X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 77
    1. Top | #46
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      بچها کسی میدونه بین این دانشگاها کدوم بهتره؟
      اولویت بندی کردم خودمو ولی شاید اشتب کردم

یزد
      گیلان
      شاهرود
      زنجان
      مازندران
      مدنی تبریز
      کرمان

ممنون

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      بچه ها کسی از آخرین قبولی پارسال دانشگاه خوارزمی در رشته مهندسی شیمی یا مهندسی صنایع اطلاعات داره؟
      آن قدر براي ديگران خوب باش که بزرگترين تنبيهت براي ديگران گرفتن
      خودت
      از آن ها باشد .

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان این داشنگاه تهران (محل تحصیل دانشکده فنی فومن واقع در شهرستان فومن استان گیلان)
      پردیس (بین الملل) هست ؟! آخه تو تخمین رتبه کانون یه سری هارو که پارسال قبول شدن نوشته ، پردیس فومن ، یه سری هم فقط نوشته فومن ؟!

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wruveacr نمایش پست ها
      دوستان این داشنگاه تهران (محل تحصیل دانشکده فنی فومن واقع در شهرستان فومن استان گیلان)
      پردیس (بین الملل) هست ؟! آخه تو تخمین رتبه کانون یه سری هارو که پارسال قبول شدن نوشته ، پردیس فومن ، یه سری هم فقط نوشته فومن ؟!
      + تریبت دبیر شهید رجائی تهران ویژه داوطلبان آزاد (نه دانشگاه آزاد) یعنی اونی که بدون تعهد خدمت به آموزش پرورش هست ... نحوه تدریس دروسشون مثل بقیه دانشگاه ها هست ؟!
      همین سوال رو در مورد دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل هم دارم ...

5. Top | #50
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.
      بنده امسال کنکور دادم.
      امروز هم اقدام به انتخاب رشته کردم.
      وارد سایت سنجش شدم و داخل این صفحه رفتم:

مراحلشو هم کامل کردم و به من رسید داد ولی یه نکته که برام قابل توجه بود این بود که پولی از من نخواست. منظورم همون سریال انتخاب رشته هست (۱۵ هزار تومنی).

ولی بعدش فهمیدم که از اینجا هم میشه اقدام کرد‌:

میخواستم بدونم کدومش درسته و اینکه الان من اشتباه انتخاب رشته کردم؟
      اگه آره باید چیکار کنم؟
      با تشکر

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohamadAmin نمایش پست ها
      سلام.
      بنده امسال کنکور دادم.
      امروز هم اقدام به انتخاب رشته کردم.
      وارد سایت سنجش شدم و داخل این صفحه رفتم:

مراحلشو هم کامل کردم و به من رسید داد ولی یه نکته که برام قابل توجه بود این بود که پولی از من نخواست. منظورم همون سریال انتخاب رشته هست (۱۵ هزار تومنی).

ولی بعدش فهمیدم که از اینجا هم میشه اقدام کرد‌:

میخواستم بدونم کدومش درسته و اینکه الان من اشتباه انتخاب رشته کردم؟
      اگه آره باید چیکار کنم؟
      با تشکر

شما می خواستی رشته های با آزمون رو ثبت نام کنی دیگه ؟!
      یعنی تو لیست دانشگاه ها و کدرشته ها ، کدرشته هایی که انتخاب کردی باید سمت راستشون زیر "نحوه پذیرش" نوشته باشه "با آزمون" ...
      اگه آره که درسته و اصلاً پولی نیازی نیست بدی .

اون سریال 15000 تومانی برای رشته های صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی هست .
      که تو دفترچه سمت راستشون نوشته "صرفاً با سوابق تحصیلی" (یعنی کنکور کشک و بر اساس معدل دیپلم) .
      اگه اونارو می خوای ثبت نام کنی باید کارت اعتباری 15000 تومانی بخری که من نمی دونم ثبت نامش از اون صفحه ی جدا انجام میشه یا نه ...

7. Top | #52
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بله من هم با آزمون رو می‌خواستم.
      پس مشکلم حل شد.
      دست شما درد نکنه

8. Top | #53
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها ب نظرتون ارزش داره با رتبه 1100 منطقه 2 برم مهندسی نفت دانشگاه صنعت نفت اهواز؟ ایا کرش تضمینی داره با این حرفایی ک وزیر نفت زد؟ جواب بدید لطفا

9. Top | #54
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali ali ali نمایش پست ها
      سلام بچه ها ب نظرتون ارزش داره با رتبه 1100 منطقه 2 برم مهندسی نفت دانشگاه صنعت نفت اهواز؟ ایا کرش تضمینی داره با این حرفایی ک وزیر نفت زد؟ جواب بدید لطفا
      حتما می ارزه،مهندسی نفت خیلی عالیه،رتبه ی شما هم خیلی خوبه،فکر می کنم تقریبا همه ی مهندسی های صنعتی اصفهان رو قبول میشید
      حل مسئله، توانایی دانش آموز را در ریاضیات، بالا می برد، ولی برای این که بتوان مسئله حل کرد، اول باید ریاضیات را یاد گرفت.

ف. ژاکوبسون

10. Top | #55
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobin نمایش پست ها
      یکی جواب ما رو هم بده
      برق و مهندسی پزشکی هر دو رشته های خوبی هستند.خیلی هم شبیه اند ولی تو ایران برق پر طرفدار تره و این باعث میشه بازار کارشم بیشتر متقاضی داشته باشه ولی شما میگید که میخواین تا دکتری برید پس هر دو خوبه،به نظرم بیشتر به علاقه تون توی جزئیات توجه کنید.
      اما درباره ی هوا فضا...در ایران یکم شرایطش سخته و دانشگاه های زیادی هم این رشته رو ندارند.پیشنهاد میدم مکانیک بخونید اگه هوا فضا دوست دارید.اگه مکانیک بخونید بعدا میتونید در خارج از کشور هوافضا رو ادامه بدید.هوا فضا و مکانیک خیلی شبیه اند و تقریبا یکی اند فقط یکی تو هواست یکی رو زمین!
      اما بین این دو دسته رشته ببینید دینامیک و سینماتیک و هندسه رو بیشتر دوست دارید(مکانیک) یا فیزیک موج و الکترومغناطیس و دیفرانسیل(برق و م.پزشکی) رو.
      اگه میخواین تا دکتری ادامه بدید نگران بازار کار یا درآمد نباشید چون هر سه رشته فوق العاده اند.
      موفق باشید
      حل مسئله، توانایی دانش آموز را در ریاضیات، بالا می برد، ولی برای این که بتوان مسئله حل کرد، اول باید ریاضیات را یاد گرفت.

ف. ژاکوبسون
      ویرایش توسط Elnaz13 : 08 مرداد 1394 در ساعت 23:07

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان لطفا من هم راهنمایی کنید

به نظر شما بین این رشته ها کدوم بازار کار مناسب تری داره

مهندسی صنایع
      عمران
      مدیریت امور بانکی
      مدیریت بازرگانی

بین این دو مدیریت ها کدوم بهترن
      لطفا دلیل انتخابتون هم بگید
      ممنون

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

+ تریبت دبیر شهید رجائی تهران ویژه داوطلبان آزاد (نه دانشگاه آزاد) یعنی اونی که بدون تعهد خدمت به آموزش پرورش هست ... نحوه تدریس دروسشون مثل بقیه دانشگاه ها هست یا نه برای دبیری درس میدن ؟!

13. Top | #58
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چهار تا سوال:اولی اینکه لطفا در هر یک از رشته های زیر به طور مجزا رتبه بندی دانشگاه هارو بگید (حداقل 6 دانشگاه برتر ایران در هر رشته به ترتیب باشن لطفا):
      برق ٬ عمران ٬ هوافضا ٬ مهندسی پزشکی ٬ مکانیک ٬ فیزیک
      دومی اینکه برای مکاترونیک شریف نوشته پردیس خودگردان!!یعنی چی؟ یعنی همون بین المللی که کلی پول باید بدی؟رشته بدرد بخوری هست؟
      سومی اینکه آیا می تونم الآن عمران بخونم و بعد برای فوق یا دکترا رشته شهرسازی برم؟
      چهارمی هم اینکه نظرتون راجع به مهندسی کامپیوتر و مهندسی فیزیک و مهنسی علوم چیه؟برای رشته برق امیرکبیر کار هست یا نه؟(سوال چهارم خودش چهار تاسوال بود!)

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wruveacr نمایش پست ها

+ تریبت دبیر شهید رجائی تهران ویژه داوطلبان آزاد (نه دانشگاه آزاد) یعنی اونی که بدون تعهد خدمت به آموزش پرورش هست ... نحوه تدریس دروسشون مثل بقیه دانشگاه ها هست یا نه برای دبیری درس میدن ؟!
      بابا یکی جواب اینارو بده ...

دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین چی ؟! مثل پردیس کلی پول می گیرن بری تو ؟!

تاپیک تجربی تا صفحه 132 رفته مال ریاضی به زور تا 6 رسیده

15. Top | #60
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پردیس (بین الملل) هست ؟! آخه تو تخمین رتبه کانون یه سری هارو که پارسال قبول شدن نوشته "پردیس فومن" ، ولی تو دفترچه نوشته محل تحصیل "دانشکده فنی فومن" ؟!

تریبت دبیر شهید رجائی تهران ویژه داوطلبان آزاد (نه دانشگاه آزاد) یعنی اونی که بدون تعهد خدمت به آموزش پرورش هست ... نحوه تدریس دروسشون مثل بقیه دانشگاه ها هست یا نه برای دبیری درس میدن ؟!

دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین چی ؟! مثل پردیس کلی پول می گیرن بری تو ؟! یا نه فقط عنوانش بین الملل هست ؟!

تاپیک تجربی تا صفحه 132 رفته مال ریاضی به زور تا 6 رسیده یکی هم جواب نمیده ...

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن