[QUOTE=elahe.shinee;484284]
شما قبل از امتحانا نمونه سوال حل نمی کردی ؟!
و سوال دیگه این که میگی فکر میکردم 19 شم یعنی همینجوری عشقی فکر میکردی یا با راهنما چک کردی دیدی 19 میشی ؟!
کنکور هم خیلی ها میدن میان بیرون میگن 4 تا درس رو صد زدیم و نمیدونم فلان و بهمان ولی بعدش میبینی بالاترین درصدشون 50 ه![]()
Telg ID : C_Na_19
[QUOTE=elahe.shinee;484330]
اگه چک کردی و این شده یا اشتباه نمره دادن یا اینکه شما دست بالا تصحیح کردی برای خودت چون بازه ای که گفتید خیلی اختلاف نمره داره
دیگه گذشت از شنبه با یک مشاوره تحصیلی خوب شروع کن و تا جایی که میتونی عمقی بخون
اگه سوالی هم در مورد منابع و یا مدل خوندن و از اینحور چیزا خواستی من درخدمتم
یا علی
از خدا پرسیدم:حال که سرنوشتم را از پیش نوشته ای چرا دعا کنم؟
گفت:شاید نوشته باشم هرچه دعا کند...
[QUOTE=Majesticfire;484399]نو فاز
ایشالا قبول شه اعتراضتون .
دیگه در همین حد بود . حالا اون اشتباهای محاسباتی رو من ساعت 12 یادم نمیموند که جواب آخر یا اون وسطا چند آوردمولی در این حدم فانتزی نبودا. پارسال یکی از سومامون هندسه یازده شده بود ، اعتراض داد شد نوزده . یه صقحه رو نشمرده بودن یا چی نمیدونم
![]()
به نظرم وضع من افتضاح تراز همه باشه... دقیقا دو درسمو مطمئنم 1.5 نمره میگیرم اگه اعتراض میکردم اما از روی شُکّی که با دیدن کارنامه بهم وارد شد کاملا هنگ کردم وکلا یادم رفت اعتراض کنم ووقتی اومدم خونه تازه یادم افتاد اعتراض کنم.که اونوقتم دیگه نای راه رفتن نداشتم ..تازشم دوستم میگه سه چهار تا نمره پایینشو اعتراض زده تا شاید نمرش بره بالا..وبیشتر مواقع حداقل یه نیم نمره میره بالا...(من این فرصت از دست رفته رو کجای دلم بزارم؟!!!)..هرچند حالا گذشته ها گذشته دیگه...کاریش نمیشه کرد..![]()
ویرایش توسط Bano.m : 03 تیر 1394 در ساعت 22:56
منم مثه تو شوکه شدم و نتونستم واسه اون یکی درسا اعتراض بزنم . فقط اون نمره ی درخشانو دیدم ، مدیرمون گفت به این اعتراض بزن . دیگه اینقدر فکرم درگیر بود امضا کردم رفتم.
دیگه گذشته ، برا کنکور خوب بخونیم . اینم مثل نهاییا خراب نکنیم (اول سال همچین شوق داشتم ، میگفتم نمره هام عالی میشه ولی وضعم اینطوری شد )
[QUOTE=Majesticfire;484399][QUOTE=elahe.shinee;484414]
اتفاقا ممكنه من زمين رو دقيقا از رو كليد دقيق دقيق صحيح كردم اگه سوال آخر رو سخت گيري كنن 18.5 ميشم ولي تو كارنامه زده بود 11.75
خب اين قطعا اشتباهه !!!!
البته ناظممون گفت ممكنه سربرگ ها اشتباه شده باشه يا نمره رو اشتباه فرستادن يا من تو پاسخنامه ي يكي ديگه نوشتم ولي چون اسمم بالا برگه هست گفت ميشه پيگيري كرد
دعا كنيد نمره ام درست بشه
من زمين خيلي خونده بودم
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)