آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 7 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 93
    1. Top | #46
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      به نظرم تست ها رو به صورت ازمون بذارید و روز بعد هم پاسخ تشریحیش رو

فکر خوبیه اما به نظرم با فاصله بیشتری بذاریم پاسخ رو بهتر نیست؟ مثلا اگه یه روز قبل از ارائه سری جدید سوالات.نظرتون؟
      کلا میخوام یه چیزی باشه که هر کی یه پیشنهادی بده تا در نهایت بهترین کار با تلاش همه بچه ها بدست بیاد...نظرای خوب رو خیلی پذیراییم!

2. Top | #47
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      راستی اگه میشه رمز موفقیتتون توی شیمی و نحوه مطالعه و میزان زمانی که گذاشتید تا 80 زدید هم بگید .
      با تچکر
      گذشتن از ریاضی و وقتش رو به شیمی اختصاص دادن مهم ترین دلیل درصد منه...چون خیلیا دیگه هم بودن که شیمیشون خوب بود ولی پایین زدن عوضش ریاضی رو بهتر از من زدن..شیمی امسال سخت نبود ولی چون ایده های جدید داشت باعث شد که یه کمی در وقت بچه ها به مشکل بربخورن

3. Top | #48
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مسعود ارجمند نمایش پست ها
      متاسفانه مگر شما نمی دانید شیمی را فکر نکنم بشود
      سوال داد زیرا سوالاش مربوط به واکنش دو چیز باهم است وباید نمود عملی داشته
      باشد و ما نمی توانیم البته شاید نسبت به مفاهیم درسی بشود به هر حال من دلخورم بهتر است شما بیاید از کتاباتون بفرستید اینجا ومن الان از خودم دست نوشته اماده کردم راجع فیزیک و حاشیه کنور و نحوه تست
      و اسکن میکنم وفایل فشرده پی دی اف میکنم کلی مطالب را در یک نقطه
      میدم بیرون شما مگر اسکنر ندارید چرا تایپ میکنید مگر دوربین ندارید
      عکس دقیق بگیرید از کتاب هاتون بدید به هر حال اگر این کارا را هم نمی کنید من میکنم و از خودم کتاب به روز هم ندارم تا 3ه روز دیگه پی دی اف فیزیک با 20 الی 30 صفحه a4 میاد

متوجه نشدم چی فرمودید

4. Top | #49
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      دوستانی که اعلام آمادگی کردن، لطفا فصل هایی رو که میتونن به ما کمک برسونن اطلاع بدند تا برنامه ریزی دقیق مکنم و در تاپیک بذارم
      در ضمن سوالات مطرح شده به اسم کاربر طرح قرار گرفته میشه..به پیشنهاد Itak هم پاسخ سوالات رو روز بعد از قرار گیری سوالات قرار میدیم..فعلا همین..اگه تغییری که به نظرمون بهتره رو دیدم حتککا اعمال میکنیم...شما هم نظر بدید تو رو خدا...عقل صد نفر بهتر از 5 نفر کار میکنه

5. Top | #50
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظرم بهتره از همین تابستون بابرنامه ریزی قلم چی پیش بریم.چون از مهر به بعد شما دانشجو میشید و ماهم کنکوری.وقت آزاد تابستون رو نداریم!!
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

6. Top | #51
      mda
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام منم به شدت پایم ولی سوالم اینه که چه جوری باید سوالارو به دست شما(petotem)برسونم چون زیاد به کامپیوتر وارد نیستم.

7. Top | #52
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali761 نمایش پست ها
      به نظرم بهتره از همین تابستون بابرنامه ریزی قلم چی پیش بریم.چون از مهر به بعد شما دانشجو میشید و ماهم کنکوری.وقت آزاد تابستون رو نداریم!!
      الان در حال صحبت هستم با اونایی که همکاری کردن ببینم چند نفر میشیم و چه مباحثی رو کار میکنن که یه بودجه بندی بنویسیم و با اون کار کنیم ولی احتمالا از هفته سوم مرداد یعنی نیمه تاستون شروع کنیم

8. Top | #53
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mda نمایش پست ها
      سلام منم به شدت پایم ولی سوالم اینه که چه جوری باید سوالارو به دست شما(petotem)برسونم چون زیاد به کامپیوتر وارد نیستم.
      سلام دوست عزیز
      شما میتونید یا سوالات رو بصورت اسکن شده به میل من یا بصورت تایپی در پایم خصوصی واسم ارسال کنید و لطفا فصولی رو که تمایل به همکاری دارید در همین تاپیک اعلام کنید تا بهتون تاریخ دقیق بگم که چه تاریخ هایی سوال رو در اختیارم قرار بدید تا به اسم خودتون اینجا قرار بدم

9. Top | #54
      mda
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      شما میتونید یا سوالات رو بصورت اسکن شده به میل من یا بصورت تایپی در پایم خصوصی واسم ارسال کنید و لطفا فصولی رو که تمایل به همکاری دارید در همین تاپیک اعلام کنید تا بهتون تاریخ دقیق بگم که چه تاریخ هایی سوال رو در اختیارم قرار بدید تا به اسم خودتون اینجا قرار بدم
      سلام فعلا میتونین رو شیمی2 رو من حساب کنین فقط یه سوال من میتونم سوالات خوب غیر تالیفی با ذکر منبع هم بفرستم یا خیر و اینکه امکان فرستادنpdfسوالا به emailشما وجود داره؟

10. Top | #55
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mda نمایش پست ها
      سلام فعلا میتونین رو شیمی2 رو من حساب کنین فقط یه سوال من میتونم سوالات خوب غیر تالیفی با ذکر منبع هم بفرستم یا خیر و اینکه امکان فرستادنpdfسوالا به emailشما وجود داره؟
      سلام! بله اما ترجیحا تالیفی خوب باشه بهتره...بله میتونید بصورت pdf به ایمیلم یا پیام خصوصی سایت ارسال کنید برام..ممنونم!

11. Top | #56
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      سلام تاریخ اولین تست هفتگی 17 مرداد ماه هستش ...سوالات رو روز شنبه قرار میدیم و دوشنبه هم پاسخ تشریحی رو در همون تاپیک و فعلا در تابستون با برنامه اجباری قلم چی یعنی شیمی 3 پیش میریم...موفقیت دیگران رو از خدا بخوایم
      سرفصل اولین سری تست ها هم استوکیومتری هست ..ایشالله از هفته آیندش یعنی 24 مرداد ترمودینامیک رو هم قرار میدیم

12. Top | #57
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      واسه آزمون 24 مرداد یعنی روز بعد از قلم چی، بودجه بندی سوالات مطابق آزمون 23 مرداد قلم چیه و هفته ی بعدیش مطابق قلم چی بعدی پیش میریم...
      تعداد سوالات در تابستان 10 تا 15 تاست.بستگی به حجم مباحث داره

13. Top | #58
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چند نفر سوالات رو طرح میکنن

14. Top | #59
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mitraa نمایش پست ها
      چند نفر سوالات رو طرح میکنن
      فعلا حدود 5 نفر اعلام آمادگی کردن

15. Top | #60
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      آزمون اول و دوم رو من و آقای امین دهقان طراحی میکنیم..موضوع اول استوک هست و بعدی نصف استوک نصف ترمو دینامیک
      17 و 24 مرداد دو آزمون اول هستن...روز بعد از قلم چی قرار میدیم یعنی شنبه و پایخ ها رو دوشنبه میذاریم

صفحه 4 از 7 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن