اشتباه شده توی شمارش مطمئن باشید . من میگم 9.25 شده 19.5 شما اعتراض بزنید مطمئنم درست میشه نمرتون.احتمالا شمارش نمرتون اشتباه شده.ولی اعتراض ضرری نداره.
اشتباه شده توی شمارش مطمئن باشید . من میگم 9.25 شده 19.5 شما اعتراض بزنید مطمئنم درست میشه نمرتون.احتمالا شمارش نمرتون اشتباه شده.ولی اعتراض ضرری نداره.
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
من حساب کرده بودم عربی 19.25 میشدم، بعدش کارنامه اومد دیدم شدم 14، اعتراض زدم شدم 19.25مثل این که صفحه آخر رو برام تصحیح نکرده بودند
نگران نباشید.
کارنامه ی داداشمو دادن
3 تا نمرشو که شک نداره 19 میشه دادن بهش 16.5
17 و 15
خودمم چک کرده بودم براش و واقعا هم درست نوشته بود
احتمال اشتباه خیلی زیاده معمولا اعتراضی میزنی
1 نمره میگیری اگه نمرت پایین باشه چون ماشالا مصححان عزیز حال ندارن و نمره میدن که دیگه تصحیح نکنن
الهی عمو فدات بشهجیگرم قبل از اینکه بری بشینی از صفحه ی 1 دونه دونه پست هارو بخونی به هر پستی که رسیدی زرتی نقل قول بگیری...تو که بیکاری بشین بقیشو هم بخون اگه دیدی چیزی پیدا میکنی که پست قبلیرو نقض کنه اجازه ی ساکت شدن داری و اگه هم دیدی قضیه رو درست حدس زدی بیا اینجا بگو که ما خجالت بکشیم...این پست واسه موقعی هستش که من کارنامه نگرفته بودم و وقتی هم که گرفتم نمراتم رو دقیق گفتم...شما فازت چیه من نمیدونم...شما که همه ی پست هارو خوندی یه سری از پست هارم یه نگاه مینداختی که طرف اومده گفته 19.68 شدم بدبخت شدم و فلان...من دقیقا به خاطر مسخره کردن یه همچین پست هایی اینو گفتم...
مردم کی میخوان سطح شعورشون رو ببرن بالا...واقعا خجالت داره...بزرگ شید...کوتاه نظر هم نباشید
دقیقا مثل خودتون حرف زدم پس ناراحت نشید لطفا
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)