دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
خالد الشمری:
.
خانواده های کشته شدگان منا باید از خادم حرمین شریفین تشکر و قدردانی کنند که موجبات مرگ افرادشان را در
بهترین جای عالم و بهترین روز مهیاء نمود.!!!![]()
آدم باش همین
نامه تاثیر گذار فرزند یکی از کشته شدگان حادثه منا
اکنون که مشیت الهی آن طور رقم خورد که پدرم را از زیارت خود به میثاق خود ببرد چاره ای جز صبر و آرزوی آمرزش برای پدرمان و سایر از دست رفته ها نداریم. در سنت ما آنکس را که مصیبتی فرو می آید تسلی میدهند و با او هم دردی میکنند. هرچند تسلی ما زخم و زبان شد و توهین و افترا. گله ای نیست از آنکس که پدرم را نشناخت و او را به جهالت متهم کرد. گله ای نیست از آنکه پدرم را به بی توجهی به فقیران متهم کرد. حتما آن شخص نمیدانسته که پدرم هرسال یک پنجم **** را خمس و یک دهم کشتش را زکات می داده است و هر روزه ای از او که قضا شد گرسنه ای را سیر کرد. گله ای نیست از آنکس که صدقه های روزانه پدرم را ندید. گله نیست از بی انصافانی که نمیدانستند پدرم قربانی هر ساله عید قربان را به کودکان یتیم میدهد. همان بی انصافانی که هر سال به طعنه میگفتند بجای کشتن درخت بکار. گله ای نیست چون که بسیاری از یتیمان و فقیران کوفی که علی را به بی توجهی متهم می کردند تنها بعد از مرگ او فهمیدند که آن ناشناسی که شبها برای آنها طعام می آورد کیست. گله ای نیست از آنها که خرج کردن برای یک بار رفتن به مکه در تمام عمر را جهل می شناسند ولی خرج ده سفر حج را در یک شب خرج عیش و نوش می کنند، همان مجالسی که فقرا را به آنها راه
نمی دهند.
گله ای نیست، گله ای نیست، گله ای نیست چون خدایی هست.
اما گله ای دارم به آنکس که میگوید «خدارا در اشک کودک یتیمی جستجو کن» و اکنون که کودکی یتیم شده است مرگ پدرش را مایه خنده خود کرده است. از شما میپرسم با کدام دین و آیین یتیم شدن کودکی، مرگ فرزندی و یا همسری را مایه خنده میدانید؟
اگر خدا را در اشک یتیمی میبینید از شما همدردی نمیخواهیم لطفا نمک به زخممان نپاشید که مولایمان حسین گفته است: اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید.
فرزندی یتیم
آدم باش همین
هه هه برو عامو بذار باد بیاداگه شما خادم حرمین شریفین هستین من حاضرم خودم رو بندازم تو چرخ گوشت!
حرام.زادگانی اسم خودشون رو گذاشتن خادم حرمین شریفین و کلید دار کعبه که شرارت و نژادپرستی و خوی وحشیگری
و جنگ طلبی از وجودشان فوران میکنه ، لعنت خدا و همه اهل زمین و آسمان بر شما و پدرانتون باد ...
ویرایش توسط saj8jad : 04 مهر 1394 در ساعت 09:27
کسی که نمیدونه رو میشه با دلیل حداقل به فکر وادار کرد اما کسی که نمیدونه و نمیخواد بدونه براش درمانی نیست...زیاد در این راستا تلاش نکن...من کردم دیدم نتیجه ای نداره...
درسته به سن ربطی نداره اما اینم بگم عموما 18-19 سالشونه حرفای بابا مامانشونو اینجا مینویسن زیاد نباید ازینا توقع درک بالای سیاسی رو داشت...چون در مورد سیاست تنها حرفایی که شنیده حرفای باباشه! تنها کارشناسیم که میشناسه باز باباشه!!
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
به قول شما عکس ها شاید فتوشاپ باشه ، فیلم هاشم فتوشاپه؟
یه سرچ تو گوگل و یوتیوب بزن ؛ شراب خواری ملک عبدالله با جرج بوش
این لینک ویدیوش در آپارات ؛
مجلس شراب خوری ملک عبدالله
یکی لطفا
به من توضیح میده که حجاجی که فوت کردن در اثر فشار جمعیت حجاج یه بخش خاص بودن که مثلا یه بخش بهشون خیلی فشار اومده یا به طور نا منظم به افراد فشار اومده و
این اتفاق افتاده ؟
بعد اینکه تو اخبار دیدم اجساد روی همدیگه همینطوری افتاده بودن چرا کسی ورشون نمیداره شناسایی کنه ؟ شاید یکی هنو اون زیر میرا زنده باشه !! چرا همینطوری افتاده بودن ؟
دوست عزیز وقتی یکی میره حج واجب یعنی باید خمس وزکاتشو داده باشه وحتما باید به فقراکمک کرده باشه... من خودم موافق حج مستحب نیستم وکلا به نظرم قطعش کنن ...وتوشرایط الان واتفاقات یمن به نظر من حج واجب رو هم باید یه مدت قطع کرد یا حداقل کمتر کرد البته بازم باید اینو مراجع نظر بدن نه من .
ولی درکل مانمیتونیم با قاطعیت کسی رو قضاوت کنیم که به فقرا کمک نکرده
آدم باش همین
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)