ویرایش توسط eli94 : 24 مهر 1394 در ساعت 14:04
واقعاسوالات فیزیکش افتضاح والکی سخت بودنامردا......درسته کنکورسخته فیزیک ولی نه انقدرریاضی وزیستش نسبت به کنکوریه مقداری آسونتربودشیمی یه خورده سخت بودعمومی هم که اصلا شبیه کنکورنبودوساده تربودبسیار
من هیچوقت قلم چیو جدی نمیگرفتم اینبار یهو 2-3 روز مونده بود به ازمون شروع کردم یکم درست حسابی خوندم اونم فقط بعضی درسارو
مثلا از اختصاصیا فقط زیست و شیمی و از عمومی ها هر چهارتاشون غیر از عربی
خب ازمون شروع شد اولش خب معلوم بود کندم درستم نخونده بودم یه تعدادی زدم رفتم جلو اول زبانا بودم دفترچه اختصاصیو دادن یه چند دیقه بعد رفتم تو اختصاصیامستقیم رفتم زیست از 20 سوال زیست پیش 16 تارو جواب دادم بعد دیگه چون زیست دوم رو نخونده بودم چندتا اولیشو نگاه کردم دیدم نمیتونم جواب بدم بیخیال شدم رفتم سمت شیمی امااا یجوری شدم (خب مث شما استاد نبودم و تجربه نداشتم) اغا دیگه دور از جونتون اصلا حال نداشتم مخم کپ کرده بود
با اینکه میتونستم یه تعدادی جواب بدم ولی حوصله خوندن صورت سوالارو نداشتم حالم بد شده بود
بزور تا اخر ازمون یه چندتایی شیمی نگاه کردم و زدم ولی اصلا نای خوندن سوال و فک کردن روشو نداشتم با اینکه احتمالا میتونستم یه تعدادی جواب بدم
حالا سوال من اینه شما چطوری میرید و همه درسارو هم میزنید و وقتم کم نمیارید و حالتون هم بد نمیشه ؟ من همه اختصاصیا غیر از شیمی و زیست رو رد میدم بازم کم میارم :/ البته نا گفته نمونه تست کار نمیکنم شاید بخاطر اینه فقط این همه یکم تست روخونی کردم و جوابشونو نگاه کردم بدون زمان البته همینجوری
واقعا موندم چیکار کنم تا اخر ازمون کم نیارم با این وضع باشم کنکور به محض دادن دفترجه اختصاصی از حال میرم![]()
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
خیلی ازمون افتضاحی بود ...وقت کم اوردم...این درصدامه البته میانگینه هر درسه..
50ادبیات
80عربی
80دینی
87زبان.
ریاضی 87
زیست پیش 82
زیست پایه 60 ..... این زیست پایه افتضاح بود
فیزیک 55
شیمی پیش 60
شیمی پایه 60
شماهاهم بگید مرسی
شمی پیش اصلا حوصله خوندن و فک کردن به سوالا رو نداشتم !
ولی شیمی دو اسون بود ....
شما چطوری زیست پیش میخونید برای درصد بالا ؟ از چه کتابی؟میشه کمک کنید
![]()
این آزمون گواه چه صیغه ای بود دیگه؟
تا قبل از آزمون گواه همشونو خوب جواب دادم اینو دیدم کلا زمان از دستتم رفت...
فیزیک پایه رو دیگه نرسیدم و گواه ریاضی هم جواب ندادم!
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)