There is enough light for one who wants to see
اره میدونم. ولی اینکه توی کیسه ها سیدیم اکسید تولید میشه یا سدیم پراکسید خیلی اطلاعات حساب نمیشهاینکه قوانین چی هستن مهمه. وگرنه هر کسی با کمی تلاش میتونه یا دانش قبلی میدونه سدیم اکسید توی کسیه هوا هست ن سدیم پر اکسید.
اونجا هم که گفتی کاتیون سه بار مثبت با یون ازید اونجوری نوشته میشه جالب و البته کاملا منطقی بود. ما هم منیزیم نیترات رو به صورت MgN2O6 نمینویسیم. ینی زیروند در تعداد اتمهای انیون ضرب نمییکنیم.
گفتی سوپراکسید فقط با کاتیون های سنگین گروه اول تشکیل میشه؟ خب من اینجوری فک میکنم که انیون سوپراکسید اوکتت نشده و ناپایداره. واسه تشکیل به کاتیونی نیاز داره که یون دو مثبت تشکیل نده. وگرنه مجبور نیست اوکتت نشدن رو تحمل کنه. بجای تشکیل سوپرکسید، اکسید معمولی یا پرکسید تشکیل میده. پس سوپرکسیدها با فلزهایی ک توانایی تشکیل کانیون های دو یا چند مثبتی دارن تشکیل نمیشه. فلزهایی که فقط کاتیونهای ی بار مثبت تشکیل میدن مثله "نورقه" سوپرکسید تشکیل نمیدن؟ اگه ندن میشه گفت سوپراکسیدها فقط با کاتیونهای گروه یک تشکیل میشن.
دلیلی واسه اونجاش که گفتی فقط با کاتیونهای سنگین سوپرکسید تشکیل میشه داری؟ میتونم اینجوری فک کنم که توی گروه اول از بالا ب پایین با افزایش شعاع و کاهش الکترونگاتیوی و بار موثر هسته توانایی انیون سوپراکسید واسه تحمل شرایطش بیشتر میشه به ویژه اینکه کاتیون های سنگینتر گروه اول قوطبش پزیری بیشتری هم دارن ولی میخام بدونیم چرا کاتیون های سبک گروه اول سوپراکسید تشکیل نمیدن. دلیل خاصی وجود داره؟
ی سوال دیگه هم داشتم، ولی ربطی ب موضوع نداره.
کاتیون NO2 مثبت و CH3 مثبت اسمشون چیه؟

منظورت از کاتیونی یون دو مثبت داشته باشه چیه ؟؟؟ گروه های غیر از قلیایی رو میگی ؟ اینکه چرا اونها نمیتونن سوپراکسید تشکیل بدن رو نمیشه دقیقا تشخیص داد شاید به خاطر اون الکترون رادیکال باشه شاید هم به خاطر جرم اتمی . ولی مطمئنم به بار کاتیون ربط نداره چون با فلز های واسطه که کاتیون یه بار مثبت هم دارن ترکیب تشکیل نمیده !
البته سدیم سوپراکسید و لیتیم سوپراکسید تحت شرایط آزمایشگاهی ساخته شده ولی بسیار ناپایداره https://en.wikipedia.org/wiki/Lithium_superoxide
آخ آخ چقد من با این NO2 مثبت خاطره دارم
کاتیون NO2 مثبت رو بهش میگن نیترونیوم که بیشتر مواد منفجره به یمن وجود این یون خانه خرابکنه !!(که از ترکیب اسید نیتریک و اسید سولفوریک توی فرایند خالص سازی اسید نیتریک بوجود میاد ) اینم خود لعنتیش:
جهت اطلاعت هم میگم که همین یون با گلیسیرین و سلولز واکنش میده و نیتروگلیسیرین و نیتروسلولز رو بوجود میاره (به این فرایند ها میگن نیتراسیون)
یون CH3 مثبت هم متیلیوم هست ! اصلا نرو تو نخش که چیه ولی بدون از یونیزه شدن متانول بوجود میاد (اینکه چه جوری یونیزه شده هم اصلا مهم نیست. تو کتاب گفته شده ترکیبهای الکلی یونیزه نمیشن)
ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 26 آذر 1394 در ساعت 12:58
ناموسن نشستین اینجا اطلاعات عمومی ب رخ میکشین
بیخیال بابا...4 تا جمله داخل کتاب واسه هم بگین ب دردتون بخوره
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
نیترو گلیسرین که no3داره نه no2! من فک میکردم نیترو گلیسیرین رو از واکنش اسید نیتریک با پروپان تری ال میسازن. اطلاعات غلط به من ندها... کنکور دارم بدبخت میشما!
نیتراسیون ک نیتروژندار کردن سطح فلزاته که!!!
خود لعنتیشو تو خونه داریی؟ رنگش منو یاده دی نیتروژن تتراکسید میندازه.

پروپان تری ال همون گلیسیرینه ! خوب طی یه سری فرایند ها یون no2 مثبت میشه no3 منفی ! همونطور که h2so4 + hno3 میشه hso4(-) + no(+) + h2o .
نیتروژن دار کردن سطح فلزات کجا بوده ؟؟؟؟؟؟؟
خود لعنتیش رو نمیشه تو خونه نگه داشت که ! اون گاز که این رنگیه چون زیرش هیتر روشنه یه ذره آب سرد روی اون لوله ریخته بشه درجا تقطیر میشه به اسید نیتریک !
داداش من شیمی رو اینجوری یاد گرفتم و بهش علاقه دارم . شیمی رو برای کنکور های اخیر باید مفهومی خوند صرفا جمله حفظ کردن به درد نمیخوره .
ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 26 آذر 1394 در ساعت 13:46
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت

یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم

در حال حاضر 97 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 97 مهمان)