من که حالم بهم خورد این بحث بی فایده ست کله گنده هاش با این طرح مخالفن به حرفشون گوش نمیدن اون وقت به حرف
چارتا کاربر گوش بدن تورو خدا برین درستونو بخونین چه مخالف یا موافق ازین بحث ها چیزی درنمیاد
دقیقااااا فاطمه زهرای عزیز!! یه نفر فهمید چی میگم!!! باید بیاموزن به منه نوجوون که از دبیرستان وارد یه جمع بزرگتر و با تفاوتای بیشتر میشم چه خطرایی داره چه نتایجی داره و...وقتی از همون بچگی میزارن بچه هارو تو قفس و به اجبار دینو میکنن تو سر اون بچه, دور از ذهن هم نیست که اینطور بشه!!! باید اموزش بدن نه قبل ورود ب دانشاه بلکه از همون بچگی!!! اموزش درست!! اگه مثال لازمه تا بیارم مثال!! برای همین با تفکیک موافق نیستم چون نتیجه عکس میده!! دانشگاه دور بودن بعدش چی?? بالاخره که یه جایی درکنار هم قرار میگیرن!!!
algorithm of success
}
(while(nosuccess
;()try again
(if(dead
;break
{
درسته!! باحرفای مت چیزی عوض نمیشه... ولی خوبه حتی یه نفرم به یه نتیجه ای برسه یا روسن بشه براس یه نکته ای!!! ارسالهای مفیدیو دیدم... بازم از فاطمه زهرای عزیز تشکر میکنم که فهمید!!! خیلی خوشحالم کرد
algorithm of success
}
(while(nosuccess
;()try again
(if(dead
;break
{
خیلی زیاد غیر منطقی و عجیب نظری بود! فحوی کلام یک نوع خود فریبی بچگانه بود که شاید به درد خودتان خورد( دوستانه!) چون هرگز این پنداشت شما جامعیت
ندارد و صرفا چد رابطه استنادی در دانشگاه فردوسی مشهد دلیل حرکت انتحاری انقلابی نمی تواند باشد!! در یک اجتماع و در جهت تحقق آرمانهای آن باید زن را زن قبول کرد!
البته خودشان قبولانده اند نه اینکه نمی دانستند و ما یا کسی بگوید، انهایی که نمی دانند و نمی خواهند ببینند ببینند. غرب و شرق و شمال کردن دوای درد نیست به تاریخ نگاه کنید و ریشه این زن ستیزی
را پیدا کنید! با طبیعت نمی توان مقابله کرد!! چطور چندتا چندتا پیوند آنهم بی توجه به نظر مورد پذیرش هست ولی گرمی رابطه ای که بین دو طرف نه به زور
و به خواست خود، بنیان می کند؟ زشت و قباحت دارد؟ ما کی هستیم کجا داریم می ریم!!؟![]()
به نتیجه نظر سنجی نگاه کنین: 80 درصد مخالف تفکیک جنسیتی و 20 درصد مواففق تفکیک جنسیتی. دلیل این که این 20 درصد معتقدن باید دختر و پسر تو دانشگاه از هم جدا باشن چیه؟ دلیلش اینه که این افراد در جوی زندگی میکنن که یاد گرفتن به همه چی نگاه جنسیتی داشته باشن. یعنی زمانی که اسم جنس مخالف میاد ذهنشون سریع میره سمت روابط جنسی و مسائلی از این قبیل.خب البته طبیعیه ، وقتی فضایی که این افراد درش زندگی میکنن راه رو بر هر گونه مراوده معقول و انسانی دختر و پسر بسته باشه این ذهنیت شکل میگیره ناخوداگاه.
اما من ، به عنوان یکی از این 80 درصدی که مخالف این امر هستن ، اصلا به جنس مخالفم اینطور نگاه نمیکنم. حقیقت اینه که بهترین دوستای من دختر هستن ، من وقتی به جنس مخالف بر میخورم به شخصیت انسانیش ، شعورش ، اخلاقش و مسائلی از این دست توجه میکنم ، دوست های دختر من هم همین نگاه رو دارن ، نه رابطه عاطفی بین ما هست نه مسائل بچه گانه ، به عنوان دو تا انسان در مورد چیزای مختلف باهم صحبت میکنیم. اما طرف مقابل ما (که معتقدن دختر و پسر باید از هم جدا باشن) نگاهشون به شدت جنسیت زده هست ، و افکارشون از جنس مخالف صرفا به مسائل و مناسبات جنسی فی ما بین دو جنس محدود میشه.
اين طوري كه هيجانش از بين ميره
جداي از شوخي من مخالفم
قبول دارم تو برخي دانشگاه ها خصوصا رشته هاي پايين وضعيت مناسبي وجود نداره!
من برخي از هم كلاسي هاي دبيرستانم رو كه ميبينم متاسفانه هدفشون از رفتن به دانشگاه و اصن طرز فكرشون اصلا مناسب نيس!
ولي اين راهش نيست! اين طوري فاجعه رخ ميدهد !
از دبيرستان و راهنمايي بايد فرهنگ سازي شود!
اگه يكي اين قدر بي فرهنگ باشه اگه تفكيك صورت بگيره ميره تو خيابون دنبال اين جور كارا!!
Medicine isn't Money anymore in Iran
یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی
I am the BOSS, Sasha Banks
I am the BEAST, Brock Lesnar
I love the 12th Imam
I wanna set free MINE

موافقم ...
هر کی هر چه دلش می خواد فکر کنه ولی خواهشا تفکرات خودتون رو به بقیه نسبت ندید ...![]()
موفق باشید ... والسلام ...
من زن ستیزی نکردم
اتفاقا موافق حضور زنان در جامعه هستم به قول ارسطو به شدت
ولی زمانی که بستر سازی لازم در جامعه انجام شود
بله به درد خودم میخوره ولی شما نمیدونید من کیم
من خودم دانشجوام تو کلاسی که 90 درصد دخترن
پس بهتر از شما شرایط رو درک میکنم
تو دانشگاهی درس میخونم که توی تولید علم رنکینگ 7 رو در کشور داره جز 10 دانشگاه برتره
پس فکر میکنم صلاحیت لازم برای قضاوت رو دارم
من معتقد به هوش ودرایت بانوانم همون طور که اجدادمون به خدا میگفتن اهورامزدا
اهورا صفتی مردانه به معنای هستی بخش
و مزدا به معنی دانای کل صفتی زنانه
پیش از اسلام زنان سهم مساوی میبردند
دارای مناصب حساسی بودند
گردویه خواهر بهرام چوبین کسی بود که بارها جون برادرش که ایران اسپهبد بود رو نجات داد(همون فرمانده کل خودمون)
شورش ویستهم(_دایی خسروپرویز) رو سرکوب کرد
آرتمیس اولین وآخرین زن دریاسار ایران بود که ایران رو از شکست حتمی نجات داد(زنان دریاسار فقط همینو داشتیم بقیه دزد دریایی بودن)
به قول فردوسی
به نام خداوند جان وخرد
کزین برتر اندیشه برنگذرد بهزیبایی نام خداوند رو توصیف کرده
من موافق حضور بانوانم به شرطها
موافق اختلاط جنسیتیم به شرطی که بستر سازی انجام بشه
به نظرتون الان شده
یه سر به دفتر مشاوره دانشگاه بزنید ببیننید چه خبره
من جو الکی نمیدم
حقایق رو میگم
آقای بستر سازی! اتفاقا با مسائلی مثل تفکیک بستر سازی و زمینه سازی از بین میره! وقتی اصولا تفکیک جنسیتی میشه دیدها عوض میشه و اون اندک زمینه ی فرهنگ سازی هم که تو جامعه وجود داشته از بین میره. نمونش حضور زنان تو ورزشگاه هاست که مخالفانش میگن تا فرهنگ سازی نشه ، زنان حق حضور تو ورزشگاه هارو ندارن. اما متاسفانه متوجه نیستن که با نشوندن زن ها تو خونه، نه تنها توی ورزشگاه ها فرهنگی ایجاد نمیشه بلکه بدتر فحش و توهین ها و بی فرهنگی ها بیشتر و بیشتر میشه.
درود دوست گرامی
درست می فرمایید "بستر سازی" دختر و پسر کودک اگر از همان ابتدای کلاس درس در یک ردیف، همچون طبیعت، دست هم را بگیرند
پسر حساس تر می شود و مدل رفتاری متناسب را الگو می گیرد و در برخورد و ابراز تمایل در خود نمی ماند
به تعبیری مست و خراب نمی شود که واحیرتا این موجود چیست تا شب روز موعود!! دختر همچنین آشنا می شود چطور خودرا از شر این موجود(!)
محفوظ بدارد اعتراض کند و حقش را بگیرد یعنی می شناسد تا شوهر را چماق چندکاره نبیند!
نگاه کنید و جست و جو کنید خیلی مطالب و تحقیقات در این زمینه انجام گرفته البته در کشور ما یک قالبی کهنه
و بدوی هست که نباید از آن خارج شد پس بستر سازی هم در قالب خواهد بود! ولی در دنیای خارج از قالب واپسگرا، ایده آل ها در نظرند.
خوبه وقتی انتقادی هست با لحنی مناسب و با رعایت ادب باشه
دبیر زیست بنده استاد دانشگاه آزاد و پژوهشگر بودن
ایشون میفرمودن آمار روابط نامشروع ایران حدودا 80 میلیونی ما با آمریکای حدود 320 میلیونی برابره
اگه شما بتونید عمق فاجعه رو از این آمار متوجه بشید بسی جای شادمانیه
اگه متتوجه بشید تو پایتخت معنوی ایران ماهانه(دبیر دینی بنده عضو رسمی تیم تحقیقاتی بودن که ورودی وخورجی اسلام رو بررسی میکردن) فرمودن ماهانه حدود 300 نفر فقط در مشهد از اسلام خارج وتنها 80 نفر وارد میشن
دوست عزیز تا زمانی که بستر سازی مناسب انجام نشه
تا وقتی مردم ما به درک وشعور لازم نرسن
تا وقتی که بی جنبه بازی ها رو نذاشتیم کنار
تا اون زمان فایده نداره
این مردم چرا انقلباب کردن
مگه دوست عزیز همین آزادی های مد نظر جناب عالی پیش از انقلاب نداشتیم
کاباره
میکده
و کلا آزادی های به زعم انقلابیون افراطی
پس چرا انقلاب کردیم؟
پدران ما این کار رو کردند تا ارزش های اسلامی رو جایگزین ارزش های غربی کنند
کسانی که مخالفند خوبه رجوع کنند به کتاب های معتبر ورفرنس های شیعه تا ببینند که اگر جمهوری اسلامی نمیاد و بزرگترین سالن رقص خاورمیانه رو (سوریه) افتتاح نمیکنه
اگر نمیاد و ساحل آزاد نمیذاره(ترکیه)
بابت اینه که میخواد قوانین اسلامی رو اجرا کنه
میخواد دینی رو اجرایی کنه که زن رو رییس خانه و مرد رو ارباب محیط بیرون میدونه
دینی که تقسیم وظایف کرده
مسلما شما اگر آزادی هایی که زمان ریاست جمهوری جناب خاتمی به دانشجویان داده شد رو آسیب شناسی کنید متوجه میشید که چرا الان دنبال تفکیکن
چون شورشو در آوردن
دوست عزیز شما هنوز دانشگاه تشریف نبردید
ولی من وخیلی از دوستانم دانشجو هستیم
خیلی چیزا هست که از یک ماه آینده به تدریج باهاشون آشنا میشی ومتوجه میشی چرا من دارم این جرفا رو میزنم
من نه به زعم دوستمون نگاه جنسیتی وابزاری به زنان دارم و نه مخالف حضورشون هستم
صرفا این نکته رو گوشزد میکنم که خودمون هم مقصریم بی جنبه ایم
یه ذره از موی یه نفر بریزه بیرون یه جوری زل میزنیم انگار دختر ندیده ایم(دور از جون شما )
ولی به قول یکی ز فامیلامون تو اتریش میگه اینجا دختری *** مادرزاد هم بیرون بیاد احدی بهش نگاه نمیکنه
همون مساله جنبست که صرفا با فرهنگ سازی اصلاح میشه
ویرایش توسط Amin 95 : 12 شهریور 1394 در ساعت 13:31
اینجا دانشگاهه... تفکیک جنسیتی بهترین راهه واسه مایی که نه جنبشو داریم نه فرهنگشو ... خیلی اوضامون خیته ...
منم با نظر @Hellion موافقم...
من با تفکیک جنسیتی موافقم....چون اینجا ایرانه...از اول تفکیک شدن یهو تو دانشگاه میبینن کنار همن مثل ندید بدیدا و جو زده ها گند میزنن ب هر چی حرمته... تو کشوری ک جنبه کنار هم بودن دختر و پسر رو فرهنگ سازی نکردن همون تا اخر تفکیک بمونن بهتره...
الان ی عده میگن بیرون دانشگاه هم هس...حداقل برن بیرون دانشگاه محیط دانشگاه رو ب گند نکشن...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)