فقط میخوام ببینم که چند نفر اگه تو یه سوالی باشه 1 و چند نفر 2 رو انتخاب میکنن نه اینکه مفهوم متنش چی میشه ! برا همین مفهمومی که میشه ازش برداشت کرد رو دقیق ننوشتم که ببینم نظر جمع کدومه اصلا اون متن رو فراموش کنید ! وای خدا خودم دارم قاطی میکنم !چون سوال آسونی هست همینطوری نوشتمش برای مثال منظورم این بود اگر تو یه سوال همه X ها فلان نیستن بود شما همون به معنی همه X ها فلان نیستن (Xی نداریم که فلان باشد )میگیرین یا اینکه مثلا همه X ها فلان نیستن بلکه اغلب یا برخی فلان هستن !!!
خودم قاطی کردم !!!!
سلام
بازم رسيديم به ژنتيك كه اصلا خوشم نمياد..
١-اين جمله رو ميشه توضيح بدين؟؟؟چرا گفته بخاطر تغيير ژنتيكي؟؟
٢-تو كنكور ٩٤ اومده هر نوع تفكيك كروموزومي والدين باعث نوتركيبي ميشه؛بعد اقاي كرامت تو پاسخنامه اش نوشته ميوز هميشه باعث نوتركيبي ميشه--يعني چي؟همه گامت هاي حاصل از ميوز كه صددردصد نوتركيب نيستن؟
سلام
1-تغییر ژنتیکی می تونه شامل تغییر مثلا مولکول های روی گامت بشه در نتیجه این گامت فقط با افراد همسان ترکیب میشه
یا مثلا رنگ پر هاش تغییر کنه که فقط افراد همسان جذب پرنده بشن
یا اواز تغییر کنه که فقط افراد همسان جذب بشن
و ...
2-کنکور درست گفته:تفکیک کروموزومی باعث نوترکیبی میشه(نگفته در همه موارد گفته باعث میشه)(مثل اینکه میگیم سیگار باعث سرطان میشه نه اینکه هرکی سیگار میکشه سرطان می گیره)
اقای کرامت هم درست گفته(هر چند در کتاب نگفته)کلا 99/9 درصد گامت ها بالاخره در یک جایی دارای نوترکیبی هستن.
اگر اشتباهی هست دوستان بگن.
التماس دعا
ویرایش توسط toofan425 : 21 آذر 1394 در ساعت 17:20
سلام
توی الگو گفته بالاروی هنله و لوله پیچیده دور به آب نفوذ ناپذیرند و ادرار در آنجا رقیق می شود،الان این یعنی چی؟ مگه این نیست که اگه به آب نفوذ ناپذیرند یعنی آب نمیتونه واردش بشه پس ادرار باید همونطور غلیظ باقی بمونه؟ الان الگو اشتباه نوشته یا من دارم اشتباه میکنم؟
سلام ممنون از پاسختون
منظورم از فسفات معدنی این بود ک فسفات در مولکول الی هست یا ن تنهایی و بصورت معدنی.
سوال اول با این فرض جوابش رو اگه میشه بدین.
کلاس کنکور دبیرمون میگف هم یوغی از یک سلول ب سلول دیگه است و با دریافت از محیط ک ترانسفورماسیونه یکی نیس.
درباره مژکدارا هم انتقال ماده ژنتیک از هسته کوچک ب بزرگ رو هم یوغی عنوان کرده.
یعنی هم یوغی بین دو اندامک یک سلول!!!!!!
مگه مییییییشه؟مگه داااریم؟؟!!
در زنجیره های انتقال الکترون از فسفات معدنی برای تولید atp استفاده میشه مثل مرحله 2 فتوسنتز در تیلاکوئید یا غشای باکتری و زنجیره انتقال الکترون در غشای میتوکندری و غشای باکتری
اما در سایر موارد تولید atp در سطح پیش ماده صورت می گیره یعنی از گروه فسفات یک مولکول دیگه استفاده میشه مثل گلیکولیز ، کربس
هم یوغی یعنی موادی ( اغلب ماده ژنتیک و در بعضی موارد سیتوپلاسم ) از سلولی به سلول دیگه انتقال پیدا کنه که عمدتاً در باکتری ها و آغازیان دیده میشه.
دو مورد در متن کتاب درسی بررسی شده
یکی هم یوغی بین باکتری های متعلق به یک خانواده اغلب برای انتقال ماده ژنتیک
دومی هم یوغی بین اسپیروژیر ها جهت تولید مثل جنسی
یک مورد دیگه هم هنگام تولید مثل جنسی در بین دو پارامسی رخ میده که هسته ی هاپلوئید مبادله می کنند که در بیشتر بدانید اومده.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)