مبارکه.
راستی فروش dvd و جزوه همچنان ممنوع باشه بهتره جون باعث شکایت های فراوان و کپی برداری ها میشه.
مبارکه.
راستی فروش dvd و جزوه همچنان ممنوع باشه بهتره جون باعث شکایت های فراوان و کپی برداری ها میشه.
تولد انجمن خوشگلمون مبارک!!!!
ایشالا هر سال بهتر از سال قبل انجمن به کارش ادامه بده. خسته نباشید و ممنون آقایون رهبر به خاطر سایت و انجمن عالی کنکور!!! بازم تبریک

ویرایش توسط MohadeseH_M5R : 01 مرداد 1394 در ساعت 01:43

چه زود سه ساله شدی !!؟!! ... تولد سه سالگیت مبارک ...
امیدوارم جای جای زندگی دوستان گلم در این انجمن پر از شادی و خوشبختی باشه ...
و من الله توفیق ...
تبریک به همه زحمت کشان این سایت ... مخصوصا خودم که اگه نبودم معلوم نبود آراز چه بلایی سر سایت میاورد !!!![]()
( الکی مثلا من از همون اول عضو سایت بودم)
![]()
ویرایش توسط new boy : 01 مرداد 1394 در ساعت 03:37
Happy birthday forum
راستش آراز منتظر طرح های شگفت انگیز تر بودم ، شاید توقع ام بالاس
بازم واسه تلاشتون ارزش قائلم ، امیدوارم همه شاد و پیروز باشید .
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
سلام اقا اراز منم به نوبه ی خودم تولد سه سالگی رو هم به شما و هم به اقا فراز عزیز و هم به تمام کاربران انجمن کنکور تبریک میگم
مبارک باشه انشاءالله این انجمن برای همیشه پا برجا باشه و شما اقا اراز و اقا فراز عزیز با تندرستی و سلامتی این انجمن رو اداره کنید
دوستان شما کیک اوردید
منم گفتم این وسط برقصم خخخخخخخ
شاد و موفق باشید
بای![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
عاقاااااااااا مارو هم یه کم تحویل بگیرید درسته تازه کاریم ولی دل که داریم
مبارککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککک باشه برای همه![]()
دیگه دارم به اخر میرسم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)