ناصحان محترمی که معدل بالا دارند و یا عشق نصیحت (که البته در حد و اندازه آن نیستند) و یا هر هدف شخصی دیگر لطفا هدف خود را جای دیگه پیگیری کنند اینجا عموم داوطلبان مد نظر است.
ممنون
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان
ویرایش توسط Blue.sky : 25 خرداد 1394 در ساعت 15:17
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
این افرادی که شما میگین جو گرفتگانی بیش نیستند که اوایل مسیر تشریف دارن و خودشون رو علامه کنکور میدونن ولی از پایان مسیر غافلن که آن زمان دیگه کار از کار گذشته و باید با سیلی صورت خودشون رو سرخ کنن.
من قبل از این که این پیشنهاد رو مطرح کنم هی از خودم میپرسیدم یعنی از این داوطلبای کنکور یکی نیس عده ای رو هماهنگ کنه و صدای 90 درصد داوطلبان کنکور رو به گوش بعضی ها برسونه ! ولی بعد اینکه اینجا مطرح کردم دیدم ای دل غافل چی فکر میکردی ؟!چه هماهنگی ! چه داداش گفتنی ! چه آبجی گفتنی ! چه دلسوزی و ... همه عین ... تو فکر این هستن که چه طور میتونن به هر طریق ممکن از دیگری یا به اصطلاح خودشون از آبجی و داششون جلو بزنن .
واقعا باید تاسف خورد باید گفت از توصیف کمالات دوستان زبان قاصر است.
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
ویرایش توسط Blue.sky : 25 خرداد 1394 در ساعت 16:15
دوست عزیز نباید ساده باشیم افرادی که فریاد میزدن باید کنکور حذف بشه به فکر سو استفاده برای آسایش فرزندان خودشون و ... بودن که نمونه اش خرید نمره ، فروش سوالات ، محدود کردن کنکور سراسری به کنکور مختص پنج شش هزار نفر و ... هست که ما فقط اینا رو میدونم خدا میدونه پشت پرده چی میگذره .
سوالات شیمی امتحان نهایی لو رفته بود؟ - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK
برای نمونه هفتمین نظر کاربران رو بخونین به اسم : مهدی که دبیرهست.
این نمونه کوچکی هست که ما میدونیم .
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
ویرایش توسط Blue.sky : 25 خرداد 1394 در ساعت 16:08
متاسفانه دوستان بی مهری کردن (که واقعا من نمیدونم بر چه اساسی!) امیدوارم به پیشنهاد من بیشتر فکر کنن و برای یکبارهم که شده اندکی اراده به خرج بدن ، اراده ای به اندازه چند sms !!! .
ممنون از همه
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
دوستان نظرتون چیه برنامه ی پیشنهادی خودتون و اینکه چند ساعت در نظر دارید بخونید رو ذکر بفرمایید.
اگر کسی را نداشتی که به او فکر کنی به اسمان بیندیش زیرا درآن کسی هست که به تو می اندیشد!
تمام سپاسم ار آن کسیست که لحظه ای به من نیاز نداشت اما هرگزحتی برای لحظه ای فراموشم نکرد !
موفق باشید.فقط بدونید باید از هر روزی شروع کردید سفت پاش وایسیدو کم نیارید.اگه مداوم روزی 9 تا 10 ساعت بخونید بهتر از اینکه امروز 15 ساعت بخونید و فردا هیچی.از همین اول تصمیم قاطع بگیرید که بخونید.در ضمن تو ازمون ازمایشی سنجش یا گزینه دو هم ثبت نام کنید حتما.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)