سلام دوستان
توی انعکاس زردپی زیر زانو آیا 5 تا سیناپس وجود داره که 4 تاش فعال کننده و باعث پتانسیل عمل میشن
یکی بین نورون حسی و ماهیچه جلو ران و دو تا بین نورون حسی و نورون رابط و نورون حرکتی و یکی هم بین نورون حرکتی و ماهیچه چهارسر ران
و یکی هم مهار کننده هستش که نورون حرکتی ماهیچه عقب ران رو مهار میکنه
<br>تا جایی که اطلاع دارم سر تعدادش اختلاف هست ! هرکی یه چیزی میگه ولی آره درسته اینایی که گفتی البته میگن 2 تا مهاری بهتره !!! مثلا فکر کنم الگو بود که میگفت بین رابط و حرکتی عقب ران و حرکتی عقب ران و عضله عقب ران (2سر ) مهار کننده هستن ! بازم میگم موقع مدرسه ما سر این خیلی دعوا داشتیم هرکسی یه منبعی میداد که با بقیه فرق داشت ! ولی شما همین الگو رو بگیر ! \n
اینم طرحی که برا خودم کشیدم
ویرایش : دقیق توجه نکردم چی نوشتی گفتم حتما همه رو درست نوشتی !
اما اولیشو اشتباه نوشتی ! یه بار دیگه تعریف سیناپسو بخون ! اون یکی دیگه هم بین رابط با حرکتی عقب رانه که ننوشتی!
![]()
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 25 آذر 1394 در ساعت 02:30
الان رفتم دوباره سیناپس رو خوندم دیدم اولیش غلطه و منم دقیقا سر همین شک داشتم پس کتاب فاگوزیست فردین جوادی درست گفته
اون یکی دیگه هم بین رابط با حرکتی عقب رانه که ننوشتی!
چرا نوشتم دیگه دو تا بین نورون حسی و نورون رابط و نورون حرکتیالبته یه جوری نوشتم که یه خرده سخته فهمیدنش
سلام اساتيد داوطلبان و دبيران و پزشكان اينده
ميگم يكي عيوب انكساري رو برا من بفمونه يعني چي ؟ اصلا
چرا اب مرواريد عيوب انكساري نيست و استيگماتيسم و پير چشمي و دور و نزديك بيني هستن
متشكر و ممنون
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
میتونی برای جواب سوالت به فرهنگ لغت مراجعه کنی !
خودت متوجه میشی !
اگه نگرفتی هم بهت میگم ! انکسار نور یعنی شکست نور ! الان آب مروارید تو روند شکست نور اشکال ایجاد نمیکنه چون اندازه عدسی تغییر نمیکنه و سطح قرنیه هم تغییری نداره ولی بقیه چون یا سطح قرنیه و عدسی کج و کوله شده یا چشم بزرگ کوچیک شده تو تطابق تاثیر داشته انکسار نور یا شکست نور هم تغییر کرده !
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 25 آذر 1394 در ساعت 11:26
چطور حساب کردی شد 6 تا ، نکنه سیناپس بین نورون حرکتی و ماهیچه عقب ران رو هم حساب کردی
اول من گفتم یک سیناپس بین نورون حسی و ماهیچه جلوران داریم(البته فهمیدیم غلطه)
بعد دو تا سیناپس داریم:
یکی بین نورون حسی جلوران و نورون حرکتی جلوران
یکی دیگه هم بین نورون حسی جلو ران و نورون رابط
بعد یه سیناپس داریم بین نورون حرکتی جلوران و ماهیچه جلوران
بعد یک مهارکننده بین نورون رابط و نورن حرکتی عقب ران
شد 4 تا دیگه![]()
ویرایش توسط omidmohsen : 25 آذر 1394 در ساعت 10:15
بسیاری از پاسخ های محافظت کننده بدن مثل انعکاسها با تحریک گیرنده ی درد شروع می شود
همه ی انعکاسها؟؟؟ مثلاً انعکاس تخلیه ی مثانه هم با تحریک گیرنده ی درده؟
اقا این جمله ی کتاب درسی غلط نیست؟
سلولهای تمایزیافته ای که گیرنده های حسی نام دارند!!!!!
کی میگه گیرنده های حسی همیشه تمایزیافتن؟؟؟؟ این جمله فقط در مورد گیرنده هایی مثل نور داخل چشم صدق میکنه که سلولهای اختصاصی و تمایزیافته ای به نام مخروطی و استوانه ای داره,
'
مثلاً داخل پوست اصلاً تمایزیافته نیستن و همشون دندریتهایی از یک عصب حسی هستند!
اگه جایی دارم اشتباه می کنم بگین بی زحمت
خلاف قوانین
ویرایش شده.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)