X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 140 از 227 نخستنخست ... 40130139140141150 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,086 به 2,100 از 3400
    1. Top | #2086
      nak
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      شهریه رو خود دانشگاه میگیره درسته؟

2. Top | #2087
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nak نمایش پست ها
      شهریه رو خود دانشگاه میگیره درسته؟
      آره فکر کنم

3. Top | #2088
      nak
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط معلم نمایش پست ها
      آره فکر کنم

پارسال ک بحث شهریه بود یکی میگفت اگه با مسئولای دانشگاه صحبت کنی یا نمیگیرن یا کمتر میگیرن
      من خودم شامل شهریه نمیشم چون روزانه نخوندم
      برا همینم دنبال صحتش نرفتم
      این حرفو یکی از بچه های شیراز گف بهم
      شماهم برو دانشگاهی ک احتمالا قبول میشی ازشون بپرس
      ایشالا مشکلت حل شه

4. Top | #2089
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nak نمایش پست ها

پارسال ک بحث شهریه بود یکی میگفت اگه با مسئولای دانشگاه صحبت کنی یا نمیگیرن یا کمتر میگیرن
      من خودم شامل شهریه نمیشم چون روزانه نخوندم
      برا همینم دنبال صحتش نرفتم
      این حرفو یکی از بچه های شیراز گف بهم
      شماهم برو دانشگاهی ک احتمالا قبول میشی ازشون بپرس
      ایشالا مشکلت حل شه
      ممنون.من با آموزش و امور حقوقی دانشگاه و وزارت بهداشت حرف زدم.نتیجه ای حاصل نشد.یکی
      از بچه ها یکی توی وزارت بهش گفته که براش پیگیری میکنه ببینه میشه شهریه نداد یا نه.حالا قرار فردا باهاش تماس بگیره ببینه چی میگن.
      توکل به خدا

5. Top | #2090
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ممنون.من با آموزش و امور حقوقی دانشگاه و وزارت بهداشت حرف زدم.نتیجه ای حاصل نشد.یکی
      از بچه ها یکی توی وزارت بهش گفته که براش پیگیری میکنه ببینه میشه شهریه نداد یا نه.حالا قرار فردا باهاش تماس بگیره ببینه چی میگن.
      توکل به خدا
      شهریه ی دانشگاه ازاد خیلی کم تره , واقعا با رتبه ی شما حیفه که برید دانشگاه ازاد ولی باز بهتره , بین الملل خیلی شهریه اش بالاست ...

6. Top | #2091
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pani نمایش پست ها
      شهریه ی دانشگاه ازاد خیلی کم تره , واقعا با رتبه ی شما حیفه که برید دانشگاه ازاد ولی باز بهتره , بین الملل خیلی شهریه اش بالاست ...
      هفته پیش رفتم آزاد شهریه ها رو بپرسم گفتن دانشگاه تعطیلات تابستانیه و تعطیله. فردا صبحم یه سر میرم شهریه هاشون رو میپرسم.

7. Top | #2092
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من یه سوالی دارم که مدت ها ذهنم رو مشغول کرده
      اینه که بعضیا مدرک کارشناسی یا شایدم ارشد دارن حتی توی بهترین رشته های فنی تحصیل کردن ....
      اما متقاضی رشته های پزشکی ان چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

8. Top | #2093
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      سلام مجدد
      من کنور سراسری روزانه قبول شدم ولی مدرک کارشناسی شبانه دارم
      بالاخره سالی 6 میلیون یا 12 میلیون؟؟
      خوب سالی 12 میلیون که با پردیس دیگه فرقی نمیکنه
      میشه بفرمایید کجای دفترچه قیمت رو زدن؟
      ممنون

قسمت سوم دفترچه انتخاب رشته

9. Top | #2094
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avant نمایش پست ها
      من یه سوالی دارم که مدت ها ذهنم رو مشغول کرده
      اینه که بعضیا مدرک کارشناسی یا شایدم ارشد دارن حتی توی بهترین رشته های فنی تحصیل کردن ....
      اما متقاضی رشته های پزشکی ان چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      فقط یه چیزه اون هم اگر کار هست درآمدش پایینه حداکثر 2 تومنه فوقش یا بعضیا هم زحمت کشیدن و مدرک گرفتن ولی کار نیست

10. Top | #2095
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      توکل به خدا
      من رفتم امور حقوقی دانشکده پزشکی مشهد
      خودشون گفتن گرفتن شهریه از لیسانسه ها خلاف قانونه!!
      گفتن شما پزشکی بزن وقت ثبت نام همون حکم 734 دیوان عدالت رو ضمیمه مدارک ثبت نامت کن بده آموزش دانشکده. اگر بازم شهریه خواستن برو جداگانه خودت از وزارت بهداشت به دیوان عدالت شکایت کن. ولی باید ترم اول شهریه ای که میگن رو بدی که ثبت نامت کنن. بعدا که حکم ابطال شهریه رو شخصا از دیوان عدالت گرفتی پولی که ترم اول یا دوم ازت گرفتن بهت بر می گردونن...
      کلا پروسه سختی هستش! ولی شدنیه...

11. Top | #2096
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
      من رفتم امور حقوقی دانشکده پزشکی مشهد
      خودشون گفتن گرفتن شهریه از لیسانسه ها خلاف قانونه!!
      گفتن شما پزشکی بزن وقت ثبت نام همون حکم 734 دیوان عدالت رو ضمیمه مدارک ثبت نامت کن بده آموزش دانشکده. اگر بازم شهریه خواستن برو جداگانه خودت از وزارت بهداشت به دیوان عدالت شکایت کن. ولی باید ترم اول شهریه ای که میگن رو بدی که ثبت نامت کنن. بعدا که حکم ابطال شهریه رو شخصا از دیوان عدالت گرفتی پولی که ترم اول یا دوم ازت گرفتن بهت بر می گردونن...
      کلا پروسه سختی هستش! ولی شدنیه...
      افرادی مثل ما شاید کلا 10 نفر هم نشن بخاطر همین شاید برای افرادی مثل ما که میدونیم دیوان عدالت چیه باطل کنن و شهریه نگیرن و به طور کلی احتمالن باطل نمیشه و خیلی از افراد بدون اطلاع میرن و شکایت هم نمی کنن و شهریه هم میدن

12. Top | #2097
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      افرادی مثل ما شاید کلا 10 نفر هم نشن بخاطر همین شاید برای افرادی مثل ما که میدونیم دیوان عدالت چیه باطل کنن و شهریه نگیرن و به طور کلی احتمالن باطل نمیشه و خیلی از افراد بدون اطلاع میرن و شکایت هم نمی کنن و شهریه هم میدن
      خود کارشناس حقوقی دانشکده میگه شهریه خلافه!
      من میگم اگه واسه ثبت نام شهریه خواستن وکیل بگیریم تا حکم ابطال شهریه رو زودتر بگیره
      پ.ن: در ضمن من خودم شرایطم خاصه! کلا دو ترم آموزش رایگان داشتم یعنی حتی تا کاردانی هم آموزش رایگان نداشتم! در ضمن توی گواهی موقت فارغ التحصیلی دانشگاه من عین شبانه ها نوشته بدون آموزش رایگان! حالا اگه همین مدرکو ببرم فکر کن شهریه نخوان ازم!

13. Top | #2098
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من میگم اگه واسه ثبت نام شهریه خواستن وکیل بگیریم تا حکم ابطال شهریه رو زودتر بگیره
      توی اداره ما یبار مدیرمون از اداره شکایت کردش بابت یه موضوعی، تا جایی یادمه می گفت اصلا نیازی به وکیل نداره .خود فرد هم راحت میتونه شکایت کنه. بس با این اوصاف منم هموم مصوبه 734 میدم بهشون ببینیم چی میشه

14. Top | #2099
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      توی اداره ما یبار مدیرمون از اداره شکایت کردش بابت یه موضوعی، تا جایی یادمه می گفت اصلا نیازی به وکیل نداره .خود فرد هم راحت میتونه شکایت کنه. بس با این اوصاف منم هموم مصوبه 734 میدم بهشون ببینیم چی میشه
      من که همون روزانه انتخاب رشته میکنم. راستش یه حسی داره بهم میگه این قضیه شهریه قابل حله و نیازی به نگرانی نیست
      حکم ۷۳۴ دیوان خیلی آدمو امیدوار میکنه!

15. Top | #2100
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پ.ن: در ضمن من خودم شرایطم خاصه! کلا دو ترم آموزش رایگان داشتم یعنی حتی تا کاردانی هم آموزش رایگان نداشتم! در ضمن توی گواهی موقت فارغ التحصیلی دانشگاه من عین شبانه ها نوشته بدون آموزش رایگان! حالا اگه همین مدرکو ببرم فکر کن شهریه نخوان ازم!
      خب شما که تحصیلات رایگان نداشتی بس دیگه نگرانیت چیه؟؟؟؟؟/ خب مهم اینکه به قول خودت توش نوشته تحصیلت رایگان نبوده دیگه

صفحه 140 از 227 نخستنخست ... 40130139140141150 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 112 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 112 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فارغ، قبلی، لیسانس، لیسانسه، مهسا، موقع، مورد، میخوام، میخواستم، میشم، متولد، متاسفانه، مجدد، مخصوص، مسئولین، مشکل، مشتاق، مطالعه، معدل، چند، چی، نیست، نداره، نسبت، چشم، چطور، نظام، نظام وظیفه، همچین، همین، هوش، ها، های، هایی، هدف، هست، ولی، واسم، واسه، وحشتناک، وسط، وظیفه، یه، یاد، کمین، کنین، کنید، کنکور، کنکور 94، کنکور 95، کنار، که، کاری، کتاب، گل، گوش، پیش، پارسال، پزشکی، پست، پشت کنکوری، آقا، آمار، آوردن، آزمونای، آزمایشی، آزاد، افتاد، الان، التحصیلان، امسال، انگیزه، اول، این، اینه، اینکه، اگه، ادامه، ادغام، استقبال، اصلا، بچه، به، بهمون، بهتره، بودم، بیاریم، بگیرم، بالا، بالاتر، باهم، باشه، باشیم، ببینیم، بدم، بدو، بدین، بدید، برای، برسیم، بزنن، بزنیم، بزنین، بشم، تموم، تا، تایپیک، تاپیک، تاپیکی، جلو، جوری، جا، جدید، حالا، حرکت، خواستن، خوبه، خوبی، خوش، خب، دندون، دوم، دوره، دوستان، دینی، دیپ، دانشگاه، داوطلب، دارم، دارو، داریم، داشتم، داشته، در، درس، دستتون، رو، روز، راه، راهنمایی، رایگان، رشته، زور، زیاد، زبان، زدم، سنجش، سوی، سوال، سال، سازمان، سازمان سنجش، سر، شیمی، شد، شده، صنایع، صورت، ضمن، ضد، طور، علی، علاقتون، عربی، عشق، غذایی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن