X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 30 از 33 نخستنخست ... 20293031 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 436 به 450 از 484
    1. Top | #436
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bano.m نمایش پست ها
      واقعا که...بعضی از پستایی که بعضی از دوستان فرستادن خیلی تاسف بار بودن....
      ر.ا:خیلی دردناکه...خیلی...بخصوص که 15 نفرشون هم استانیت باشن...
      یکیشونو میشناختم...وای...هعی ......واقعا خدا به خانواده هاشون صبر بده...خیلی درد ناکه که یه پسر یه ماه منتظر مادرش باشه...و همش با خودش تکرار کنه که مادرش قراره یه هفته ی دیگه بیاد واونو در اغوشش بگیره...اما بجای اون خبر رفتنشو به دنیای دیگه رو بهش بدن..وای...
      امروز 5 ،6 نفرشونو دورادور میشناختیم....ادم بد جور شک زده میکنه...هعی
      خانم خدیجه خرمایی؟؟؟؟
      چون تنها زنِ ایرانی ایشون بودن
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

2. Top | #437
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط srh نمایش پست ها
      ١٣ تاشونم هم استاني ما بودن خداوند صبر به خانوادهاشون بده
      واقعا...درد خیلی بزرگیه...خیلی بزرگ...منی که زیاد اون دوستانی که رفتنو نمیشناختم بغض کردم.....حتی تصورشم سخته که خانوادت اونجا بمونن...بخصوص که نزدیک یه ماهه تشنه دیدارشونی...هرچند خوشبحال خود اون 132(چند نفر شدن؟) که اونجا ازین دنیای فانی رفتن....سعادت بزرگیه برای یه مسلمون

3. Top | #438
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      خانم خدیجه خرمایی؟؟؟؟
      چون تنها زنِ ایرانی ایشون بودن
      نه...اینطور نیست

4. Top | #439
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      خالد الشمری:
      .
      خانواده های کشته شدگان منا باید از خادم حرمین شریفین تشکر و قدردانی کنند که موجبات مرگ افرادشان را در

بهترین جای عالم و بهترین روز مهیاء نمود.!!!
      نام: شمری.jpg نمایش: 62 اندازه: 59.1 کیلو بایت
      آدم باش همین

5. Top | #440
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نامه تاثیر گذار فرزند یکی از کشته شدگان حادثه منا
      اکنون که مشیت الهی آن طور رقم خورد که پدرم را از زیارت خود به میثاق خود ببرد چاره ای جز صبر و آرزوی آمرزش برای پدرمان و سایر از دست رفته ها نداریم. در سنت ما آنکس را که مصیبتی فرو می آید تسلی میدهند و با او هم دردی میکنند. هرچند تسلی ما زخم و زبان شد و توهین و افترا. گله ای نیست از آنکس که پدرم را نشناخت و او را به جهالت متهم کرد. گله ای نیست از آنکه پدرم را به بی توجهی به فقیران متهم کرد. حتما آن شخص نمیدانسته که پدرم هرسال یک پنجم **** را خمس و یک دهم کشتش را زکات می داده است و هر روزه ای از او که قضا شد گرسنه ای را سیر کرد. گله ای نیست از آنکس که صدقه های روزانه پدرم را ندید. گله نیست از بی انصافانی که نمیدانستند پدرم قربانی هر ساله عید قربان را به کودکان یتیم میدهد. همان بی انصافانی که هر سال به طعنه میگفتند بجای کشتن درخت بکار. گله ای نیست چون که بسیاری از یتیمان و فقیران کوفی که علی را به بی توجهی متهم می کردند تنها بعد از مرگ او فهمیدند که آن ناشناسی که شبها برای آنها طعام می آورد کیست. گله ای نیست از آنها که خرج کردن برای یک بار رفتن به مکه در تمام عمر را جهل می شناسند ولی خرج ده سفر حج را در یک شب خرج عیش و نوش می کنند، همان مجالسی که فقرا را به آنها راه
      نمی دهند.
      گله ای نیست، گله ای نیست، گله ای نیست چون خدایی هست.
      اما گله ای دارم به آنکس که میگوید «خدارا در اشک کودک یتیمی جستجو کن» و اکنون که کودکی یتیم شده است مرگ پدرش را مایه خنده خود کرده است. از شما میپرسم با کدام دین و آیین یتیم شدن کودکی، مرگ فرزندی و یا همسری را مایه خنده میدانید؟
      اگر خدا را در اشک یتیمی میبینید از شما همدردی نمیخواهیم لطفا نمک به زخممان نپاشید که مولایمان حسین گفته است: اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید.
      فرزندی یتیم

آدم باش همین

6. Top | #441
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا74. نمایش پست ها
      خالد الشمری:
      .
      خانواده های کشته شدگان منا باید از
      خادم حرمین شریفین تشکر و قدردانی کنند که موجبات مرگ افرادشان را در

بهترین جای عالم و بهترین روز مهیاء نمود.!!!
      هه هه برو عامو بذار باد بیاد اگه شما خادم حرمین شریفین هستین من حاضرم خودم رو بندازم تو چرخ گوشت!

حرام.زادگانی اسم خودشون رو گذاشتن خادم حرمین شریفین و کلید دار کعبه که شرارت و نژادپرستی و خوی وحشیگری
      و جنگ طلبی از وجودشان فوران میکنه ، لعنت خدا و همه اهل زمین و آسمان بر شما و پدرانتون باد ...

ویرایش توسط saj8jad : 04 مهر 1394 در ساعت 09:27

7. Top | #442
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      گر دست فتاده را بگیری مردی ...
      بدبختی مردم.ما اینه چرا همه جا اینجوریه؟ دارن خروار خروار پول مملکتو میخورن .. باشه حاجی تو درست میگی .. من اشتباه میگم .. ما خیلی عالی هستیم مشکلی هم نداریم .. حیف نتم که بد هست چن تا لینک بهت میدادم خودت از خودت متنفر شی ...
      عزت زیاد
      فقط سعی کن کمتر پست های ضد حکومت بذاری....همین کفایت میکنه!

8. Top | #443
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      هه هه برو عامو بذار باد بیاد اگه شما خادم حرمین شریفین هستین من حاضرم خودم رو بندازم تو چرخ گوشت!

حرام.زادگانی اسم خودشون رو گذاشتن خادم حرمین شریفین و کلید دار کعبه که شرارت و نژادپرستی و خوی وحشیگری
      و جنگ طلبی از وجودشان فوران میکنه ، لعنت خدا و همه اهل زمین و آسمان بر شما و پدرانتون باد ...

این عکسا که هر دوتاشون فتوشاپه بردار من..!
      ولی باحرفات موافقم...

9. Top | #444
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      گر دست فتاده را بگیری مردی ...
      بدبختی مردم.ما اینه چرا همه جا اینجوریه؟ دارن خروار خروار پول مملکتو میخورن .. باشه حاجی تو درست میگی .. من اشتباه میگم .. ما خیلی عالی هستیم مشکلی هم نداریم .. حیف نتم که بد هست چن تا لینک بهت میدادم خودت از خودت متنفر شی ...
      عزت زیاد
      کسی که نمیدونه رو میشه با دلیل حداقل به فکر وادار کرد اما کسی که نمیدونه و نمیخواد بدونه براش درمانی نیست...زیاد در این راستا تلاش نکن...من کردم دیدم نتیجه ای نداره...
      درسته به سن ربطی نداره اما اینم بگم عموما 18-19 سالشونه حرفای بابا مامانشونو اینجا مینویسن زیاد نباید ازینا توقع درک بالای سیاسی رو داشت...چون در مورد سیاست تنها حرفایی که شنیده حرفای باباشه! تنها کارشناسیم که میشناسه باز باباشه!!

10. Top | #445
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا74. نمایش پست ها
      نامه تاثیر گذار فرزند یکی از کشته شدگان حادثه منا
      اکنون که مشیت الهی آن طور رقم خورد که پدرم را از زیارت خود به میثاق خود ببرد چاره ای جز صبر و آرزوی آمرزش برای پدرمان و سایر از دست رفته ها نداریم. در سنت ما آنکس را که مصیبتی فرو می آید تسلی میدهند و با او هم دردی میکنند. هرچند تسلی ما زخم و زبان شد و توهین و افترا. گله ای نیست از آنکس که پدرم را نشناخت و او را به جهالت متهم کرد. گله ای نیست از آنکه پدرم را به بی توجهی به فقیران متهم کرد. حتما آن شخص نمیدانسته که پدرم هرسال یک پنجم **** را خمس و یک دهم کشتش را زکات می داده است و هر روزه ای از او که قضا شد گرسنه ای را سیر کرد. گله ای نیست از آنکس که صدقه های روزانه پدرم را ندید. گله نیست از بی انصافانی که نمیدانستند پدرم قربانی هر ساله عید قربان را به کودکان یتیم میدهد. همان بی انصافانی که هر سال به طعنه میگفتند بجای کشتن درخت بکار. گله ای نیست چون که بسیاری از یتیمان و فقیران کوفی که علی را به بی توجهی متهم می کردند تنها بعد از مرگ او فهمیدند که آن ناشناسی که شبها برای آنها طعام می آورد کیست. گله ای نیست از آنها که خرج کردن برای یک بار رفتن به مکه در تمام عمر را جهل می شناسند ولی خرج ده سفر حج را در یک شب خرج عیش و نوش می کنند، همان مجالسی که فقرا را به آنها راه
      نمی دهند.
      گله ای نیست، گله ای نیست، گله ای نیست چون خدایی هست.
      اما گله ای دارم به آنکس که میگوید «خدارا در اشک کودک یتیمی جستجو کن» و اکنون که کودکی یتیم شده است مرگ پدرش را مایه خنده خود کرده است. از شما میپرسم با کدام دین و آیین یتیم شدن کودکی، مرگ فرزندی و یا همسری را مایه خنده میدانید؟
      اگر خدا را در اشک یتیمی میبینید از شما همدردی نمیخواهیم لطفا نمک به زخممان نپاشید که مولایمان حسین گفته است: اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید.
      فرزندی یتیم

واااااااای گریم گرفت

--------------------------------------------

حالا بازم بگید چرا فلانی رفت تا بمیره...واقعا که...انگار خودشون میخواستن تا برن و بمیرن تا بچه هاشون یتیم شه
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

11. Top | #446
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها

این عکسا که هر دوتاشون فتوشاپه بردار من..!
      ولی باحرفات موافقم...
      به قول شما عکس ها شاید فتوشاپ باشه ، فیلم هاشم فتوشاپه؟
      یه سرچ تو گوگل و یوتیوب بزن ؛
      شراب خواری ملک عبدالله با جرج بوش

این لینک ویدیوش در آپارات ؛

مجلس شراب خوری ملک عبدالله

12. Top | #447
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      واااااااای گریم گرفت

--------------------------------------------

حالا بازم بگید چرا فلانی رفت تا بمیره...واقعا که...انگار خودشون میخواستن تا برن و بمیرن تا بچه هاشون یتیم شه
      بله حق باشماست
      آدم باش همین

13. Top | #448

نمایش مشخصات
      یکی لطفا
      به من توضیح میده که حجاجی که فوت کردن در اثر فشار جمعیت حجاج یه بخش خاص بودن که مثلا یه بخش بهشون خیلی فشار اومده یا به طور نا منظم به افراد فشار اومده و
      این اتفاق افتاده ؟
      بعد اینکه تو اخبار دیدم اجساد روی همدیگه همینطوری افتاده بودن چرا کسی ورشون نمیداره شناسایی کنه ؟ شاید یکی هنو اون زیر میرا زنده باشه !! چرا همینطوری افتاده بودن ؟

14. Top | #449
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آن چه ما کردیم با خود هیچ نابینا نکرد / در میان خانه گم کردیم صاحب خانه را

نام: patch2image.jpg نمایش: 40 اندازه: 56.1 کیلو بایت

15. Top | #450
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      آن چه ما کردیم با خود هیچ نابینا نکرد / در میان خانه گم کردیم صاحب خانه را

نام: patch2image.jpg نمایش: 40 اندازه: 56.1 کیلو بایت
      دوست عزیز وقتی یکی میره حج واجب یعنی باید خمس وزکاتشو داده باشه وحتما باید به فقراکمک کرده باشه... من خودم موافق حج مستحب نیستم وکلا به نظرم قطعش کنن ...وتوشرایط الان واتفاقات یمن به نظر من حج واجب رو هم باید یه مدت قطع کرد یا حداقل کمتر کرد البته بازم باید اینو مراجع نظر بدن نه من .
      ولی درکل مانمیتونیم با قاطعیت کسی رو قضاوت کنیم که به فقرا کمک نکرده

آدم باش همین

صفحه 30 از 33 نخستنخست ... 20293031 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)