شانس ندارم که! وسط آزمون یهویی دل درد گرفتم. داشتم میمردم بخدا! عمومیا رو با هر بدبختی که بود زدم ترازش شد 6400 ولی رو اختصاصیا دیگه نمیتونستم تحمل کنم. هیچی دیگه! آخرشم ترازم شد 5967! ولی اگه دل درد نداشتم همه رو 100 میزدم!
حالا اون درست ولی واقعا اینا چین آخه اون رتبه 2 93 اومده میگه از بعد عید 15 ساعت می خوندم اون یکی 16 ساعت
چیکار می کنن اینا واقعا بابا یکی بیاد روششو به مام بگه من که تا الان هرچی زور زدم بیشتر از 11 تا نشده اینم فقط چن روز تونستم دیگه نمیشه اصا
ربات هم شارژش بعد 16 ساعت تموم میشه این مردان آهنینن
اصا آدم دپرس میشه این خرخونی قرصی چیزی نداری بگیریم این دو هفته هم بگذره...
عجبببب
اینایی که می یان کارنامه می ذارن ترازشون شده 6500 به بالا بعد می نویسن گند زدم لعنت به این شانس هیچی نمیشم! فقط یه نیت دارن, تفاله بزنن به حال امثال من که تا حالا 6 نشدم![]()
اره ولی هیچی نمیشمشون دیگه خیلی تابلوئهآقا یه سئوال, من ادبیات همش 45 می زنم و ترازم میشه 4800!!!!! این یعنی بقیه بالا می زنن, لطفا یکی راهنمایی کنه که کدوم سئوالاتو می زنن معمولاً؟؟؟؟
من 7 تا قرابت می زنم, یه دونه ارایه, دو تا تاریخ یه دونه هم کلمه! زبان فارسی که اصلاً نخوندم ! بگین چیکار کنم درصدم برسه نزدیک 55 تو این دو هفته! یعنی اندازه ی 2 تا سئوال بیشتر بزنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)