دوستانی که اعلام آمادگی کردن، لطفا فصل هایی رو که میتونن به ما کمک برسونن اطلاع بدند تا برنامه ریزی دقیق مکنم و در تاپیک بذارم
در ضمن سوالات مطرح شده به اسم کاربر طرح قرار گرفته میشه..به پیشنهاد Itak هم پاسخ سوالات رو روز بعد از قرار گیری سوالات قرار میدیم..فعلا همین..اگه تغییری که به نظرمون بهتره رو دیدم حتککا اعمال میکنیم...شما هم نظر بدید تو رو خدا...عقل صد نفر بهتر از 5 نفر کار میکنه
به نظرم بهتره از همین تابستون بابرنامه ریزی قلم چی پیش بریم.چون از مهر به بعد شما دانشجو میشید و ماهم کنکوری.وقت آزاد تابستون رو نداریم!!
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
سلام منم به شدت پایم ولی سوالم اینه که چه جوری باید سوالارو به دست شما(petotem)برسونم چون زیاد به کامپیوتر وارد نیستم.

سلام فعلا میتونین رو شیمی2 رو من حساب کنین فقط یه سوال من میتونم سوالات خوب غیر تالیفی با ذکر منبع هم بفرستم یا خیر و اینکه امکان فرستادنpdfسوالا به emailشما وجود داره؟
سلام دوست عزیز
شما میتونید یا سوالات رو بصورت اسکن شده به میل من یا بصورت تایپی در پایم خصوصی واسم ارسال کنید و لطفا فصولی رو که تمایل به همکاری دارید در همین تاپیک اعلام کنید تا بهتون تاریخ دقیق بگم که چه تاریخ هایی سوال رو در اختیارم قرار بدید تا به اسم خودتون اینجا قرار بدم

سلام تاریخ اولین تست هفتگی 17 مرداد ماه هستش ...سوالات رو روز شنبه قرار میدیم و دوشنبه هم پاسخ تشریحی رو در همون تاپیک و فعلا در تابستون با برنامه اجباری قلم چی یعنی شیمی 3 پیش میریم...موفقیت دیگران رو از خدا بخوایم
سرفصل اولین سری تست ها هم استوکیومتری هست ..ایشالله از هفته آیندش یعنی 24 مرداد ترمودینامیک رو هم قرار میدیم

واسه آزمون 24 مرداد یعنی روز بعد از قلم چی، بودجه بندی سوالات مطابق آزمون 23 مرداد قلم چیه و هفته ی بعدیش مطابق قلم چی بعدی پیش میریم...
تعداد سوالات در تابستان 10 تا 15 تاست.بستگی به حجم مباحث داره

آزمون اول و دوم رو من و آقای امین دهقان طراحی میکنیم..موضوع اول استوک هست و بعدی نصف استوک نصف ترمو دینامیک
17 و 24 مرداد دو آزمون اول هستن...روز بعد از قلم چی قرار میدیم یعنی شنبه و پایخ ها رو دوشنبه میذاریم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)