آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 86 از 89 نخستنخست ... 76858687 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,276 به 1,290 از 1322
    1. Top | #1276
      a.h
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      دوستان میشه راهنماییم کنید که منابعم مناسب هست یا نه؟
      دوم ریاضیم
      منابع:
      ریاضی:مبتکران صورتی+تست الگو
      فیزیک:تست الگو و آموزش الگو
      شیمی: تست مبتکران
      عربی:گاج سفید (علی فیلی)
      هندسه: تست نشرالگو
      واسه دینی هنوز انتخاب نکردم
      پیام آیات ونکات گاج یا لقمه ی مهر وماه کافیه(کدوم بهتره؟) یا باید کتاب دیگه ای گرفت؟جامع؟
      برای ادبیات و آمار هم تست لازمه؟
      نظر خودم آمار: میکروگاج و ادبیات: گاج سبز محوری
      ممنون میشم کمکم کنید

2. Top | #1277
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان سلام
      برای ریاضی کنکور تجربی و زیست چی مناسبه؟!!!؟

3. Top | #1278
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام به همه دوستان سومی امید وارم حال همتون خوب باشه . دیگه یه هفته استراحت کردید و حسابی باید خودتونو واسه کنکور 95 آماده کنید

جوووون هر کی دوست دارید ای بزرگان این سایت لطفا بهترین و معروف ترین کتاب های کمک درسی برای کنکور و پیش رو بهم پیشنهاد بدید

ازتون خواهش میکنم . به درد بقیه هم ممکنه بخوره . پس انصافا این تاپیک رو پاک نکنید و به من بیچاره کمک کنید . لطفا برای هر درس زیر چند تا از بهترین و همه پسند ترین کتاب ها رو مثال بزنید توجه کنید( من اصلا صفر کیلو متر نیستم )

1.زیست

2.ریاضی

3.فیزیک

4.ادبیات

5.عربی

6.زبان

7.دین زندگی

خیلی به توان 1000 ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
      ویرایش توسط okay_good : 03 تیر 1394 در ساعت 00:55

4. Top | #1279
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان پس چرا کمک نمیکنید

5. Top | #1280
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بنده تقریباً تمام کتب مطرح را در تمام درس ها بررسی کرده ام و برای دروس کتاب های زیر را پیشنهاد می کنم:

مطالعه ادبیات:

آرایه:چیزیست که باید با تمرین و تست یادش بگیرین و با خواندن مهارت کافی رو بدست نمیارین.

تاریخ ادبیات؛تاریخ ادبیات کارتونی نشر الگو

املا:املای خیلی سبز

لغت:لغت خیلی سبز

زبان فارسی:به واقع کتاب زبان فارسی خیلی سبز از سری کتاب های هفت خان که به تازگی چاپ شده است بهترین گزینه برای این درس شیرین!!! است.بنده لقمه مهرو ماه رو هم داشتم ولی این کتاب در یادگیری این درس واقعا به من کمکی نکرد.

قرابت:قرابت هم مثل آرایه ها با تمرین و تست روبه راه می شود...البته در این مورد خواندن کتاب تناسب مفهومی نشر دریافت تالیف استاد هامون سبطی توصیه می شه.

تست ادبیات:

تست زدن در ادبیات از ارکان مهم یادگیری این درس و آماده شدن برای کنکوره.در این باره کتاب جامع گاج نقره ای((ادبیات موضوعی گاج))توصیه میشه.

عربی:

درسی ست که اگه روش وقت بزارین به خوبی جواب می گیرید.توصیه بنده برای مطالعه قواعد این درس کتاب فوت و فن خیلی سبز و برای تست و نکات ترجمه هم گاج نقره ای ((گاج کامل))است.

دینی:

یک درس نمره بیار و واقعا ساده!!!برای مطالعه و تست در این درس از گاج نقره ای استفاده کنید.سعی کنید حداقل یک دور متن کتاب و پیام آیاتی که خود کتاب آورده است را بخوانید ..به اندیشه و تحقیق ها هم اهمیت مضاعف بدهید....در دوران جمع بندی هم استفاده از خط ویژه گاج واقعا جواب میدهد.

زبان:

بخاطر آسانی بیش از حد این درس در آزمون امسال،تست زدن برای درک مطلب و کلوز را کنار نگذارید!!!سعی کنید لغات و قواعد این درس را در طول سال به طور مستمر یاد بگیرید ...به احتمال بسیار قوی سال بعد درس زبان مجددا مشکل می شود اما نه در حد سال 93 و 92...
      برای مطالعه و تستِ کلی کتاب جامع مبتکران و برای لغات داخل کتاب تیک ایت گاج پیشنهاد می شود....توصیه بنده این است که لغات خارج کتابِ مهم را از کتاب لقمه ی (1201 لغت خارج کتاب) مهروماه یاد بگیرید.

زمین شناسی:

همان طور که می دانید این درس مظلوم برای علاقه مندان به داروسازی حائز اهمیت است و در رتبه کل شما هم تاثیر می گذارد...برای این درس کتاب واقعا جمع و جور و فوق العاده جمع‌بندی طلایی و همایش زمین‌شناسی تالیف دکتر چلاجور توصیه میشه
      .برای کسانی که می خوان وقت بیشتری بذارن کتاب جامع مهروماه گزینه مناسبیه.

ریاضی:

اگر با کتاب جامع مهروماه مشکلی ندارید این کتاب بهترین گزینه برای شماست...اما اگر مشکل دارید بین خیلی سبز و گاج((فقط پیشش به درد بخوره))یکی رو انتخاب کنید(ترجیحا گاج)پیشنهاد میشه.برای جمع بندی هم خط ویژه گاج شدیدا توصیه میشه.

زیست::::

کیه که ندونه زیست قلب تپنده کنکور تجربیه؟؟؟!!به واقع می دانید بخش قابل توجهی از موفقیت شما در این رشته تحصیلی می تواند در گرو بالا زدن این درس باشد...راز موفقیت شما در این درس مطالعه عمقی خود کتاب درسیست....بله خود کتاب درسی!!برای رفع ابهام مطالب مبهم می تونید از درسنامه های کتاب 8000 تست گاج استفاده کنید...برای تست زنی اولویتتان کتاب های زیست نشر الگو تالیف آقای اشکان هاشمی باشد....البته برای کسانی که تازه شروع به خواندن مفهومی زیست کرده اند یا تا حالا توی باغ نبوده اند شروع با این کتاب جیز و حتی خطرناک است اگر چنین شرایطی دارید ابتدا از گاج نقره ای شروع کنید و سپس از کتاب نشر الگو استفاده کنید....اگر باز هم دوست دارید وقت بیشتری برای زیست بگذارید کتاب فاگوزیست گزینه خوبیست البته این کتاب بسیار پر حجم است اما در کل پیشنهاد میشود...

فیزیک:

با این که فیزیک امسال به ظاهر سخت بود اما در واقع این گونه نبود!!چیزی که باعث شد فیزیک امسال دشوار به نظر بیاید خروج سوالات از ریتم تکراری چند سال اخیر بود!!!البته برخی سوالات عمده ی جنبه محاسباتی خود را از دست داده و مفهومی تر شده بودند.برای این درس کتاب گاج نقره ای به شرطی که به خوبی مطالعه شود کاملا کافیست وبرای یک درصد معقول نیاز به کتاب تست بیشتر،واقعا نیست.البته برای کسانی که عشق فیزیک اند و دوست دارند این درس را در کنکور بالاتر هم بزنند و هم چنین کسانی که شدیدا وسواسی اند!!!! کتاب های فیزیک خیلی سبز و نشرالگو پیشنهاد می شوند.برای جمع بندی هم کتاب فیزیک مهروماه خوب است اما بهتر است آن را با کتاب فیزیک جمع بندی خط ویژه گاج که به زودی منتشر می شود مقایسه و یکی را انتخاب کنید.

شیمی:

شیمی هم از آن درس های واقعا سرنوشت ساز است!!سوالات شیمی سال 94 گرایش عمده ای به شیمی آلی داشت...سعی کنید هر فرمول ساختاری ای را که در کتاب می بینید فول شوید.به هیچ واکنشی رحم نکنید!!! و در یک کلام کتاب درسی را بجوید و چند بار هم بجوید به این کار چی می گفتن ؟؟؟آفرین ... !!به این جملات گوشه،کنار کتاب درسی که می گوید هدف کتاب درسی حفظ فرمول های شیمیایی و فلان و بهمان نیست!! ابدا توجه نکنید!!!بهترین گزینه برای این درس جلد های (واجب)کتاب مبتکران است البته کتاب گاج هم گزینه خوبیست اما اگه بخواین دقیقا بگم باید بگم که از لحاظ درسنامه ای مبتکران و از لحاظ تست گاج یکم بهتره ولی در کل مبتکران توصیه میشه.در خرید کتاب های تست نشده و جدید کمی تعلل کنید. اولویت اصلی تون همیت دو کتاب باشه،چون این دو کتاب واقعا امتحان خودشونو پس دادان...برای جمع بندی هم جمع بندی خط ویژه (در دو جلد) توصیه میشه.

توجه: فعلا در خرید کتاب عجله نکنید تا کتاب ها با ویرایش 95 و مطابق با کنکورتون بیاد...تو تابستون هم حتما به عربی بهای ویژه بدید ، نگید تا کنکور یادم می ره پس مرور این وسط چکارست؟؟

در ضمن از شما خواهش می کنم تا با حضور در تایپیک نمونه جزوه مفهومی-تکمیلی نظراتتون رو درباره ی این جزوه ارائه کنید تا جزوه نهایی قابل قبولتر بشه.موفق و موید باشید....
      ویرایش توسط moho : 03 تیر 1394 در ساعت 01:06

6. Top | #1281
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون از شما شما جناب moho
      خیلی کامل و عالی بود
      یعنی 20 بود
      دمتون گرم
      البته باید تعدادی کتاب بخرم برای تابستون دیگه!!!!

7. Top | #1282
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط okay_good نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان سومی امید وارم حال همتون خوب باشه . دیگه یه هفته استراحت کردید و حسابی باید خودتونو واسه کنکور 95 آماده کنید

جوووون هر کی دوست دارید ای بزرگان این سایت لطفا بهترین و معروف ترین کتاب های کمک درسی برای کنکور و پیش رو بهم پیشنهاد بدید

ازتون خواهش میکنم . به درد بقیه هم ممکنه بخوره . پس انصافا این تاپیک رو پاک نکنید و به من بیچاره کمک کنید . لطفا برای هر درس زیر چند تا از بهترین و همه پسند ترین کتاب ها رو مثال بزنید توجه کنید( من اصلا صفر کیلو متر نیستم )

1.زیست

2.ریاضی

3.فیزیک

4.ادبیات

5.عربی

6.زبان

7.دین زندگی

خیلی به توان 1000 ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
      زیست ابتدا کتب درسی و همایش نشر دریافت رو قشنگ بخون بعد برو سراغ تست های نشر الگو ( چون گفتید صفر کیلومتر نیستید)
      ریاضی هم قطعا خیلی سبز بهترین کتاب حال حاضر بازار هستش ولی درسنامه خلاصه ای داره برای همین بهتره برای درسنامه از جزوه استفاده کنی.
      فیزیک هم اگه تو آزمونا بالای 50 می زنی از نشر الگو استفاده کن در غیر این صورت ابتدا از گاج استفاده کن بعد بیا سراغ الگو
      ادبیات هم کتاب های موضوعی نشر الگو بهترینه
      واسه عربی گاج نقره ای ( عربی کامل) کافیه هم از نظر درسنامه هم از نظر تست
      زبان هم بازم گاج نقراه ای که عالیه
      دین زندگی : هم جامع گاج نقراه ای خوبه هم جامع نشر الگو اما تست های نشر الگو یه سروگردن بالاتر از تست های گاجه که این خودش یه برتری حساب میشه

8. Top | #1283
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای زیست فقط فاگوزیست با نشرالگو بهترین ترکیبه برای شیمی فقط سه سال گاج بی نظیره ریاضی خیلی سبز و فیزیک گاج عالیه

9. Top | #1284
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من چن روزه الگو میخونم تا دینامیک خوندم (همون ک عکس پهلوونه روشه سبیلشو کشیده) بخدا تستای کنکور 90 تا 94 رو مثل آب خوردن زدم 😊😊

10. Top | #1285
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      @rayan اینه منظورت؟

11. Top | #1286
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من کتاب عربی به زبان ساده مبتکران دارم ولی میگن تست هاش قدیمی و به درد نخوره.به نظرتون یه کتاب دیگه مثل گاج بگیرم یا با همون برم جلو(برای درصد بالای80)؟؟؟

12. Top | #1287
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط meh.75 نمایش پست ها
      من کتاب عربی به زبان ساده مبتکران دارم ولی میگن تست هاش قدیمی و به درد نخوره.به نظرتون یه کتاب دیگه مثل گاج بگیرم یا با همون برم جلو(برای درصد بالای80)؟؟؟
      ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

13. Top | #1288
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بچه ها نظرتونو درباره کتاب زیست اندیشه فایق بگید به نظرم سوالاش عالیه میخوام نظر همه رو بدونم

http://www.paytakhteketab.com/produc...1%D8%A7%D8%A6/
      ?
      ویرایش توسط bbehzad : 17 شهریور 1394 در ساعت 11:36

14. Top | #1289
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بچه ها لطفا همه کمکم کنید منبع خوبی انتخاب کنم چون میخوام واسه کنکور 95 شروع کنم-به فروشگاه خوبی دسترسی ندارم برم منابعو مقایسه کنم و تو سایتا هم pdf ها هر کدوم از یه فصله و نمیشه دقیق مقایسه کرد
      تو منبع اختصاصیا سردرگمم

1-واسه فیزیک بهترین و مفهومی ترین درسنامه چیه؟(منبع تست دارم فقط درسنامه خوب میخوام)
      2-واسه ریاضی بهترین درسنامه چیه؟
      3-برای زیست (گاج+dvd کرامت) خوبه یا (کتاب های الگو) ؟؟؟خودم نظرم رو گاج+کرامت هست چون زیست بنظرم نکته ها بیشتر مهمه تا تست که نمونه dvd کرامتو دیدم عالی درس میده و جامع گاج هم تست کافی داره--نظر شما؟؟
      4-واسه شیمی میخوام (شیمی2الگو-شیمی3 و پیش خیلی سبز) بگیرم،خوبه؟

لطفاهمه نظر بدین

پیشاپیش خیلی خیلی ممنون

@bbehzad @artim
      @farshad7
      @Ahmadvand70
      ویرایش توسط mohamad.b : 19 شهریور 1394 در ساعت 18:33

15. Top | #1290
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      بچه ها لطفا همه کمکم کنید منبع خوبی انتخاب کنم چون میخوام واسه کنکور 95 شروع کنم-به فروشگاه خوبی دسترسی ندارم برم منابعو مقایسه کنم و تو سایتا هم pdf ها هر کدوم از یه فصله و نمیشه دقیق مقایسه کرد
      تو منبع اختصاصیا سردرگمم

1-واسه فیزیک بهترین و مفهومی ترین درسنامه چیه؟(منبع تست دارم فقط درسنامه خوب میخوام)
      2-واسه ریاضی بهترین درسنامه چیه؟
      3-من پارسال واسه زیست گاج جامع داشتم ک فقط تستای متنی شو ردم و (انچه تا کنون خوانده ایم) و (انچه میخوانیم) شو نزدم-امسال میخوام الگو بگیرم-بنظرتون هر 4 کتاب الگو رو بگیرم یا مثلا زیست یک رو الگو و زیست دو و پیش رو همون گاج بزنم؟
      4-واسه شیمی میخوام (شیمی2الگو-شیمی3 و پیش خیلی سبز) بگیرم،خوبه؟

لطفاهمه نظر بدین

پیشاپیش خیلی خیلی ممنون

1-مبتکران شهریاری اموزشش عالیه

2-خیلی سبز درسنامش خوبه و مهر و ماه تستاش

3-الگو واقعا عالی ترین کتابه اگه درصد بالا میخای باید کار کنی

4-الگو سطحش بالاست قبلش باید مبتکران خونده باشی و در اخر ازمون فار بگیر
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

صفحه 86 از 89 نخستنخست ... 76858687 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فیزیک پیش، قلمچی، كنكور، لغت معنی، مفید، منابع کنکور، مهم، مهر و ماه، موفقیت در کنکور، میکرو طبقه بندی گاج، محوری، مشکل، مطالعه، معرفی، معرفی عربی، چهارم، نوروز، هندسه، ژنتیک، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور آزمایشی، کنکور سراسری، کنکوری، کانون، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب جمع بندی، کتاب خوب، کتاب دست دوم، گاج، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پرسش های متداول، پزشکی، آزمایشی، انتخاب رشته، ادبیات، ادغام، اساتید، استوکیومتری، برنامه ریزی، تنهایی، تب کنکور، تجربی، تست، تست درس به درس عربی، تست عربی، تصویر سازی، تغييرات، تغییرات کتب درسی، جمع بندی، جمع بندی فیزیک، جالب، جزوه، حسابان، خلاصه، خیلی سبز، دوره، دوران جمع بندی، دین وزندگی، دینی، دانش آموزان، دانشگاه، دختر، درس، درس به درس، درس خواندن، دعا، ریاضی، ریاضیات پایه، ریاضیات تجربی، ریدینگ، راهنمایی، رشته تجربی، زمین شناسی، زيست، زیست، زیست شناسی، زبان فارسی، زبان انگلیسی، سنجش، سوال، سوالات کنکور، سراسری، سردرگمی، شیمی، شیمی 2، شیمی 3، شیمی سوم، شیوه مطالعه، عبدالرضا منتظری، عربی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن