بچه ها به نظرتون بهترین کتاب زبان فارسی کدومه؟

زبان فارسی جامع نشر دریافت ( تالیف هامون سبطی ) بسیار کتاب خوبیه / پیشنهاد می کنم یه بار خودتون ببینیدش .
برای زبان فارسی فقط پنج بحث الگو و دیگر هیچ من خودم داشتم همه ی تستای کنکورو زدم بسیار کتاب روون و عالیه هست
راستش من زبان دکتر سبطی رو دارم باید بگم اصلا به پیش دانشگاهی ها توصیش نمیکنم خیلییییییییییییی وقت گیرهمن با مکافات 70 درصدش رو خوندم شاید به همین دلیل کمکی که توقع داشتم نکرد (نرسیدم مرور کنم)ضمنا بخش های ابتداییش عالیه اما اغلب بخش ها بینظمی داره که باید چند بار بخونی و واسه خودت نمودار رسم کنی تا مرتب بشه برخی بخش ها هم کلا دیگه از وادی کنکور خارج شده شاید چون باید ویرایش اساسی بشه البته دریافت داره کتاب جدید چاپ میکنه که نمیدونم چاپ شد یا نه. من 5 بحث رو چاپ 4 سال پیشش داشتم که زیادی خلاصه بود خیلی زیادی و اگر قرار باشه دوباره بخونم اول سبطی رو تموم میکنم .شاید من باید تمومش کنم تا دلم باهاش صاف بشه نمیدونم.
دوستانی یه راهکار بدین واسه زبان فارسی
میخوام تا آخر تابستون جمعش کنم
متشکر
![]()

چند پست بالاتر خودم پیشنهاد کردم که سبطی نشر دریافت رو بگیرید .
آقا شِکَر خوردم .. خیلی زیاد و مسخرست دیگه . فقط فصل تکواژ و جمله رو عالی توضیح داده .
من خودم دیدم فایده نداره رفتم لقمه مهروماه گرفتم خیلی راضیم ازش . کم حجم و تمام نکاتی که سبطی گفته بود رو هم داره .
اقا من نمی دونم کسی با این کتاباس سبطی نتیجه گرفته منکه خوندم تو خونه کمترین درصد ک زدم 35 بود با ورتون میشه ادبیاتو منفی زدم همشم بخاطر قرابت هاااا ؟ و شمارش واج اینا
خلا صه منم بد رو این مسعله گیرم من لغمه ا تاریخ ادبیات دارم با لغت خوبه اما زبان فارسیو اصلا از ریشه داغونم نمی دونم چه کنم
46
ویرایش توسط rez657 : 16 مرداد 1394 در ساعت 19:26
من الان نمونه صفحه مهر و ماه رو نگاه کردم خیلی نمونه صفحه افتضاحی بود درست ص 12 که باید راه حل ص11 رو نشون بده سانسور کردن و....مهر وماه همیشه نمونه صفحاتشو بد انتخاب میکنه.اگه کسی ص 12 و 13 میتونه عکسشو بگذاره تا بچه ها بتونن بررسیش کنن .ضمنا سبطی خوبه اما باید خلاصه نویسیش کنین و مرور داشته باشین.منم پارسال به دردم نخورد چون مرور نتونستم بکنم والا چنان نکات واج و هجا و ...رو کامل گفته که آدم کیف میکنه فقط باز هم میگم بینظمی در برخی بخشها بیداد میکنه و خودتون باید خلاصه نویسی کنید.
من از یکی درصدش خوب بود پرسیدم گفت همگامان زبان فارسی کار میکنم
کسی دیده؟
نظری دارین؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)